dijous, 19 de novembre del 2009

1es Jornades de Formació del CTG

El proper dissabte 21 de novembre tindràn lloc les primeres Jornades de Formació del CTG.
La idea és fer 3 petites xerrades d’una durada màxima de 45 minuts amb 15 minuts de precs i preguntes, sobre aspectes que són del nostre interès:

· Alimentació pre, durant i post-cursa amb menús exemple. A càrrec de Leo Aren, entrenador titulat en triatló i entrenador del Club Triatló Granollers


· Prevenció de les principals lesions que pot tenir un triatleta. Consells per a recuperar millor després d’entrenaments i curses. A càrrec del Xavi Reyes, fisioterapeuta i membre del club


· Discriminació de l'esport femení. A càrrec de Judith Andújar, triatleta i Ironman Finisher.



Us hi esperem!!!

diumenge, 15 de novembre del 2009

V - DUATLÓ MUNTANYA VILADECAVALLS

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ MUNTANYA I LLIGA CLUBS 2010
Vè - DUATLÓ MUNTANYA VILADECAVALLS
NÚRIA LAUCO GUANYADORA ABSOLUTA
El passat diumenge 15 de novembre, es va celebrar a Viladecavalls la segona prova puntuable del Circuit Català de duatló de Muntanya 2010, amb 302 inscrits, es varen tancar llistes a el limit que permetia l' organització.
A diferencia de la setmana anterior a Vallfogona, es va gaudir d'una climatologia molt bona per disputar la prova, els duatletes havien d' afrontar 7Km. de cursa a peu en el sector inicial, amb 160 de desnivell, combinat pista i corriol , tot seguit 20Km. de btt amb un desnivell de 515m. positius i el ja clàssic pas en btt de 2'5Km. per el mig d'un torrent per el qual baixa aigua i finalment 3,6Km. mes de cursa a peu, amb 140m. de desnivell.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS
46è.General - Santi Ribot 1'48''35h. (4ª-V1)
109è.General - Xavi Reyes 1'58''42h.
117è.General - Núria Lauco 2'00''08h. ( 1ªABF - 1ªVF-1)
132è.General - David Sandoval 2'04''21h.
138è .General - Ricard Reyes 2'05''05h.
15è. CTG per Clubs, amb 5'51''38h. amb els temps de S.Ribot+Xavi Reyes+David Sandoval
NÚRIA LAUCO S' ESTRENA AMB VICTORIA I DONA EL PRIMER PODI DE LA TEMPORADA A EL CTG ELS NOIS AMB UN EQUIP INÈDIT AMB DUATLO MUNTANYA ACONSEGUEIX L' OBJECTIU DE PUNTUAR NOVAMENT
SANTI RIBOT SUMA EL SEGON 4º SEGUIT EN V1
Desprès de l'incident de la setmana anterior a Vallfogona, on la Núria Lauco no va poder passar de la T1 per avaria mecànica, en la seva segona cursa ha demostrat que pot estar entre les millors, d'aquesta modalitat nova per ella , avui s'ha imposat a la guanyadora de la setmana passada a Vallfogona, l'atleta de procedència del País Basc, Isabel Eizmendi i a Mireia Santesmases, membre de l' equip femení Campió d' Espanya en aquesta modalitat ; amb aquest resultat la Núria Lauco, es converteix amb la tercera noia del CTG que aconsegueixen guanyar en categoria absoluta una prova dels Circuits Catalans de Duatló o Triatló, després de Mercè Tusell (amb duatló Muntanya) i Anabel Gracia ( amb triatló). La Núria Lauco, amb un extens currículum en la modalitat de BTT, on ha guanyat proves com la Pedals de Foc, a pujat en mes d'una ocasió a el podi absolut de l'Ironbike i va guanyar la Titan Desert el 2008, ara ja pot afegir la seva primera victòria amb Duatló de Muntanya.
Els nois han complert l'objectiu de puntuar, el Santi Ribot, ha estat el primer del CTG, per segona setmana seguida ha estat molt aprop del podi en V1, que se l'hi resisteix. El segon ha estat Xavi Reyes, que debutava en aquesta disciplina com a membre del CTG, després d'haber ja defensat els colors del Club en diversos triatlons en la temporada passada, igual que el David Sandoval, que avui ha estat el tercer del Club, molt aprop d'ell ha entrat el Ricard Reyes que assegurava la puntuació del CTG, davant de qualsevol imprevist dels seus companys, el Ricard avui també debutava en Duatló de Muntanya defensant els colors del CTG.
Ha guanyat la prova l'Èric Diaz (C.N.Reus Ploms), amb 1'30''57h, Joan Freixa que avui competia amb llicencia de dia, tot i fer el millor crono en Btt, finalment ha sigut segon amb 1'31''11h. i tercer, Aleix Fabregas (C.T.St.Joan Abadesses), amb 1'34''26h.
En fèmines, ha guanyat Nuria Lauco (Club Triatló Granollers) en un temps de 2'00''08, segona ha estat Isabel Eizmendi (Strands Triatlhon) amb 2'00''46h., destacar que totes dues han fet el doblet en la categoria de VF-1, ja que totes dues ja son veteranes, la tercera ha estat, Mireia Santessmases (C.N.Reus Ploms) 2'06''13h.
Han completat la prova 286 duatletes, hi ha hagut 8 retirats.