El passat diumenge 8 de març el CTG, juntament amb l'empresa VO2, va organitzar un clínic de natació.
L'objectiu era ajudar a trobar quines accions de tots els participants es fan malament i com es poden millorar per ajudar a nedar millor.
Per això, varem comptar amb l'ajuda i els coneixements del Santi Pellejero, el Ricard Pérez i el Bernat Moragas que varen estar realitzant filmacions (subaquàtiques i aéries) i seguiments personalitzats per als 13 participants del CTG que varen prendre-hi part.
Les sessions dels dos grups varen consistir en filmacions, visualitzacions a peu de piscina de les imatges gravades i sessions de tècnica i correcció individual per a cada nedador.
Tot plegat una activitat de diumenge al matí per mirar de nedar millor i més ràpid!

diumenge, 8 de març del 2009

CIRCUIT CATALÀ I LLIGA CLUBS DE DUATLÓ DE MUNTANYA 2008-2009. III - DUATLÓ MUNTANYA SANT JOAN ABADESSES

CARLES MACIAS SUMA UN NOU PODI AMB V1, AMB SANTI RIBOT 5è.V1 I QUIM REIXACH CLASSIFIQUEN 6è.EL CTG , COMPLETA L' EQUIP ISMAEL VICENTE.
MONTSERRAT OLIVEROS ES 5na. AMB FEMINES.

El passat diumenge 8-Març-2009, es va
cel·lebrar el duatló de muntanya de Sant Joan de les Abadesses, el qual havia estat suspès el passat mes de desembre a causa d'una nevada. Així doncs aquesta va ser l'onzena prova d'aquest Circuit, que finalitzarà la setmana següent amb el duatló de Vilanova la Geltrú.
Amb un dia radiant, tot i els 3º graus de temperatura del matí, el sol avui va escalfar i la temperatura va anar pujant. El traçat del circuit va ser modificat, es van suavitzar els pendents del primer sector de cursa a peu i es va mantenir el circuit de btt, primer dues voltes de 2.500m. amb camp a traves i dues voltes btt de 10Km. seguint part de camí del "carrilet", finalment una volta mes al tram a peu de 2.500m.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:

19è.General  Carles Macias 1'35''51h. (3è.V1)
  34è.General  Santi Ribot  1'40''47h. (5è.V1)
  46è.General  Quim Reixach 1'43''33h.
118è.General  Ismael Vicente 2'02''58h.

5na.General   Montserrat Oliveros  2'13'' 29h.

6ens. per CLUBS 5'00''11h. amb els temps de C.Macias-S.Ribot-Q.Reixach

EL CTG HAURÀ DE LLUITAR FINS LA DARRERA PROVA PER MANTENIR LA PRIMERA DIVISIÓ.
SANTI RIBOT ES MANTÉ TERCER EN EL RÀNQUING ABSOLUT A FALTA D' UNA PROVA.

El CTG va obtenir un resultat important, de cara a mantenir la primera divisió de la modalitat, superant per ''32 seg. al C.N.ETB Vic , que es un rival directe. Tot i això i el descens ja consumat del C.N.Barcelona, la lluita per mantenir aquesta primera divisió es mantindrà fins la darrera prova a Vilanova. La setmana vinent, la gran igualtat entre tots els Clubs fa que el resultat final encara no estigui decidit, així dons el CTG, haurà de rematar la "feina" a la darrera cursa del circuit per poder continuar a la primera divisió un any mes.
De la cursa de Sant Joan destaca de nou el Carles Macias, que tot i haver disputat la Marató de Barcelona la setmana anterior va sortit a defensar el CTG, assolint el cinquè podi de la temporada a títol individual. El Santi Ribot es manté tercer en el rànquing absolut i tercer a la categoria , també amb una lluita que es mantindrà fins la darrera prova. El Quim Reixach afectat per un fort refredat va acusar aquest fet i va cedir algunes posicions. Varen completar l' equip del CTG l' Ismael Vicente i la Montserrat Oliveros que varen tinir una bona actuació entre les fémines, essent 5a.