VII - DUATLÓ MUNTANYA DE VALLFOGONA

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ MUNTANYA 2010
EL CTG PUNTUA A LA PRIMERA CURSA DE LA LLIGA CATALANA
NÚRIA LAUCO NO COMPLETA LA CURSA EN EL SEU DEBUT PER AVARIA MECÀNICA
El passat diumenge 8 de novembre, es va començar una nova temporada per part de la Federació Catalana de Triatló, el tret de sortida va ser a Vallfogona, on s' inicia el Circuit Català de Duatló de Muntanya, que aquest temporada presenta un calendari de 13 curses, de les quals seran puntuables 10.
La primera prova d'aquest circuit va recaure un any mes a Vallfogona del Ripollès, en un ambient totalment hivernal amb força fang i glaç a diferents trams del traçat i amb 0º de temperatura i sobre unes distancies de 6Km. de cursa a peu, 21Km de Btt i 3Km més a peu, combinant els corriols de la cursa a peu i la pista en btt, amb un fort desnivell positiu en els 10Km. inicials.
EL CLUB TRIATLO GRANOLLERS:
31è.Gen. Santi Ribot 2'10''38h. (4º-V1)
37è.Gen. Quim Reixach 2'12''01h.
49è.Gen. David Torrents 2'15''30h.
--- Gen. Núria Lauco (Avaria mecànica)
7è. Clubs CTG 6'38''09h. amb els temps de S.Ribot-Q.Reixach-D.Torrents.
EL CTG ha començat la temporada i Circuit Català de Duatló Muntanya, puntuant a Vallfogona com equip de la primera divisió
Catalana de la modalitat amb 35 punts queda situat 6è. de la categoria desprès d'aquesta primera cursa.
Els tres components del CTG, varen estar entre els 50 primers de la classificació general, Santi Ribot va estar força estona de la cursa en posició de podi en la seva categoria però finalment va ser 4t.
Per la seva banda Núria Lauco que debutava en les files del CTG i en aquesta disciplina, va haver d'abandonar la prova tot just quant arribava a la T1, desprès del primer sector de cursa a peu i es trobava la Btt amb la roda del darrera avariada a la zona de boxes.
Va guanyar la cursa Aleix Fàbregas (C.T.S.J.Abadesses) amb 1'50''50h, en noies la vasca Isabel Ezimendi (Maratoniana i ex-atleta profesional) va donar la sorpresa i va guanyar amb 2'25''04h. imposant-se a l'actual Campiona de Catalunya i sots-campiona d'Espanya Mercè Tusell.