dissabte, 7 de març del 2009

CIRCUIT CATALÀ I LLIGA CLUBS DE DUATLÓ 2009. CAMPIONAT CATALUNYA UNIVERSITARI. DUATLÓ CIUTAT DE MANRESA

MARC RIUS, ROBERTO MARTÍNEZ I JORDI CANTÓ CLASSIFIQUEN EN UNA MERITORIA 10a POSICIÓ EL CTG.
YOLANDA LOPEZ ÚNICA REPRESENTANT FEMENINA.

Com es tradició, a Manresa es celebra el duatló amb horari de
tarda, així doncs el passat dissabte 7 de març una nova edició d'aquest duatló va congregar a mes de 200 duatletes a la capital del Bages per disputar la tercera prova d'aquest Circuit Català , també sobre distancia sprint i Campionat Català Universitari.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS

42è.General  Marc Rius 1'01''08h. (15è millor parcial en el segment ciclista)
 49è.General  Roberto Martinez 1'01''46h. (11è millor parcial en el primer parcial de la cursa a peu)
 50è.General  Jordi Cantó 1'01''47h.
 67è.General  Jordi Bosch 1'03''40h.
 79è.General   Carles Serrano  1'04''13h.
 91è.General   Josep Martí 1'04''55h.
 96è.General   David Alarcon 1'05''06h.
146è.General  Roger Farnes 1'09''05h.
164è.General  Joan Vivas 1'10''41h.
207è.General  Cesc Rubio 1'17''56h.

26a.General  Yolanda Lopez 1'29''27h.

10ens. per CLUBS  3'04''41h. amb els temps de M.Rius-R.Martinez-J.Cantó.

El CTG es situa tercer de la segona divisió Catalana desprès de haver disputat tres proves, tot i no puntuar a Reus, tampoc ho varen fer els seus rivals , a excepció del PC.Cervera que va sumar a Reus 60 punts. A Manresa el CTG es va refer i va sumar 45 punts, gracies a la bona actuació del Marc, el Roberto i el Jordi, que van situar al CTG, en el TOP TEN de Clubs, acompanyats per una nombrosa participació de membres del Club que assegurava puntuar a Manresa.
Tal com dèiem, i desprès de tres duatlons, el CTG pot aspirar a quedar segon d'aquesta divisió i pujar de categoria, la qual cosa requerira puntuar com a mínim en tres duatlons mes, si els resultats es mantenen en aquesta línia, tot es possible.
En noies, la baixa de darrera hora de la Judith Andújar a causa d'una indisposició va fer que en aquesta ocasió sigués la Yolanda Lopez la única representant femenina del CTG.

Fotos de la cursa:

diumenge, 1 de març del 2009

CIRCUIT CATALÀ I LLIGA DE CLUBS DUATLÓ 2009.CAMPIONAT CATALUNYA ABSOLUT. XVIII - DUATLÓ CIUTAT DE REUS

CARLES IGLESIAS I FRANCESC FONTANILLAS ÚNICS REPRESENTANTS DEL CTG EN EL CAMPIONAT CATALÀ ABSOLUT DE DUATLÓ.

El dia 1-Març-2009, el Club Natació Reus Ploms, posava en escena la divuitena edició del
seu duatló, en aquesta ocasió , Campionat Catalunya Absolut.
La competició es va dissenyar sobre distancia esprint (5Km+20Km+2'5Km.), es va proclamar Campió de Catalunya , Xavier

Torrades (C.N.Reus Ploms) amb un temps de 1'03''25, a 0'1 seg., Albert Parreño Sub-23 del mateix Club i tercer a 0''3seg, Israel Escudero (C.N.Mataró).

En noies va guanyar amb autoritat una re-apareguda, Pilar Hidalgo 1'10''49h. , seguida de Sara Loher (C.N.Mataró) 1'14''16h. i va tornar a estar en el podi absolut la veterana del C.N.Reus Ploms, Montserrat Cinca amb 1'15''05h.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:

64è.General  Carles Iglesias 1'11''43h.
162è.General Francesc Fontanillas  1'28''15h.

La participació del Carles Iglesias i el Francesc Fontanillas , va ser insuficient per fer puntuar el CTG, que perd la bonificació de punts extraordinària que dona puntuar en un Campionat Catalá Absolut. Les noies del CTG continuen sense estrenar-se, només Judith Andujar va obrir temporada la setmana anterior a Igualada.