dissabte, 27 de setembre del 2008

II Triatló Sprint de Platja d'Aro

El passat dissabte 27 de setembre es va celebrar la segona edició del triatló sprint de Platja d'Aro amb la participació de diversos membres del CTG.
Els resultats dels nostres companys varen ser:

POS NOM CAT TEMPS
51 COMELLA OLIVE, MIQUEL V1M 1:09:56 (0:17:50 + 0:35:21 + 0:16:45)
65 CARDO AGUILAR, RAMON ABM 1:11:07 (0:16:19 + 0:36:44 + 0:18:04)
80 IGLESIAS CASAS, CARLES ABM 1:13:38 (0:17:25 + 0:38:36 + 0:17:37)
92 SIMONA MOLINA, ABEL ABM 1:15:16 (0:14:04 + 0:41:58 + 0:19:14)
128 PEREZ RUIZ, AURELI V2M 1:19:50 (0:21:58 + 0:41:31 + 0:16:21)
186 RUBIO BARCELO, FRANCESC ABM 1:35:15 (0:18:10 + 0:50:51 + 0:26:14)

diumenge, 21 de setembre del 2008

IX Triatló de Vilanova i la Geltrú



IX Triatló de Vilanova i la Geltrú
CIRCUIT CATALÀ
CAMPIONAT NACIONAL DE CATALUNYA PER GRUPS D'EDAT

NOU ÈXIT DEL TRIATLÓ GRANOLLERS A VILANOVA I LA GELTRÚ.

ANABEL GRACIA ÉS TERCERA ABSOLUTA I CAMPIONA DE CATALUNYA EN EL SEU GG:EE. L' EQUIP FEMENÍ DEL CTG REPETEIX EL PODI ACONSEGUIT AL TRIATLÓ DE BARCELONA I SUMEN EL SEGON PODI DE LA TEMPORADA COM A TERCERES.
L'Anabel TERCERA de la GENERAL i GUANYADORA amb GG.EE.

La guanyadora final estat la triatleta membre de la selecció Estatal, Pilar Hidalgo (Cidade de Lugo Fluvial) 1'06''44h, segona Sandra Martinez (C.N.Terrassa) 1'13''10h i tercera ANABEL GRACIA (C.Triatló Granollers) 1'13''40h.

LES NOIES DEL CTG TERCERES PER EQUIPS
ANABEL GRACIA, JUDITH ANDÚJAR i SARA RODES
EXTRAORDINARI!! a 19 segons de les segones.

Els nois del CTG varen ser 25ens, puntuant el Josep Martí, el Sergi Garcia i el Jordi Cantó.

En grups d'edat, M.Comella 16è. (40-44), A.Perez 7è (50-54), Gloria Rodriguez 2na (45-49F), Adrià Valls 8è.(17-19).






Els resultats de la gent del club varen ser:
Josep Martí 1:11:47
Sergi Garcia 1:12:16
Jordi Bosch 1:12:19
Jordi Cantó 1:13:25
Miquel Comella 1:13:30
Anabel Garcia 1:13:50
Manel Moreno 1:14:24
Aureli Perez 1:19:37
Judith Andújar 1:23:36
Sara Rodes 1:24:20
Gloria Rodriguez 1:29:20
Adrià Valls 1:32:35

La cursa es va caracteritzar per la mala mar, amb un onatge moderat.

Mireu algunes fotos de la cursa aquí.
Aquí teniu algunes de les cròniques:
Sara Rodes:

Anem a Vilanova amb l'Enric i la Judit. Jo la veritat tampoc gaire motivada però pensant que pot ser un bon entrenament per l'olímpic de bcn. Arribem i hi havia un merder considerable amb el tema bosses pk no et deixaven entrar amb una bossa gran a boxes. Al final entro i després visito el wc i ràpidament corrents cap al mar amb l'Anabel, la Glòria i l'Aureli. L'aigua estava boníssima però molt moguda! Costa molt arribar a la 1a boia i un cop allà hi havia unes onades gegants, empasso aigua per tot arreu! M'adono que sempre que em llenço a nedar no m'ho prenc com una competició, sinó com si anés a nedar per mirar peixets, així que començo a apretar una mica més. I sí, nedo més ràpid però ben torta! veig que no tinc ningú a ma esquerra i la 2a boia a les quimbambes, potser faig 500 m de més per tornar a agafar la línia recta.

