dimecres, 1 d’abril del 2009

CIRCUIT CATALÀ I LLIGA DE CLUBS DUATLÓ 2009 DUATLO BANYOLES 2009

EL CTG FA EL MILLOR RESULTAT DE LA TEMPORADA EN AQUESTA MODALITAT I POT OPTAR A LLUITAR PER PUJAR A LA PRIMERA DIVISIÓ CATALANA QUAN RESTEN  TRES PROVES D'AQUEST CIRCUIT
Molt bon resultat de l'equip masculí de duatló de carretera aconseguint la 8a posició de la general, i obtenint la major puntuació de la segona divisió, donant així opcions a lluitar per pujar de categoria a la vinent temporada.
La cursa marcada per la possibilitat d'adverses condicions meteorològiques, finalment va transcórrer en tota normalitat i estabilitat.
Víctor del Corral, va dominar la prova i feu una exhibició del seu gran estat de forma, segon va ser Melcior Mauri, realitzant així el seu millor resultat de la temporada de duatlons. En dones la veterana Montse Cinca va guanyar la prova, i la Granollerina, i ex-membre del CTG, Anabel Gràcia va ser 3a.
8 homes del CTG van participar en la prova més dura del calendari fins ara de duatlons, que consistia en córrer a peu 10km, un circuit ciclista de 40km i acabar amb 5km més de cursa a peu.
Marc Rius, Roberto Martinez i Rafa Espinar, varen ser els més destacats i que donaren aquest valuosos punts al club de Granollers. Aureli Perez per la seva banda va ser segon de la seva categoria V2MEn dones només Judith Andujar va representar el club, aconseguint la 14a, posició i confirmant la seva evolució camí de la preparació a ser la primera Granollerina en prendre part a un IronMAN