dijous, 12 de juny del 2008

Triatló Salou - Olímpic i Sprint


Anabel Gracia tercera absoluta al campionat de Catalunya de Triatló disputat a Salou sobre la distància olímpica.
L'Aureli Pérez va ser 6è. en la categoria V2, el Jordi Reche va ser finisher i el Nacho Garcia va ser desqualificat. El CTG no va aconseguir puntuar.
En Miquel Comella va guanyar en categoria V1 la mateixa cursa però sobre la distància Sprint i el Manel Carrasco, que debutava amb el CTG, l'acompanyà al podi de la categoria V1 assolint el segon lloc.

Aquí teniu les diferents cròniques d'alguns dels nostres participants:
Jordi Reche:
Primer de tot, agrair als membres del Club que han facilitat que pogués disputar aquest triatló malgrat les dificultats tècniques d´última hora com la falta de places del CTG, el no tenir números de sortida, el ara no es fa ara si es fa, etc, etc...

Començo arribant tard a Salou, el viatge s´ha fet molt llarg i pensant que arribaria a les 8:15h arribem a les 8:30h quan el triatló sprint està a punt de sortir. Amb un moment, ho poso tot a lloc i ens trobem amb el Nacho i l´Aureli.

Sortida molt còmode,sense rebre cap cop, estrany, deu ser que la gent va més relaxada al ser un olímpic, començo a nedar tranquil·lament sense estressar-me però amb certes incomoditats amb el neoprè. Una volta sense sortir de l´aigua, dues voltes sortint de l´aigua tenint present que el Noguera a dit que a les bolles sempre ens han de quedar a l´esquerra.

Surto i la T1 nefasta, amb les presses de l´arribvada no he visualitzat bé els boxes i no trobava la bicicleta; finalment, pim,pam, la pitjor T1 que he fet mai, me´n vaig a pedalar 5 voltes en un circuit-tobogan de 8 km que es fa etern, contra vent, pujades,baixades i intentant agafar grups que passen a tota llet.
Finalment, em menjo el sector 2 amb 1:21:30minuts i la T2 la faig millor, i a córrer en un circuit una mica malparit per la confusió a que pot portar; la recta per fer la segona volta passa just pel costat de meta i això pot portar a certes confusions com li ha passat al Nacho segurament. Ànims Nacho!, a mi una vegada a Manresa em va passar el mateix, però vaig tenir la sort que no em van desqualificar. La culpa la té l´organització per no dissenyar bé el circuit o no avisar a temps abans de l´errada. Tot i així al final de la primera volta, el del meu davant a tirat pel dret i ha entrat a meta havent corregut només 5 km.

Corrents , amb les cames petades i a ple sol (i això que deien que plouria i a la matinada anterior va caure un xàfec a Granollers),vaig amb "filosofia finisher" cap a meta quan a l´inici de la segona volta de 5 km em passa el "SúperAurelio" amb el seu ritme tecnotrònic animant el personal i també veig l´Anabel acabant ja la segona volta. Ja arribant a meta adelanto un home que es para i fa un calvo davant de la seva família (quines coses té el triatló ,je,je) i finalment arribo amb 2:37:17.

Com a conclusió, estic content de com ha anat la natació, he patit massa amb la bicicleta i corrents he fet el que he pogut. Més entrenament és la solució, -podria ser un eslògan de triatló-, i ara a preparar-se pel B de Banyoles que em vaig inscriure perquè pensava que Salou no es feia, vatua el món.

Jordi Reche

PD: gràcies al Ken i a la Barbie per guardar lloc per la bici encara que finalment no arribés a temps.:-))

Nacho Garcia:
Hola a tots! Primer de tot m'agradaria disculpar-me perquè no he pogut puntuar per l'equip; he estat desqualificat en el tram a peu per retallar el circuit en el darrer tram. Com jo ho han estat uns quants mes ja que el circuit estava mal senyalitzat i els pocs jutges que hi havien no t'ajudaven en res, la organització en general ha estat caòtica. Suposo que era la primera vegada que el feia i he pagat car.
Salut a tots.
Nacho.

