dimarts, 3 de juny del 2008

Nou blog del CTG

Hola a tothom,Com que tenim la pàgina web inactiva hem decidit obrir aquest blog per a continuar publicant notícies del nostre club.La nostra web està allotjada en els servidors de Myhosting.net i des de fa unes setmanes no funciona.
A pesar d'intentar comunicar amb ells reiterades vegades i per els més variats mitjans no han sigut capaços de donar-nos respostes i solucions a aquest bloqueig.És una situació greu ja que el CTG està pagant pel servei d'hospedatge a aquesta empresa i no està rebent el servei que es pot esperar d'aquest tipus d'empreses.
Les úniques respestes que hem tingut han sigut que teníem un problema amb la base de dades, però com que ens han bloquejat l'accés a la gestió de la nostra pròpia pàgina estem completament bloquejats i no podem ni mirar que dimonis està passant.
En el darrer contacte que vam aconseguir tenir amb aquests individus directament ens han amenaçat a fer-nos fora dels seus servidors perquè diuen que els estem generant massa problemes.
Des de la junta del club estem mirant d'engegar accions legals contra aquesta colla d'impresentables. S'accepten sugerències.