Aquest cap de setmana l'Estació d'equí de les Angles a la comarca del Capcir a la Catalunya Nord s'ha celebrat el FESRICAP, consistia en diverses proves de triatló amb diferents distàncies. El CTG ha estat present en totes les proves amb una notable participació i bons resultats.

Travessa del Llac de Matamala (1.000mts)
Leo Aren, Judith Andujar i Marc Rius van prendre part a la sortida, entre uns 40 nedadors on també hi havia la Granollerina Anabel Gracia.
La travessa la va guanyar en Marc i Anabel va ser la 3a dona.

Triatló Altriman (IronMAN 3800,180, 42)
Era la prova reina del cap de setmana, un triatló distància IronMAN, atípic que s'ha convertit en el més dur del seu genere. Victor Hugo del CTG va realitzar una meritòria 30a posició dels 120 triatletes que van prendre la sortida. Va acabar la prova en 15h44min i els últims van tardar més de 20h en completar la cursa.
Classificacions

Triatló Sprint (750,20,5)

Xavi Alvarez va ser l'únic participant d'aquesta intensa prova on la velocitat és la clau. Circuit força dur al voltant del llac amb bici i una curssa a peu ondulada va posar a prova a tots els participants.

Triatló del Capcir (Olímpic, 1500,40,10)
De distància Olímpic i sense drafting (no permet anar a roda) Xavier Reyes, Judith Andujar i Sara Rodés per part del CTG van marcar una bona participacio, on les dues granollerines van acabar plegades fent la 8a i 9a de la general femenina.
Anabel Gracia va ser la segona absoluta i la seva parella Carles Lerin (ex olímpic en pentatló modern) 1r en categoria Veterans i 6è de la general.

Triatló Garotxes (Half IronMAN, 1900, 90, 21)
Prova on més membres del CTG van prendre part, Marc Rius, Roger Farners, Leo Aren, David Sandoval, Dani Portero i David Alarcon i també la prova amb més participació uns 250 corredors.
El més destacat va ser Marc, que va signar la 12a posició amb un temps de 4h48m, sortint de l'aigua el 6è cedint algunes places amb la bici especialment en primer tram, i recuperant a la cursa a peu.
També destacar l'estrena en aquesta distància de Roger, David Sandoval i David Alarcón (aquest últim realitzant el seu primer triatló)