divendres, 21 de novembre del 2008

Carles Ochoa al Decaironman de Monterrey


********** Actualització a divendres 21 a les 19:30 **********

Missatge del Leo:

He parlat amb Gloramis i sembla que tot va molt bé. Les molèsties del genolls han marxat, ara mateix no li fa mal res!!! Està menjant bé i dormit millor. Hem sembla que quan comencin a baixar de la bci més d'un tindrà un "susto", vull dir que hi han molts que estàn anant massa collats i això corrent ho poden pagar.
No fa calor més aviat una mica de fred i ara hi havía molt vent!!!! Ahir a la nit quatre que estavan rodant a les 12 de la nit van plegar per culpa del vent.

Leo.

Fotos de la cursa (hi podeu deixar missatges d'ànims!)

dijous, 20 de novembre del 2008

Carles Ochoa al DecaIronman de Monterrey



Estem actualitzant la notícia orginal (la notícia de sota d'aquesta) de la participació del Carles Ochoa al Decaironman cada dia amb nova informació.

dilluns, 17 de novembre del 2008

Carles Ochoa al Decaironman de Monterrey



El Carles Ochoa ja està competint al Decaironman de Monterrey!!
A l'hora de publicar aquest missatge ja hauria d'haver acabat la natació.
MOLTS ÀNIMS CARLES!!!
Aquest és el missatge que ens va enviar el passat diumenge 16 de novembre poc abans de començar la cursa:

"Hola,
 
Avui ens han donat acces als ordinadors.
 
Tot va forca bé. El mobil no em funciona, la bici me la van perdre pero em va arribar de seguida, van encertar el pais, nomes es van equivocar de ciutat.
El circuit de bici i cursa a peu es pla, pero amb molt de vent. La piscina es nova i molt ample, 10 carrils.
Demà comenca tot. Ha vingut el guanyador del triple a fer millor marca mundial, vol baixar de 8 dies, els dos mexicans van a per la millor marca americana i la resta anem a acabar.
Les apostes de la gent amb experiecia  és que no seré capaç de baixar de 15 hores a la natacio ni de baixar de 12 dies.
 
Segons la organitzacio les dades aniran sortint al moment a la web, és a dir, cada 100 m de natació, cada volta de bici i cursa a peu.
 
Fins aviat.
 
Carlos."

La web dels organitzadors de la prova és:

********** Actualització a dimarts 18 a les 18:00 **********
Ja es veuen es resultats a la web dels organitzadors!!

Ahir (dilluns) a la tarda el Leo (l'entrenador) va escriure això:
"Acabo de parlar amb Gloramis (dona d'en Carlos) i hem diu que ha sortit tercer de l'aigua, al final li feia mal el braç!!!
Ara estava rodant en bici i va novè (just quan parlava amb ella ha passat en Carlos), diu que va menjant i descansant tal i com estava previst. Li he recomanat que ella també es cuidi i descansi, potser acaba petant ella abans que el "TDI de Mollet" "

Avui dimarts el Leo escriu això:
"Acabo de parlar amb en Carlos i la seva dona. Just quant he trucat ell estava menjant, sentat a taula.
Ahir va sortir molt malament de l'aigua, amb molt dolor a l'espatlla. Només podia rodar acoplat, no podia agafar-se amb normalitat al manillar, no podia agafar el bidó d'aigua. Ha dormit be la passada nit i ha començat a recuperar posicions. Diu que es troba molt bé i que això és molt llarg i que per tant hem d'anar esperant que cadascú vagi trobant el seu lloc.

L'he "vist" molt bé, fins i tot Gloramis m'ha dit que el veu molt bé, molt sencer.

Vinga Carlos!!!!!!!
"

I també això:
"En Marcel, el germany va sortir ahir com una moto amb la bici, però avui en Carlos ja l'ha doblat dos vegades.
Emmanuel va a baixar el record, baixar de vuit dies (ha guanyat dos vegades el triple de Alemanya), i han estat parlant amb en Carlos i  han arribat a la conclusió que valia la pena guardar una mica de forces per la carrera a peu. Llavors será quan comenci realment la lluita per les posicions. Això és com un simple sprint o olímpic!!!!"

********** Actualització a dimecres 19 a les 19:30 **********
Avui dimecres el Leo escriu això:
"He parlat amb Gloramis. Carlos està sencer, va dormint i menjant segons el previst, es troba bé, amb una petita molèstia al rotulià de la cama dreta, però sabem que és el seu punt dèbil, el va cuidant (compex per relaxar, gel als descansos, voltarén per anar rodant i un analgèsic pel dolor). 

