diumenge, 28 de novembre del 2010

NOTICIES CTG - DUATLO MUNTANYA 2010-2011 VILADRAU

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ MUNTANYA I LLIGA CLUBS 2010-2011
               II - DUATLÓ DE MUNTANYA DE VILADRAU

 A VILADRAU EL CTG ES VA IMPOSAR EN EL CERRR STRANDS TRHIATLON
          I MANTÉ EL LIDERATGE A LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

El clima gèlid d'aquest 28-nov-2010, no va impedir donar la sortida de la segona edició del Duatló de Muntanya de Viladrau, que havia tancat les inscripcions amb 300 participants. Primer sector de cursa , amb força corriol i trenca-cames, 6Km. i escaig, tot seguit un sector btt de 24Km. força variat, corriol, pista i algun tram tècnic, afegint una fina capa de neu i glaç que no permetia errades de conducció, el darrer sector de 3Km. íntegres pels carrers del poble. A destacar els 24 abandonaments.


 19è.Gen.Marcel Gual, 2'07''15h.
 36è.Gen.Albert Soley, 2'11''45h. (5è.Sub-23)
 38è.Gen.Marc Sanjaume, 2'12''07h.
 39è.Gen.Santi Ribot, 2'12''10h.(7è.V1)
108è.Gen.Alberto Rodriguez, 2'27''41h.
143è.Gen.David Sandoval, 2'35''29h.(34è.V1)
155è.Gen.Enric Olivé, 2'38''35h.(39è.V1)
181è.Gen.Carles Heredia, 2'44''38h.
fins 248 a meta, hi ha hagut 24 retirats.
6è. per Clubs, CTG 6'31''07h. amb els temps de M.Gual-A.Soley-M.Sanjaume

 DESPRÈS DE 4 PROVES EL CTG LIDER DE LA LLIGA DE CLUBS
Un cop s'ha disputat a Viladrau, la quarta prova del Circuit Català i lliga de Clubs 2010-2011, on el CTG ha aconseguit consolidar la seva posició de lideratge provisional en la primera divisió d'aquesta disciplina http://www.triatlo.org/competicions/listrnkClub.aspx?mod=1
Els Vallesans han fet la millor arrancada de la seva historia en un Circuit Català, demostrant una regularitat impecable , amb un podi (a Balaguer 3rs) dos quarts llocs a Vallfogona i Viladecavalls, i finalment un cinquè lloc a Viladrau. Malgrat les nombroses incidències que han afectat en cursa a alguns del representats del CTG quan eren en posicions destacades en diferents curses.
Aquesta posició de Lideratge com a Club a la Lliga, també situa a els membres mes destacats de l'equip en posicions de lideratge a el Circuit Català Individual i per categories.

RÀNQUING ABSOLUT MARC SANJAUME "LIDER"
El de Cardedeu ha militat en diferents Clubs i disciplines esportives, en Sub-23 havia assolit fa anys posició de podi en Campionats Estatals de Duatló Muntanya.
TRES MEMBRES DEL CTG en el "TOP TEN"  http://www.triatlo.org/competicions/listrnk.aspx?id=V&mod=1 Marc Sanjaume (Cardedeu) es 2º , Santi Ribot es 6è (L'Ametlla Vallès) i Marc Sole 10è (La Roca del Vallès)

CIRCUIT CATALÀ CATEGORIES INDIVIDUALS ; http://www.triatlo.org/competicions/listlliga.aspx?mod=1
ABSOLUTA MASCULÍ : Marc Sanjaume, es PRIMER  i dintre el "Top Ten", Marc Sole 7è.
VETERANS-1 MASCULI : Santi Ribot, es SEGON , i dintre el "Top Ten",  Enric Olive 10è.
SUB-23 MASCULÍ : Albert Soley, es TERCER

ELS MÉS DESTACATS
Hem de destacar especialment la 3ª posició Absoluta aconseguida per MARC SOLÉ al Duatló de Balaguer, (només dos representants masculins del CTG han aconseguit en 10 anys d'historia del Club, un podi Absolut en una prova de la Federació Catalana de Triatló, l'un va ser el Rafel Bosch l'any 2008 i l'altre el de Marc Solé a Balaguer 2010), el Marc Solé és un triatleta fet a la pedrera del Club, on ja va destacar fa uns anys en la categoria Sub-23 guanyant els Circuits Catalans de Duatló Muntanya i Carretera, i ha estat ara quan ha assolit el seu millor resultat de sempre.

Destacar també el podi aconseguit per l'equip M.Sole, M.Sanjaume, Marcel Gual a Balaguer (en tota la temporada passada el CTG no va assolir cap podi en probes de la Federació Triatló, el darrer es de la temporada 2008-2009).

Un altra destacat a l'equip és l'Albert Soley (Sub-23) aconseguint el 2º lloc del podi de la seva categoria a Vallfogona.

MARC SANJAUME, MARCEL GUAL I ALBERT SOLEY S' HAN INCORPORAT EN EL CTG PER COHESIONAR UN EQUIP QUE ARA ÉS LÍDER.
Així doncs podem concloure que el CTG ha format un equip força competitiu i ben compensat, les noves incorporacions del Club, Marcel Gual (Sta.Eulàlia Ronçana), Albert Soley (Bigues i Riells) i Marc Sanjaume (Cardedeu) i els ja membres del CTG, Marc Solé (el que està en millor forma) i Santi Ribot (el més veterà i experiència, 9 temporades a primera), conjuntament em un increment de la participació dels representants del CTG en les diferents proves, està donant un molt bon resultat.