dijous, 30 d’octubre del 2008

Els entrenaments del Carles Ochoa


El Carles Ochoa és un membre del Club Triatló Granollers que es dedica a les curses d'ultra distància.
En el seu currículum compta amb 5 Ironmans 
(IM Lanzarote, IM Florianàpolis, Elbaman dos anys i Ironcat) i 2 Triple Ironman (Lenshan).
Actualment està preparant la participació al DecaIronman de Monterrey(Mèxic) que començarà el proper 16 de novembre.
Els entrenaments que ha seguit per preparar aquestes proves de molt llarga distància han estat confeccionats pel Leo Aren, que és l'entrenador del CTG.
Per al Leo, plantejar aquesta preparació ha resultat tot un repte, especialment en la preparació del DecaIronman.
Aquestes són les dades de la preparació per al triple Ironman:

Aquestes són les dades de la preparació per al DecaIronman.
Com que la imatge queda molt petita (i encara no se com fer-ho perque surti més gran) aquí ve un exemple del que hi diu per aquestes darreres dues setmanes (tinguem en compte que entre setmana el Carles treballa cada dia de 9:00 a 21:00):
Dilluns: Natació 3600 metres
Dimarts: 2 hores bici rodillo.
Dimecres: 2 hores bici rodillo
Dijous: Natació 3450 metres
Divendres: 30 kms caminar-córrer
Dissabte: 9000 metres natació + 100 kms bici + 30 kms caminar-córrer.
Diumenge: 9000 metres natació + 100 kms bici + 30 kms caminar-córrer.dimarts, 28 d’octubre del 2008

Carles Ochoa entrevistat a RAC1

El passat dilluns 27 d'octubre el Carles Ochoa va ser entrevistat per Toni Clapés al programa Versió RAC1 de l'emissora del mateix nom.
El motiu de l'entrevista va ser la propera participació del Carles al DecaIronman de Guadalajara (Mèxic) i les dues participacions del Carles al triple Ironman de Lenshan (Alemanya).

A la següent adreça podeu aconseguir tot el programa a partir de les 18:00:

Podeu trobar només la part de l'entrevista a l'eMule a la següent adreça:

ed2k://|file|Carles%20Ochoa%20amb%20Toni%20Clapes%20a%20RAC1%2027%20octubre%202008.mp3|8612896|56E695DEDE93DB119EF655A9FE043D0E|h=TRDYTH5AV2MKKSSECY2T64ZPJW4S6SEE|/


CIRCUIT CATALÀ TRIATLÓ 2008


EL CTG ÉS UN DELS 10 ÚNICS CLUBS DE CATALUNYA QUE ACONSEGUEIX TENIR EQUIP MASCULÍ I FEMENÍ DINS EL CIRCUIT CATALÀ DE TRIATLÓ.
L' EQUIP MASCULÍ FINALITZA 5è. DE LA DIVISIÓ DE BRONZE I LES NOIES AMB DOS PODIS SON 7enes. EN LA ÚNICA DIVISIÓ FEMENINA.
 
Tancat el Circuit Català de Triatló 2008, que es va iniciar amb l'Ironcat i ha finalitzat amb el triatló de Barcelona, s'han completat des del mes de maig fins l'octubre 11 triatlons puntuables per el circuit d'enguany, dos menys que la passada edició.
El CTG va acabar la temporada 2007 en la 12ena posició de la segona divisió Catalana (en aquell moment formada per 50 Clubs, i només hi havia dues divisions, la primera, amb els 10 millors i la segona amb la resta).
Quan es va iniciar aquesta temporada la FCT va establir una divisió més, així doncs, la primera divisió la configuraven els 10 millors, de l'11 al 20 la segona divisió i la resta la tercera.
Degut als resultats de la temporada 2007 enguany hem militat a la tercera divisió 2008. Aquesta temporada hem tingut presència dels nostres representants a tots els triatlons de la temporada, puntuables i no puntuables, això es pot considerar un important èxit de participació del Club.
Pel el que fa a resultats, les millors classificacions del CTG s'han aconseguit a Banyoles "B" 39 punts,  BCN sprint 39 punts, Banyoles Olímpic 37 punts, Mataró 35 punts, Balaguer Olímpic 35 punts i finalment BCN Olímpic 33 punts, total 218 punts (la meitat més un dels millors resultats) que ens classifiquen 5ens de la divisió de bronze formada per 33 Clubs.
Pel que fa a l' equip femení l'any passat no va poder puntuar en cap triatló, però en aquesta edició s'ha fet un lloc dins la única divisió Catalana amb noies, formada per 10 Clubs.
Les noies del CTG han tingut una excel·lent actuació, però els ha faltat poder puntuar en més proves, en les dues que ho han fet, BCN sprint i Vilanova, han sigut terceres i han sumat 42 punts a cada prova, finalment els 84punts obtinguts ens ha donat la 7ena posició Catalana.
 
