dissabte, 30 de maig del 2009

Els 10km de Granollers

El passat dissabte 30 de maig es va celebrar la 5a edició de la cursa "Els 10km de Granollers".
A primera hora varen córrer els més petits en les diferents sèries per grups d'edat i a partir de les 19:00 es va donar sortida a la cursa gran.
Abans de la sortida es va fer un minut de silenci en record del Toni Garcia.
Foren 560 participants que varen afrontar un recorregut al llarg del riu Congost marcat per la calor i el vent que venia de cara durant la baixada.
Les classificacions les trobareu a la següent adreça:

I en aquesta pàgina hi trobareu algunes fotografíes:
Des d'aquí volem agraïr la particiàció a tots els corredors i corredorres, i l'ajuda dels voluntaris.

També tenim un petit vídeo de resum a la següent adreça:

ALBERT HERNÀNDEZ S'APROPA A HAWAI AMB UNA MOLT BONA MARCA A L' IRONMAN DE LANZAROTE

El triatleta del CTG Albert Hernàndez, va estar a prop d'aconseguir la seva classificació per l' Ironman de Hawai (Campionat del Mon). Aquesta es una fita que mai ha aconseguit cap triatleta Vallesà i actualment hi ha una forta disputa per saber qui pot ser el primer triatleta de la comarca en aconseguir un plaça per l'Ironman de més prestigi mundial i Campionat del mon. L'Albert Hernàndez amb 5 Ironmans ja disputats, havia preparat moltíssim la prova classificatoria que es va disputar a Lanzarote, un dels Ironmans mes durs del Circuit, i va aconseguir fer una excel·lent cursa i fer un temps molt bò de 10'43''52h. classificant se el 151è. de la general sobre un total de 1000 participants. Hernàndez dins la seva categoria va ser 23è. i 6è. espanyol, el tall per classificar se va ser 10'19''00h. ( + 24m.).
Per la seva banda Jordi Castany està ultimant la seva participació a l'Iroman de Frankfurt, amb l'objectiu de treure "un bitllet" per Hawai, Castany és l'actual recordman de la distancia del CTG i va ser el segon Vallesà en baixar de les 10 Hores.
L'Albert va fer la MARATÓ amb 3'23''47 ! va ser el 6è. Espanyol dins la seva categoria !
Swim Bike Run TOTAL

Hernàndez Faneca, Albert92/48/23 39/40- 44 01:07:54 06:00:49 03:23:47 10:43:52

L' Albert va tenir una progressió excel·lent !!! va sortir de la natació el 409è, en el sector ciclista es va posar 267è i en la Marató va finalitzar 151è de la General.
En la seva categoria va ser 92è. amb natació, va passar a el 48è. en el sector ciclista i en la marató finalment 23è. ( va invertir 10''22m. en les transicions).

dilluns, 25 de maig del 2009

Half Challenge Costa de Barcelona - Maresme 2009

El pasat diumenge 24 de maig el CTG va comptar amb 17 participants al Half Challenge Costa de Barcelona - Maresme 2009.

Es tractava d'una cursa amb distàncies de mig IronMan, és a dir 1,9 kms nedant, 90 kms de ciclisme i 21,1 kms de cursa a peu.