diumenge, 18 de gener del 2009

IV - DUATLÓ DE MUNTANYA DE VALLIRANA




DESPRÈS DE 7 CURSES SANTI RIBOT ES SITUA TERCER EL RÀNQING ABSOLUT DEL CIRCUIT
QUIM REIXACH CONTINUA GUANYANT POSICIONS EN CADA CURSA, UNA PUNXADA EN EL SECTOR BTT EVITA QUE FES EL MILLOR RESULTAT DE LA TEMPORADA.
EL CTG NO PUNTUA PER UNA INDISPOSICIÓ DE CARLES DANTÍ A ÚLTIMA HORA.
 
El diumenge passat 18-Gen-2009, es va celebrar a Vallirana la setena prova del Circuit Català de Duatlò Muntanya 2008-09, l'organització va presentar un traçat del circuit totalment nou a les altres edicions.
Per començar 8 Km. de cursa a peu, que s'iniciaven en el parc central de la vila i transitaven, inicialment per una gran zona de jardins urbans que connectava amb un bosc. Desprès passava l' asfalt d'unes fortes rampes per zones urbanitzades del perímetre de la població, els 4Km. primers, tot pujada.
La baixada arrancava deixant l' asfalt a la zona mes alta i entrant a una pista forestal, que combinava trams de corriol , la peculiaritat d'aquest duatló va ser que el circuit de Btt, va ser el mateix que el de cursa a peu, però allargant 2Km. de Btt i donant dues voltes, el darrer sector de cursa 1'5Km. per el parc on hi havia la zona de boxes, de moment ha estat el duatló de muntanya que ha trepitjat mes asfalt 25% del traçat.
 
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:
 
21è.General - Santi Ribot  1'42''38h. (5è.V1)
38è.General - Quim Reixach 1'51''15h.
 
Una indisposició d'en Carles Dantí, va fer que el CTG no pugués puntuar a Vallirana, i va perdre una nova oportunitat de consolidar les seves opcions de permanència a la primera divisió catalana, la propera temporada, ja que tres rivals directes varen fer-ho, C.N.Rubí, C.A.Can Mercade i C.N.Vic ETB. Sens dubte que s'hages pogut obtenir un excel·lent resultat, ja que Quim Reixach marxava entre els 15 primers de la General quant va punxar la roda del davant de la seva Btt, i estava tenint la millor actuació de la temporada, tot i això va reparar la avaria i va aconseguir encara està molt amunt a la classificació general, per la seva part el Santi Ribot va tornar a fer un bon parcial amb btt, el 1
9è. i va aconseguir la millor classificació a la General de la temporada el 21è., aquest resultat i la regularitat mantinguda en les set curses disputades el situen en aquests moments 3è. del Rànquig absolut.
 
Va guanyar la cursa , Francesc Freixer (C.N-Vic-ETB) amb 1'25''53h., disputant l'esprint amb Pau Zamora (B-B Tri.L'Ametlla) , segon a ''6seg. , tercer , Andres Barbero (C.A.Can Mercader) 1'32''41hh , amb noies es va imposar Dolors Serral (C.Tri.St.Joan Abadesses) amb 2'02''27h. seguida de Sílvia Hurtado (Secc.Tri.Piri) 2'04''13h. i tercera , Maria Fargue (C.E.Pedala.Cat.Balaguer) 2'05''25h.