diumenge, 13 de juny del 2010

O3 Series Triathlon Les Etangs i Nabuchodonosor

O3series seguint l'èxit de la passada temporada segueix amb el seu circuit de proves de triatló, oferint en un mateix cap de setmana diferents opcions i distàncies.

Triathlon du Soleil ( Mig IronMAN des Etangs)
Jordi Castany i Marc Rius van prendre part en aquesta prova amb molt bon resultat especialment del Jordi que va assolir la primera plaça de la categoria veterans.
Els dos membres del CTG, no varen tenir un bon dia sobre la bici, però corrents van fer una bona exhibició del seu estat de forma, aconseguint els dos estar entre els 10 millors corredors del dia i que els va fer remuntar moltes posicions. Una dinovena plaça del Marc i 24a de la general pel Jordi, demostren el gran dia dels dos triatletes.
















Triathlons de Bracchus ( Mig IronMAN Nabuchodonosor)
Aquest cop tres membres del CTG, van formar equip i aconseguir amb els seus temps ser el segon millor equip del dia. L'actuació dels 3 va ser excepcional, Marc Rius va assolir la novena plaça sent molt regular en les tres disciplines, Rafa Espinar, fent el 21è de la general després de marcar el 5è millor temps en el tram de córrer recuperant moltes places. Per arrodonir el dia David Alarcón fa el 24è de la general havent fet un molt bon sector de bici.
















La pròxima prova serà el Festricap, on com l'any passat hi haurà una gran participació de membres del CTG, i representació en totes les proves, AltriMan, Garotxes i Capcir.