Total, al final arribem a la platja juntes amb la Judit. 1ª transició força bona i pam! a rodar! començo bé però el vent que enganxo de cara a les zones amb pujada em deixa les cames fetes caldo. Vaig vis-a-vis amb una noia molt trempada durant tota la cursa. M'adono que no vaig gaire ràpid, però les cames no em deixen apretar més.

2ª transició prou bona tot i que no tenia lloc per posar la bici! surto a córrer amb prudència per no ofegar-me de seguida com em va passar a bcn. I m'adono que vaig bé i uaaaalaaa començo a avançar a gent! no m'havia passat mai això d'avançar al tram de córrer! vaig bé, veig a la Judit i a l'Anabel i m'animo. Al final esprinto una mica i endrapo síndria per un tubo!

Molt contenta pel 3r lloc per equips!!! vaig haver de marxar d'hora pk havia quedat amb una amiga de Vilanova, però m'apunto per anar a fer el proper gelat!

Gràcies pels ànims de la gent del club que em vaig anar trobant pel camí.. amb això no ens guanya ningú!!


Manel Moreno:
Hola companys:

Ja fa dies que estic una mica desmotivat i és per això que no estic tot el concentrat que s´ha d´estar en una cursa, és per això segurament que he fet el meu primer "Reche" - només he fet una volta al circuit - i és per això i perquè no gaudeixo com hauria de gaudir-ho en tota la seva essència que aparco el triatló durant un temps, un any, dos anys...el que cregui convneient. Bér anem per feina.

Arribo a Vilanova i descarrego la bici, començo a muntar la roda de davant i: Pam!!! Em carrego el passador que va roscat a la forquilla "ja tinc excusa per no fer-lo", no en tenia masses ganes, la veritat, havia nedat poc i em temia un suplici dins l´aigua com aixís ha estat. Llavors penso en que alguns dels companys que corrin la primera cursa me´l podria deixar i ho comento amb al pare de l´Adrià i els de l´organització em diuen que em vindrà molt just. Quan torno de fer un cafè em trobo a la Glòria que ha hagut d´abandonar i em comenta la seva mala sort i jo li comento la meva i em cedeix el seu passador: "Gràcies guapa!!!" M´has salvat de no competir.

Sortida: Força bé des de les últimes posicions ì vaig nedant i algú em va tallant el pas davant meu i em cabrejo fins que me´n adono que sóc jo que vaig malament i que tinc la boia capa a la dreta, fa mala mar i no nedem bé, m´empasso aigua, no tinc bona visibilitat i m´agobio molt, la corrent em va desviant cap a l´esquerra quan tiro cap a la segona boia, sort n´he tingut de les piragues que m´anaven guiant. Arribo a la segona boia molt lentament fent deu braçades i aixecant el cap parant-me, torno arrencar i aixís anar fent. Em queda arribar cap a la platja i els de les piragües em van dient tota l´estona "Cap a la dreta" i ja en començo a estar fins allà i crido "Vaja merda de triatló!!! Arribo a la platja i surto molt a l´esquerra i sento la claca de l´Anabel, la Glòria, la Sara i l´Aureli animant-me molt!!! I penso "que guapos que sou".

Bici:

T1 ràpida, sense guants, ni ulleres, ni mitjons se surt més ràpid. Faig la primera volta ì tornant a fer la segona en una rotonda llegeixo "Boxes i voltes" e inexplicablement ho he llegit al revés i m´he plantat a boxes, la cara de l´Anabel ho deia tot "Qé tás colaooo!!! Vull tirar enrera però l´organització no em deixa i decideixo anar a boxes on entro molt emprenyat i amb ganes d´abandonar, a la fí em calmo i decideixo sortir mentres estic sentint com estan sancionant i desqüalificant a un noi molt exaltat i li ha dit "cabrona" a una noia de boxes i aquesta última no li perdona.

Cursa a peu: Ja veieu, força sobrat ja que només he fet 8 Kms de bici, però tot i axís em noto uns nervis a l´estòmac que me impedeixen de gaudir la carrera com voldria ni imprimir més ritme, em passa el Miquel Comella i l´animo, acabo animat per la claca i quan paro em comença a fer més mal l´estòmac.