Avui ha dormit 6 hores. N'hi ha que dormen una o dos hores en tot el dia i van amb la cara desencaixada, això és una cursa de resistència física i mental i el normal es que els acabi passant factura.

Vinga Carlos!!!"

********** Actualització a dijous 20 a les 18:00 **********
Avui dijous el Leo escriu això:

He parlat amb Gloramis i em comenta que el Carlos és el que més dorm (malgrat això va recuperant de mica en mica terreny). Hi ha un participant de Singapur que el dilluns anava el 3er i ara està el 13è.
Avui s'ha llevat sense ritme, no li fa mal res, ni es troba cansat però no te ritme, li he recomanat que li dongui un café (en Carlos no pren café mai). Tot i no trobar el ritme ell va fent quilòmetres sense parar més que per allò que és absolutament necessari.
Té una petita zona de la natja que se li ha encetat, això si que pot ser un problema ara que li queden 750km!!!!


VINGA CARLOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOLTS ÀNIMS CARLES!!!

diumenge, 16 de novembre del 2008

IV - DUATLÓ DE MUNTANYA DE VILADECAVALLS


CIRCUIT CATALÀ DUATLO MUNTANYA 2008-2009
CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT 2009

S.RIBOT,E.PRATGINESTÓS Y A.HERNÀNDEZ SITUEN EL CTG 8è. EN EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EL CTG ES MANTÉ EN EL "TOP TEN" DE LA MODALITAT.
 
Viladecavalls va acollir el passat diumenge 16 de novembre la segona prova del Circuit Català de Duatló Muntanya 2008-09, la qual servía per adjudicar el Campionat Català Absolut i de Clubs de la temporada recentment iniciada.
La competició s'ha dissenyat amb un circuit de cursa a peu de 7Km. combinant asfalt i pista forestal, molt ràpid i amb poc desnivell (130m), tot seguit un sector Btt de 21Km , dels quals els 6 primers eren de pujada constant i per pista ample, tot seguit s'iniciava un descens que alternava trams de pista amb corriols i alguna trialera mes tècnica, el tram final de 2Km de Btt com és habitual en aquesta prova, transcorre per dins d'un torrent on aquest any hi baixava força aigua. Arribats a la zona de boxes, els duatletes afrontaven 3'6Km més de cursa amb un desnivell de 140m.
 
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:
 
 41è.General - Santi Ribot 1'50''29h. (8è.V1)
 62è.General - Enric Pratginestos 1'54''15h.
 80è.General - Albert Hernandez  1'56''34h. (19è.V1)
139è.General - Ramon Ulldemolins  2'10''07h.
 
  8è.General CLUBS 5'41''18h. amb els temps de S.Ribot-E.Pratginestós-A.Hernàndez
 
El CTG ha sabut mantenir la vuitena posició obtinguda a Vallfogona el passat diumenge i s'ha situat una temporada mes dins els 10 MILLORS CLUBS de Catalunya en aquesta modalitat en
un Campionat Català Absolut.
Dels participants d'avui destacar, l'Albert Hernàndez que debutava en aquesta modalitat, i ha fet el 31è millor parcial en el sector inicial de cursa. El Santi Ribot de nou ha destacat en la Btt fent el 33è millor temps i 5è V1, mentre que l'Enric Pratginestós ha tingut un excel·lent final de cursa marcant el 16è millor parcial en aquest 3'6Km. darrers, Ramon Ulldemolins ha completat l'equip del CTG, mantenint-se regular dins els tres sectors del Duatló.

S'ha proclamat Campió de Catalunya, Joan Freixa (INVERSE-DITEC,Tri.Vilanova) amb 1'32''41h seguit de Pau Zamora que aquesta temporada ha fixat per el B-B.Tri.L'Ametlla, amb 1'34''19h disputant l'esprint amb Sebastià Catllà (P.C.Bonavista) que ha sigut tercer a ''1seg.
En noies Mercè Tuell que durant dues temporades havia donat el Títol de Campiona a el CTG , s'ha imposat amb 2'01''25h, però en aquesta ocasió la corredora de MASSI ha defensat els colors
del C.N.Reus Ploms, segona ha estat, Mireia Santesmases del mateix club amb 2'03'00h i tercera Aida Vallès (C.A.Igualada) amb 2'11''44h.
Hi havia 271 inscrits, n'han arribat a meta 244 hi ha hagut 10 retirats.