dissabte, 5 de setembre del 2009

II - MARNATHON CADAQUÉS 2009 SIS REPRESENTATS DEL CTG SUPEREN EL MARNATON DE CADAQUÉS AMB UNA FORTA TRAMUNTANA.


JUDITH ANDUJAR CONTINUA LA SEVA PREPARACIÓ PER AFRONTAR LA DISTANCIA IRONMAN


El passat dissabte 5 de setembre es va cel·lebrar a Cadaqués la segona edició del Marnathon, travessa de natació a mar obert.
En aquesta segona edició amb 400 nedadors inscrits, podem dir que ja s'ha convertit en la prova de referència a Catalunya en aquesta modalitat de natació de llarga distancia en aigües obertes. Tot i que l'organització de la prova es va veure obligada a modificar el circuit inicial per la forta tramuntana que es registrava a la zona, força 6-7 amb ràfagues de força 8.
Davant aquest fet, i per motius de seguretat, es va suspendre la sortida prevista des del Cap de Creus i es va traslladar a la zona de l'abadia de Cadaqués, això també va condicionar a reduïr la distància de natació, passant dels 6 Km inicials a 3'8Km.

El Club Triatló Granollers va tenir una nodrida participació amb 6 nedadors, Jordi Bosch amb 58'19m. va ser el primer del CTG amb superar la prova , seguit de Josep Teixidó amb 59'25m., Jordi Castany amb 1'03''15h., David Sandoval 1'03''38h., Jose Perez Marin amb 1'06''32h. i Judith Andújar amb 1'25''14h.

El guanyador de la prova ha estat, Roger Rabassa en 41'11m. seguit de Dani Serra (guanyador en l'edició 2008) i l'argentí Damian Blaum, tercer.
En la categoria femenina es va imposar la mundialista Esther Núñez, seguida de Mercè Oliveras ide Imma Raurell.

Quan resten poques setmanes per que Judith Andujar afronti l' IRONMAN Challengue Costa del Maresme i tingui la possibilitat de convertir-se en la primera Vallesana amb completar una prova de triatló amb distancia Ironman, 3,8Km. Natació - 180Km. Ciclisme i 42Km. de cursa a peu , Andújar del CTG , ja acumula aquesta temporada un important volum d' entrenament i competicions , destaquem la seva participació amb proves com la Mitja Marató de Granollers, el Triatló Olímpic de Barcelona, els Triatlons amb distancia mig Ironman de Challenge-Calella i el de Wiesbaden a Alemanya , i amb ciclisme les 24-H de Montjuïc.