dilluns, 1 de desembre del 2008

Carles Ochoa al Decaironman de Monterrey

Ja hem rebut el primer correu del Carles.
Aquí teniu les seves impressions:

Bones,
 
Doncs ja esta, un Deca a la butxaca.
 
La veritat es que no estic content amb el resultat, podriem dir que m´he cagat de por a tindre una lessio greu. Encara que fisicament puc anar als seus ritmes, mentalment estic a anys llum d´aquesta gent. Hi ha gent que diu que he agafat l´opcio bona, que acabar es lo important, pero jo volia aliguna cosa mes. M´han donat una llico de com es fa un Deca.
 
Natacio, practicament, perfecte, nomes vaig fallar a partir del Km 34, no podia treure el bracos del aigua del mal que em feien. Vaig acabar fatal, el fill del Dave Clamp (que estaba veient com el seu pare vomitaba a les dutxes) em va ajudar a treure el neopre i a ficar-me el mono per la bici, no podia moure el bracos.
 
Fins aqui tot dintre de lo normal, seguia amb el pla de baixar de 10 dies. La primera desicio erronea la vaig fer la primera nit. Com que em feien molt mal els bracos no podia rodar comode amb la bici, aixi que vaig fer uns 10 Km i vaig anar a dormir. Practicamament no vaig poder dormir res. A l´endema em van dir que no es pot dormir despres de nedar 38 Km, has de deixar pasar une hores i s´ha de rodar amb la bici per tornar al cos a la posicio vertical. Primera nit, primera cagada.
 
Com que tot hom ha rodat de nit, m´ham pasat mentre jo intentava dormir. Paso al pla b, baixar de 12 dies, aquest es bastant mes facil, nomes es tracta de fer una mica mes de 300Km de bici i uns 70 Km corrent. Els tres pimers dies de bici vaig sobrat, cada dia em trobo millor, dolor als rotulians pero tot controlat, em surten 308, 312 i 350 Km, dormint, minin, 8 hores. El cuart dia, segona cagada, sento un crec al genoll esquerra, s´inflama immediatament, vaig al doctor i em diu que m´he pesigat el menisc, aixo pasa per no estirar la musculatura, si no estires el muscles(quadriceps) es van escursan i tiren el genoll, el fan girar i et pesiges un lligament o un menisc. Em posen una injeccio directa a la cuixa per relaxar la musculatura i poder estirar-la. Funciona perfectament, als 20 minuts ja puc pedalar casi sense dolor, em surten uns 270 Km. El cinque dia m´aixeco amb molt de mal al genoll, no el poc moure i fa un soroll lleig, abans de comencar, vaig al metge i fem el mateig que el dia abans, al principi va be pero a mida que pasen les hores es va imflamant, comenco agafar por, arrivo als 1500 i vaig a dormir, L´ultim dia de bici es un suplici, he anat al metge, pero la injecio ja no funciona, no puc acavar la jornada, el metge em diu que si continuo aixi em trencare i em fa anar a descansar, em queden 70 km de bici. l´endema no vaig al metge fins haber acavat la bici, faig el que em queda en mes de 4 hores, a un mitjana per sota de 19 Km/h.
 
Despres de que el metge em digues que podria tindre problemes seriosos amb el genoll, desideixo anar a acabar, aixor vol dir correr 60 km dia. El primer no puc, el genoll no em deixa correr i nomes camino, surten uns 55 Km, el segon ja em trobo millor, ja no em punxen i els estiraments funcionen, aqui ja em surten els 60 km, el tercer dir ja estic recuperat, puc correr i recupero els km que portaba perduts. La resta de dies em limito a fer 60 Km i dormir unes 10 hores, la veritat que el genoll m´ho agraeix.
 
Total, Finisher not injured.
 
 
Per que veieu de la pasta que es feta aquesta gent.  El de Singapur va tindre un trencament parcial del lligament intern d´un genoll, el metge el va fer retirar pero ell li va dir que no, que li entablilles la cama i es va pasar 48 hores pedalant fins donar-se per vencut.
 
Fins aviat.
 
Carlos.

Carles Ochoa al Decaironman de Monterrey

El Carles Ochoa finalitza el DecaIronman de Monterrey amb un temps d'una mica més de 322 hores.
Durant la matinada del dissabte al diumenge un nombrós grup de seguidors i amics del Carles varen estar intentant seguir l'arribada del Carles.

MOLTES FELICITATS CARLES!!!