divendres, 6 de juny del 2008

IRONCAT

Eps!


Directament del blog del Nandu un parell de fotos de l'Ironcat on el Salva i el Carles Ochoa van lliutar contra els elements per acabar amb uns bons temps, unes 12h el Salva i unes 13h el Carles.

Aquesta és la crònica del Carles Ochoa:

Aquí tenéis mi crónica del Ironcat,

Antes de nada, debo decir que la organización me ha decepcionado. La dejadez, el pasotismo... (no se como llamarlo) de la federación catalana, es impresionante, lo peor es que como cada año tienen a más gente se creen que van por el buen camino.
Yo esperaba encontrar un ironman tipo Elbaman, popular, casi familiar, pero la realidad es el Ironcat que está lejísimos de llegar a ser como la prueba italiana.

Solo para poner ejemplos:
- La web es un desastre, la información que contiene no es correcta.
- No contestan a las dudas planteadas.
- Circuito de natación con insuficiente gente controlando lo que pueda pasar.
- Ningún lugar especifico para tirar los bidones en el circuito ciclista. Bidones rodando en mitad de la carretera.
- Voluntarios abandonan sus puestos antes de que acabe el segmento ciclista. Cruces abiertos.
- Ningún control en las vueltas realizadas. Jueces de turismo por el delta.

En fin, para que seguir.

Eso si, tienes avituallamiento con pan con tomate y butifarra.


Vamos a la prueba en si,
Llego a la zona de boxes pasadas el 6:30, Leo me da el chip, preparo para las cosas para las transiciones, me coloco el neopreno y para la salida.
En la natación me encuentro muy bien, nadando a buen ritmo, sin problemas en las boyas... Todo me parece perfecto hasta que salgo del agua y veo el tiempo que he hecho, diez minutos más que el peor tiempo esperado. Supongo que la apreciación del ritmo que llevaba no era la correcta.
Empiezo la bici justo detrás de la primera chica. La primera vuelta sin problemas, en la segunda empieza a llover, no es una lluvia fuerte, pero si lo suficiente como para que algunas zonas del circuito queden encharcadas. Empiezo a tener frío y tengo que apagar el pulsómetro, está pitando todo el rato, estoy por debajo de 115 pulsaciones. Voy comiendo y bebiendo sin ningún problema. Cada vuelta que pasa Salva me va sacando más ventaja. En la última vuelta me cuesta ir acoplado, me duele la espalda, pocos Km con esta bici. Acabo contento y con ganas para correr bien.
El inicio de la maratón es prometedor, el ritmo es bueno y me encuentro con fuerzas, en el primer avituallamiento me tomo un gel con agua, empiezo a notar movimiento en el estomago, al recoger la primera pulsera me tomo una cola, y a los dos minutos tengo que parar a sacarlo todo. Lo achaco al gas de la cola y continuo a buen ritmo, en la segunda vuelta cambio la cola por isotónico, y me ocurre lo mismo, decido dejar de comer y beber, aguanto a un ritmo decente hasta la quinta vuelta, me he quedado sin fuerzas, pero el estomago se ha estabilizado, empiezo a comer y beber de nuevo, me recupero un poco y acabo decentemente, entro en meta con mi esposa y mi sobrino, mi madre llorando....

Me quito el sombrero delante de Salva porque, a pesar de ir tocadito, ha tenido la fuerza física y mental, para, al final, subir el ritmo y bajar de 12 horas.
Leo, Josep gracias por vuestro apoyo durante toda la jornada.

El fin de semana lo completo el domingo con 76 Km bici, 4 Km corriendo y 1800-2000 m nadando. Lo mejor es que no me duele nada inesperado.
Después de la intermitencia en los entrenamientos de este invierno, necesitaba un fin de semana así. Ahora ya tengo las cosas mucho más claras para el triple y el deca.


Carlos.




dimecres, 4 de juny del 2008

Triatló Olímpic Donosti. Sergi Garcia.

SERGI GARCIA DEL CTG SUPERA EL TRIATLÓ OLÍMPIC DE DONOSTI EL QUAL ES VA CELEBRAR AMB LA DIFICULTAT AFEGIDA D' UN FORT TEMPORAL, AMB MOLTA PLUJA I BAIXES TEMPERATURES.
Crònica: Sergi Garcia -CTG-

El titular del diario vasco a internet va ser: Eneko Llanos, rey en el infierno (http://www.diariovasco.com/20080602/deportes/mas-deportes/eneko-llanos-infierno-20080602.html).