Resum:

Això era un test per decidir sí anava a l´olímpic de Barcelona, tinc molt clar que no i no vull sentir a parlar de triatló durant una bona temporada, els meus objectius per la temporada vinent és primer afartar-me de fer mitges maratons i sí em vé de gust fer alguns duatlons que crec que ho puc anar alternant, en fí no vull prendre decissions precipitades i ara estic encara bastant calent però crec que és la decissió acertada perquè córrer és el que més m´agrada.

Salut



Jordi Bosch:
Bon dia a tots!

Arribo a la feina i com a casa no tinc internet, aquí us deixo una petita crònica.

M'aixeco, com no, aviat per estar a les 7h30/08h00 a Vilanova i la Geltrú. No estic a la llista (je je je... ) i em diuent de preguntar a un jutge, després a un altre i acabo parlant amb l'home que te l'última paraula en l'organització i només dir-li Jordi Bosch em contesta 4009... Anem bé. El xip el tinc a casa, la cinta del dorsal també... Només em comptabilitazaràn el total de la cursa, no està malament. Entro a boxes i ho deixo tot a correcuita (- menys quart) i els imperdibles preparats per arribar de la bici i colocar-m'els sense perdre gaire temps.

La natació bé però costa adaptar-se a una mica a l'oleatge que hi ha i es que estava cabrejada... jajaja... Crec que surto bastant bé, cap a boxes i una transició correcte, agafo la bici i m'agafo a un triatleta que realment va bé en bici i durant tota la durada de la bici em pasat a grups fent un ma a ma a l'hora de fer "relleus" per deixar "descansar" les cames. Arribem a boxes calentets, deixem la bici, em poso les bambes, el dorsal amb els super imperdibles i començo a correr però els primers metres em fa un intent de rampa al bessó dret i desapareix tan ràpid com havia arribat... agafo un ritme còmode fins la meitat de la segona i última volta on apreto una mica més el gas fins arribar a meta.

En definitiva, un temps de 1h12m19s. Millorant i aprenent.

Un plaer haver-me trobat a companys del CTG!!! ;-)

Fins dimecres!

Salut!


Judith Andújar:
Aquí va la meva crònica.

Quedo amb l'Enric i la Sara a CNG a tres de 7 del matí. Al forn de la cantonada hi ha tot de gent que torna de festa esmorzant, jejeje.

Arribem a les 8 a Vilanova amb temps suficient fe preparar tot tranquilament però...Després d'haver fet cua per entrar la bici em diuen que la minibossa que portava no la podia entrar. Jo ja havia llegit que només deixaven entrar el que era necessari i per això portava una bossa mini però tot hi així no em deixaven entrar. Vaig al guardaropia i deixo la bossa buida i ho poso tot a sobre la bici com puc i torno a fer cua per entrar.

Un cop torno a estar amb els jutges em treuen les coses de sobre el acoples i em diuen que no els puc portar deslligats. Així que busco alguna solució i al final li demano eines a l'Enric i acabo desmuntant els acoples. No he perdut cap cargol gràcies a l'Enric que va tenir la paciència d'anar-m'ho agafant tot. GRÀCIES ENRIC!!!

A la tercera va la vençuca. Em deixen entrar però només falta un quart per començar. Preparo tot molt ràpid, vaig al wc corrent, torno a agafar el gorro i ulleres i corrents cap a la sortida. Tothom ja hi era. Cinc minuts de retard i comencem.

Fa mol mala mar i costa de nedar bé, vaig amb un grup que anem molt enganxats i rebo cops a la primera boia. Algú em dona una patada a la cadera, jo em faig mal però l'altre s'ha clavat un bon os, jejejej, segur que també es va fer mal. Avui hi tinc un bon blau. Vaig nedant com puc i el màxim recte possible. Surto de l'aigua amb la Sara però faig una t1 lenta i ella surt abans.

La bici molt bé. Em trobo amb la Sara i veig que puc tirar, em trobo molt bé i abanço a gent. Molt contenta. Fa vent però les cames aguanten.

T2 FATAL. em trec les sabates, em poso una bamba i em torno a posar una sabata. Vaig a sortir i OSTIA, on vaig amb un calçat de cada. Em trono a descalçar i em poso la segona bamba. No sé quin temps he fet però no vaig anar gaire ràpid. Pateixo una reblincada forta però per sort tinc els lligaments de goma i el peu rebona a lloc sol. l'os extern del turmell em toc a terra però noméss em fa mal del cop.

M'ho vaig passar bé i com sempre em vaig sentir molt ben acompanyada per la gent del club i molt animada. Contenta pel podi.

Fins el pròxim.