dissabte, 18 d’octubre del 2008

II - COPA D' ESPANYA TRIATLÓ LLARGA DISTANCIA 2008

EL MARC RIUS TE UNA BONA ACTUACIÓ A LA COPA D'ESPANYA DE TRIATLÓ E LLARGA DISTANCIA ON FINALITZA 23è. EN EL RÀNQUING ESTATAL , RAFA ESPINAR ÉS 75è.

Recentment ha finalitzat la segona edició de la Copa d'Espanya de Triatló de llarga distancia , la prova celebrada a Eivissa va tancar el calendari de cinc proves que la FETRI havia presentat per aquesta edició.
La competició es va iniciar el 30 març de 2008 a Arinaga (Illes Canàries), el 27 d'abril Elx va acollir la segona prova, el 20 de juliol a Vitoria-Gasteiz, per passar a Sanabria (Zamora) el 21 de setembre i finalitzar a Eivissa amb "l' Home de Ferro" el passat 5 d'Octubre.
Totes les proves han tingut un format de triatló amb distancia  1/2 Ironman o doble Olímpic , el que ha suposat un circuit d'una exigència extraordinària.
El CTG ha tingut representació en quatre de les cinc proves celebrades, per la seva part, Marc Rius que s'havia plantejat aquesta edició de la Copa d'Espanya, com el principal Objectiu de la seva temporada 2008, M.Rius va participar amb tres de les cinc proves del calendari , a Arinaga on va aconseguir ser el 32è. de la General Absoluta, a Elx va aconseguir la seva millor posició 24è. i finalment a el doble Olímpic de Vitòria on va ser 49è. , Rius ja no va participar en les proves de Sanabria i Eivissa. Però amb les tres proves finalitzades completava la meitat mes una, que eren les màximes que podien puntuar per el Rànquing final, així doncs Rius s'ha classificat en 23è. lloc del Rànquing Estatal de la modalitat amb un total de 1134 punts.
Rafa Espinar, tant sols ha participat en la darrera prova d'aquest Circuit a Eivissa, però la seva extraordinària actuació, essent el 23è. de la General Absoluta, l'hi va donar 432 punts i la 75ena. posició del rànquing Estatal.

http://www.triatlon.org/competiciones/rankings/2008/COPA%20DE%20ESPAÑA%20DE%20TRIATLÓN%20DE%20LARGA%20DISTANCIA%20INDV%20MASC-Ranking%20a%205%20OCTUBRE%2008.pdf

diumenge, 12 d’octubre del 2008

7è. TRIATLÓ INFANTIL D' IGUALADA


LAURA RIBOT ÉS SEGONA AMB CADET FEMENÍ
 
Diumenge 12-Oct-2008 , es va celebrar a Igualada la prova de Triatló infantil mes antiga i consolidada de Catalunya, una competició especialment dissenyada per categories infantils i que ja fa anys es te amb la consideració de Campionat de Catalunya Infantil de la modalitat, a falta que la Federació estableixi definitivament aquest "estatus" a la prova, actualment és considerat el Campionat de Catalunya "de forma oficiosa". Així doncs la zona esportiva de Les Comes" va reunir a mes de 300 triatletes amb les diferents categories.
 
Laura Ribot, va aconseguir una lluitada segona posició en la categoria Cadet Femení, amb un registre de 31''19m. va completar 75m. de natació, 6Km. de ciclisme i 3Km. de cursa a peu. 
La guanyadora va ser Ona Pallissé (C.N.Reus Ploms) amb 30''29m. i tercera Claudia Gilabert (C.N.Montjuic) amb 32''28m.
 
Cal destacar el debut amb la modalitat de Triatló d' Albert Hernandez Serrano , amb la categoria Benjamí va superar la seva prova amb 11''29m.