Realment la prova va ser molt molt dura, almenys per mi que no soc vasc. Vaig sortir de l'hotel i estava caient molta aigua, i el pitjor es que anava amb jersey de llana i feia fred, bastant fred i no duia cap samarreta de mániga llarga per a cursa.

A la cua per entrar la bici anava mirant el mar i de sobte topa la meva roda del davant amb la d'un tio baixet que tinc davant... perdona... eneko... no li va agrada gaire que li toqués la hed, jeje. Ja d'entrada un jutge em sio que no puc entrar amb l'acople... tot això sota una pluja bestial i li dic... "tio no me hagas desmontar ahora el acople!!" aconsegueixo, parlant amb dues persones que em deixin, perquè realment es legal.

Comença la prova i la natació, per sort, tot i que es fa sota pluja té una mar tranquila.... tot i que em costa durant els primers 1000 metres poder nadar sense rebre osties vasques de les bones acabo en gairebé 35 minuts... penso que he fet una natació fatal o... que la distància potser es una mica més llarga.

La t2 me la prenc en calma, agafo la bici i perdo molt temps ajustant-me les sabates, però ho faig a consciencia perquè venen 3 kms amb pendent constant del 7 8 i 9... primer port avanço a moltíssima gent i no m'avança ningú... descens i comença el tros mes pla... es forma un grup molt nombrós, sota una pluja molt forta que m'impedeix veure per moments que tinc davant... em col·loco a cua de grup, amb el perill de perdre'l, però sense perill de caure. Aquí ja començo a passar molt fred i els trapezis me'ls començo a notar com engarrotats i em fan mal les cervicals... arrivem a peu de port, a orio, un grup de 30... comença amb una pujada que sembla un mur i un vasc diu "maricon el ultimo"... tothom riu i comença a desfer-se el grup... el port es molt dur, hi ha moments en que per la carretera baixen rius i en un tram ens fan passar d'un en un perquè ha caigut un arbre a la carretera per un despreniment de terra. acabo el port i penso.... el pitjor ha passat, però no....

El descens es converteix en un infern, passo molt de fred i em costa frenar perquè em fan molt de mal els trapecis... sumat a que està plovent molt, no se si cau pedra (em pica molt la pluja a la pell), i la carretera es molt dolenta, casi com la del turo de l'home... baixo molt lent i clar, els vascos no!!! jo vaig tiritant, tant que em mossego la llengua i tot...estic perdent molt de temps, però ara lo important es acabar com sigui així que no se ni com pero arribo a la t2!!!

A la t2 em costa un munt posar-me les sabatilles de córrer, m'he d'asseure al terra perquè mullades no m'entren i els braços els tinc adormits del fred. Començo a córrer i veig que no vaig bé... al km2 ja agafo una mica de temperatura i pujo el ritme, però em segueix passant gent. al km5 m'atrapa un del c.n Olot que va bastant bé, i faig un esforç per seguir-lo... ho aconsegueixo, però els dos bessons em diuen que com vagi molta estona així em faran una bona putada, de totes maneres segueixo, però al km 8 em puja el dolor i el de l'Olot se me'n va uns 50 metres... fins que veig la pancarta de l'ultim km i penso... a prendre pel cul els bessons...a tope... acabo la cursa avançant al de l'Olot i a dos mes!!!

la posició final 146, amb uns parcials no gaire bons, però vist com va ser la cursa va merèixer la pena fer-la.

Dir que abans de la cursa ningú va dir res sobre el mal temps i ni es va plantejar suspendre res... vaja que com si fos una situació normal, es una altra manera de veure les coses. Crec que a la federació catalana haurien d'aprendre a fer un esforç organitzatiu quan hi ha mal temps... ningú va prendre mal tot i les condicions, perquè hi havien jutges en moto controlant i molta gent avisant del perill.

L'organització molt bona, molts avituallaments, entrepans, fruita, galetes, fruits secs, iogurt... etc... a l'arribada. També t'imprimien el temps in situ com a record... i tot per 25 euros. I la gent animant una passada, com si tothom fos familiar o amic!!

Per cert, jo no vaig pagar res per facturar la bici... quan em deien si portaba una bici, deia, no, bicicleta no, material de trabajo.

Salut!

Triatló Sprint de Mataró


El passat diumenge 1 de juny es va celebrar la VIII edició del triatló de Mataró.
Hi van prendre part 14 corredors del nostre club i va ser una cursa endurida pel fet que no va parar de ploure en tota l'estona.

