diumenge, 19 d’octubre del 2008

TRIATLÓ SPRINT D'EL PRAT 2008

FINALITZA LA TEMPORADA DE TRIATLÓ 2008 AL PRAT DE LLOBREGAT

Ramon Ulldemolins i Adrià Valls representen en el CTG en aquesta darrera prova de
la temporada 2008.
Albert Ribot es classifica 3è. en Categoria INF.M.
El triatló infantil es va convertir en duatló , ja que l'estat de la mar, va fer que els jutges impedissin la prova de promoció en categories infantils.

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ ALTA MUNTANYA XM SALOMON SERIES 2008

EN CARLES MACIAS TE UNA DESTACADA ACTUACIÓ EN EL CIRCUIT XM ASSOLINT EL TOP 20 A LES TRES PROVES CELEBRADES.

Per tercera temporada consecutiva la FCT amb la FEEC i Ociesport han posat en marxa el Circuit Català de Duatló XM d' Alta Muntanya, una exigent modalitat de duatló de muntanya que es diferencia del duatló cros, principalment per fer el primer i tercer sector amb BTT i en el segon hi ha el tram de cursa, en aquest segon sector en el XM, es tracta de fer un o mes d'un cim de la màxima alçada que hi ha a la zona dels Pirineus catalans o Andorra.
Enguany el Circuit s'ha reduït a tres proves, Vall nord-Andorra, Vilallonga de Ter i Queralbs.

CARLES MACIAS -CTG- ha completat les tres proves amb unes excel·lents posicions, tant en la classificació general com en la seva categoria de V1/Master-40.
Macias va ser 13è.General i 2on.V1 a Vall nord/Andorra , on varen finalitzar la prova 139 participants, a Vilallonga de Ter , va ser 17è.General i 4at.V1 , sobre un total de 210 arribats a meta i finalment a Queralbs/Núria va ser 18è.General i va repetir el 4at.V1 , sobre 598 Finisher.
Així doncs sempre ha estat al capdamunt de la classificació general i entre els quatre millors V1.