diumenge, 22 de novembre del 2009

III - DUATLÓ BALAGUER

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ MUNTANYA I LLIGA CLUBS 2010
NÚRIA LAUCO ÉS TERCERA ABSOLUTA
El passat diumenge 22 de novembre es va cel.lebrar a Balaguer (Lleida) la tercera prova puntuable del Circuit Català de duatlò Muntanya 2010, sobre un traçat de 6km de cursa a peu, pels voltants de el Convent de les Avellanes , 21Km de Btt, que partien de la zona de boxes del Convent i conduint fins a Balaguer ciutat, on es finalitzava amb un tercer sector de 3Km. , per un circuit urbà , fent la pujada a la Basílica de Sta.Maria , per unes escales amb mes de 200 graons.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS
32è.General - Santi Ribot 2'00''56h. (4at.V1)
82è.General - Núria Lauco 2'19''08h. 3era.ABF - (1era.VF1)

NÚRIA LAUCO ACONSEGUEIX EL SEGON PODI CONSECUTIU
SANTI RIBOT REPETEIX PER TERCERA VEGADA SEGUIDA EL QUART LLOC EN V1
En aquesta ocasió el CTG, tan sols va tenir dos representats a Balaguer, en el que va ser la tercera prova del Circuit Català i Lliga de Club 2010, Núria Lauco, que no va poder completar la prova de Vallfogona i va ser la guanyadora de la darrera prova a Viladecavalls, va ser tercera absoluta i guanyadora en la seva categoria VF.
Per la seva banda el Santi Ribot, també va lluitar pel podi en la seva categoria, però finalment va ser quart, la mateixa posició que a Vallfogona i Viladecavalls.
Desprès d' haver superat el primer terç del Circuit , N.Lauco i S.Ribot, son els mes regulars del CTG, la Núria es situa lider de la seva Categoria VF1 i el Santi 3è. en V1. per el que fa en el Rànquing Català Absolut, la N.Lauco es situarà entre les tres primeres fèmines i el S.Ribot entrarà el Top ten masculí.