Anabel Gracia:
Després de tota una història per poder participar, sortim dissabte per fer nit a Salou i competir diumenge.
Agafem l'hotel de l'organització (molt bé, per cert) i així ens evitem matinar tant i arribar tant justets com el Reche (quin estrès, no?)
La veritat que el fet de no tenir "lloc" a boxes ens beneficia, ja que podem "escollir" on posar les bicis i decidim fer-ho just a la sortida de bici i carrera a peu (lloc molt visible i sense problemes de lloc)
Sortida una mica caòtica. De fet, m'adono que donen la sortida quan sento un xiulet i veig a la gent anar cap a l'aigua. Em poso les ulleres i a la lluita!
Cops, cops, cops i més cops fins i tot una vegada feta la primera volta. Circuit estrany en contra de les agulles del rellotge.
No em sento còmode, vaig desorientada i penso que vaig fatal. Amb les bones sensacions que portava de Cullera ...:(
Surto bastant enrera, amb un temps que crec que podria millorar fàcilment (26'52) i agafo la bici prou ràpid.
Circuit de bici exigent, sembla que no però 5 voltes es fan duretes. Vaig agafant noies, però sóc incapaç de seguir cap grup de nois (i això que em passen uns quants...)
El temps de bici 1h 10'27, correcte diria jo, tot i que no hi havien 40km.
Surto a córrer amb una noia del Reus Ploms que em passa just a la sortida. La deixo passar pensant que 10km donen per molt.
Al km 3 l'avanço, faig un canvi de ritme (petit, no us penseu) i tiro cap a davant. La vaig controlant i veig que mica en mica li vaig ficant metres. Vaig còmoda i bé, suposo que els 10km de la setmana passada van anar bé :). Controlant, només veig que hi ha la Núria Pedrisa i la Sara Loher davant meu (impossible que les atrapi, estan molt lluny) però això vol dir que vaig tercera i em dona ànims.
Arribo al final de la primera volta i un caos d'organització. No sabem per on hem d'anar. Per sort, m'indiquen uns vianants i puc rectificar a temps. Un desastre aquest fet!
Faig la segona volta amb molt bones sensacions, contenta pel resultat. Temps de cursa : 39'06 (tampoc hi havien els 10km jeje)
Temps total: 2h16'25", tercera classificada!!!
En definitiva, bon cap de setmana!
PD: Gràcies a tots els suporters durant la cursa, dóna molts ànims tenir gent animant (Gloria, Aureli, Marc C, Nacho, Reche...)
Anabel


DUATLÓ DE MUNTANYA "EL DIABLE" DE MARTORELL 2008

SANTI RIBOT DEL CTG GUANYA EN VETERANS TOT I PATIR UNA NOVA PUNXADA
A TRES KILÒMETRES DE FINALITZAR EL SECTOR BTT.
Aquest diumenge 8-Jun-2008, el Club Natació Martorell ha organitzat la primera duatló popular , anomenada duatló de"Diable" , sobre unes distancies 5Km. de cursa a peu , 20Km. btt i 2'5Km. mes de cursa a peu, cal apuntar que el traçat, especialment el BTT que feia tots els honors a el nom de la cursa, acumulant 500 m. de desnivell en els 9Km. primers de cursa, i a la baixada zones tècniques combinades amb corriols molt recaragolats han etgigit un alt nivell de pilotatge a
els competidors.
El Santi Ribot que va ser noticia per les 5 punxades ( 7 haveries) que va tenir a la 2 etapa de la Titan Desert BTT, avui ha re-editat un nou episodi de una mala sort que sembla que no el deixa, Ribot ha entrat a la primera transició , desprès de fer els 5Km. de cursa en la 15è. posició, en el sector BTT s'ha arribat a situar 4at. de la general absoluta, però a 3Km. del final del sector BTT, ha desllantat la seva roda del darrera i ha optat per fer aquest Kilòmetres corrent i empenyent
la bicicleta, això la fet perdre temps i posicions , Ribot ha arribat a boxes notablement cansat , però ha lluitat en el darrer sector de cursa a peu , per la seva categoria de Màster , on al final s'ha imposat , siguen 13è. a la general absoluta amb 1'44''42h.