El Circuit Català l'ha guanyat el Club Triatló Manresa amb categoria masculina per primera vegada a la seva historia i trencant l'hegemonia del C.N.Reus Ploms i C.N.Mataró.
En noies un any mes ha vençut el C.N.Reus Ploms.

diumenge, 26 d’octubre del 2008

XII-DUATLON MONTAÑA SIERRA DE ARMANTES - CALATAYUD


CAMPEONATO EUROPA GREENCUP 2008
 
MIQUEL COMELLA I SANTI RIBOT SON 6è. I 7è. EN LA SEVA CATEGORIA V1 EL CTG ÉS CINQUÈ PER EQUIPS AMB LA PARTICIPACIÓ DE TONI ROURA DEL C.N.VIC.
 
Celebrado el domingo 26 de Octubre con la Organización por parte Ayuntamiento de Calatayud , 133 participantes tomaron la salida, en este que era el CAMPEONATO DE EUROPA GREEN CUP. 8,3 Km. de carrera a pie, 23 Km. de bici de montaña. En una mañana calurosa y con un circuito totalmente seco y muy rápido, se celebró esta carrera pionera en España.
El ritmo lo marcó de principio a fin Santiago Arnés (1 hora 22 minutos), distanciado a Víctor del Corral, y a Nereo del Nero, que a la postre harían 2 y 3º. Las chicas estuvieron comandas por la Turiasonense del Mayencos Yolanda Magallón, consiguiendo el 2º y 3er puesto, respectivamente la corredora de Islas Feroe, Skylv Susann y Sara Martín del B.H Andalucía.
230 colaboradores componían la estructura de este Duatlón Sierra de Armantes.
Cal destacar la nova modalitat de duatló que Green Cup ha establert les seves curses per diferenciar se definitivament del model FETRI, així dons la competició Green Cup , tan sols registre una transició , passant de la cursa a peu a el sector BTT , on ja finalitza la competició.
 
Classificacions i fotos.
 
 
Els components del CTG , tant Miquel Comella , com Santi Ribot varen fer una molt bona cursa, però finalment no va ser suficient per tenir posició de podi , Comella i Ribot varen arribar junts a la T1 , desprès dels primers 8'3Km.del primer sector a peu , per davant ja havia arribat Toni Roura membre del C.N.Vic,  que es va inscriure com a CTG amb el vist i plau de l' organització , per poder competir com equip amb Comella i Ribot ; finalment Comella va marcar el segon millor parcial en BTT de la categoria V1 i va quedar-se a menys de 2' minuts del podi , Ribot no va poder mantenir el ritme de Comella, però també va fer un bon parcial amb BTT i va ser 7è.V1 , darrera de Comella, per la seva part Toni Roura va ser 12è.V1.
 
Cal destacar la extraordinària organització de la competició amb molts voluntaris, sortida i arribada a el passeig central de la ciutat amb el transit tallat , dinar de clausura per tothom inclòs acompanyants amb una paella monumental i 7.000 euros amb premis que es varen repartir els 10 primers classificats , tant nois com noies.
 
Un Excel·lent per Green Cup.