Els resultats de la gent del club van ser:
  • 71 IGLESIAS CASAS, CARLES 1:06:15
  • 81 SIMONA MOLINA, ABEL 1:06:38
  • 100 FORS PEREZ, RAFEL 1:07:36
  • 114 CANTO CESPEDES, JORDI 1:08:25
  • 125 TEIXIDO RECORDA, JOSEP 1:09:37
  • 158 SAEZ LOPEZ, FRANCESC 1:12:01
  • 163 GARCIA GARCIA, TONI 1:12:23
  • 184 SANCHEZ PIÑEIRO, JESUS 1:14:09
  • 199 OLIVEROS OLIVEROS, MONTSE 1:15:31
  • 212 PEREZ RUIZ, AURELI 1:16:11
  • 297 VICENTE JOYERA, ISMAEL 1:18:42
  • 264 ANDUJAR PIÑOL, JUDITH 1:20:24
  • 267 RUBIO BARCELO, FRANCESC 1:21:14
  • 284 CERRATO TOMAS, MARC 1:24:19

Cal destacar els debuts del Jordi Cantó, el Toni Garcia, el Jesus Sanchez, la Montse Oliveros i l'Ismael Viente. Llàstima que fos amb tant males condicions meteorològiques!

dimarts, 3 de juny del 2008

Cursa els 10km de Granollers

El passat dissabte 31 de maig es va celebrar la quarta edició de la cursa "Els 10 de Granollers" organitzada per el Club Triatló Granollers i els Xics de Granollers.
Gràcies al treball dels organitzadors i els innombrables voluntaris l'esdeveniment va ser tot un èxit.
Les inscripcions es varen tancar el dijous al matí i es rebre moltes peticions d'inscripció que no varen poder ser ateses.
A part de la cursa de 10kms dels adults es varen celebrar diferents curses infantils en 4 categories.
Mireu els resultats de la cursa d'aduts a aquesta pàgina i els dels nanos estaràn properament disponibles en aquesta altra.

III-AQUATLÓ INFANTIL DE MOLINS DE REI 2008

III-AQUATLO INFANTIL DE MOLINS DE REI 2008

EXCEL·LENT ACTUACIÓ DELS INFANTILS DEL CTG A MOLINS DE REI
Laura Ribot primera en Infantil Femení, Gerard Colorado segon en Cadet masculí i Albert Ribot tercer en aleví masculí.

El Club Natació Molins de Rei va celebrar aquest dissabte la tercera edició del seu Aquatló per a categories de menors.

70 participants dels diferents clubs i escoles varen propiciar un nou record de participació en aquesta prova, que presentava com a novetat un nou traçat urbà en el sector de cursa a peu, mentre que la natació es feia, com es ja habitual, a la piscina coberta de 50m del club amfitrió.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS.

Laura Ribot 1a. Infantil Femení
Gerard Colorado 2n. Cadet Masculí
Albert Ribot 3r. Aleví Masculí.

Els infantils del CTG varen aconseguir tres de tres, tots ells varen ser al podi, la Laura ha estat en les tres edicions d'aquesta prova un cop segona i dues vegades primera, l'Albert va ser segon fa dos anys i enguany ha sigut tercer en la categoria amb mes participants i el Gerard ha debutat amb un segon lloc.

Nou blog del CTG

Hola a tothom,Com que tenim la pàgina web inactiva hem decidit obrir aquest blog per a continuar publicant notícies del nostre club.La nostra web està allotjada en els servidors de Myhosting.net i des de fa unes setmanes no funciona.
A pesar d'intentar comunicar amb ells reiterades vegades i per els més variats mitjans no han sigut capaços de donar-nos respostes i solucions a aquest bloqueig.És una situació greu ja que el CTG està pagant pel servei d'hospedatge a aquesta empresa i no està rebent el servei que es pot esperar d'aquest tipus d'empreses.
Les úniques respestes que hem tingut han sigut que teníem un problema amb la base de dades, però com que ens han bloquejat l'accés a la gestió de la nostra pròpia pàgina estem completament bloquejats i no podem ni mirar que dimonis està passant.
En el darrer contacte que vam aconseguir tenir amb aquests individus directament ens han amenaçat a fer-nos fora dels seus servidors perquè diuen que els estem generant massa problemes.
Des de la junta del club estem mirant d'engegar accions legals contra aquesta colla d'impresentables. S'accepten sugerències.