dissabte, 31 de gener del 2009

FEDERACIO CATALANA DE CICLISME ACTE D'ENTREGA DE PREMIS TEMPORADA 2008


LAURA RIBOT DISTINGIDA COM CAMPIONA CATALANA  BTT 2008 AMB CATEGORIA INFANTIL
 
El passat dissabte 31-Gen-2009, a les 17'00h. de la tarda, la Federació Catalana de Ciclisme havia convocat a les instal·lacions del Velòdrom d'Horta a Barcelona, a tots els ciclistes mes destacats de la temporada 2008, de les categories que van desde pre-benjami fins a infantil, de la modalitat BTT,  per premiar les posicions de podi de el Circuit Kids Cup, els Opens Comarcals i el Campionat de Catalunya, la convocatòria va reunir a mes de 300 persones que varen acompanyar a els "bikers" mes joves del ciclisme català.
 
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:
La Laura Ribot va ser reconeguda amb un premi com a segona classificada de l' Open Comarcal del Maresme i amb un diploma com a Campiona de Catalunya Infantil. La Laura ja va ser sub-Campiona de Catalunya Infantil l' any 2007.

TEST TECNIFICACIÓ I DETECIO TALENTS FEDERACIÓ CATALÀ TRIATLÓ 2009


FERRAN CALERO EL MILLOR CADET EN EL 1.000 I 400 AMB PISTA.
 
El passat dissabte 31-Gen-2009, la FCT havia convocat a Gavà , a els triatletes Catalans de les categories INF, CD i JN , per fer un test de proves en piscina i pista d' atletisme , la convocatòria va reunir a 68 triatletes de diferents clubs de Catalunya i Independents.
Joan Mayol (Seleccionador Català) responsable del programa de detecció i tecnificació de possibles futures promeses va dirigir les proves, acompanyat d'altres membres de la Federació que prenien els temps i coordinaven les diferents series, també varen estar presents reconeguts triatletes que varen fer tasques de suport a la Federació, Jordi Elias, Santi Pellejero, Francisco Pontano i els diferents components del Club Triatló Gavà, acompanyats de nombrós public de familiars i amics dels joves triatletes.
 
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS
 
Finalment l'únic representant del CTG, va ser el Ferran Calero, l'atleta del C.A.Canovelles que comparteix llicencia amb el CTG va tenir una discreta actuació a les proves de natació, on havia d'afrontar un 1.000 i un 100.
Però va ser el millor Cadet, tenint en compte que és de primer any , en les proves d'atletisme , el Ferran Calero es va imposar amb autoritat a les dues series que va disputar, primer un 1.000, on va fer un crono de 3''02m. i mes tard en el 400 , on va marcar un temps de 1''01m.
Aquest test, servirà per tenir un rànquing català d'on sortiran els triatletes seleccionats per afrontar els diferents compromisos que la selecció Català tingui que afrontar i poder optar a programes de tecnificació a la Blume aquells que més destaquin, així mateix les diferents comunitats autónomes també faran aquestes proves per tal d'establir un rànqing Estatal, d'on sortiran els seleccionats per afrontar proves de caràcter internacional.

diumenge, 25 de gener del 2009

XI - DUATLO CIUTAT DE MATARÓ



CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ MUNTANYA 2008-09
 EL CTG PUNTUA I NO LLENÇA LA TOVALLOLA PER MANTENIR LA PRIMERA DIVISIÓ DE LA MODALITAT.
SANTI RIBOT ES MANTÉ 3r EN EL RÀNQUING ABSOLUT.
 
Desprès de l'impressionat i devastadora ventada del dia d'ahir, avui diumenge 25-Gen-2009, s'ha cel·lebrat la vuitena duatló de la temporada, Mataró es una de les clàssiques i ja suma l' onzena edició, inscripcions tancades per segon cop aquesta temporada amb el "tope" que permetia l' organització.
El traçat de la cursa ha tingut lleugeres variacions en els sectors a peu i ha estat el mateix en
btt dels darrers anys , 6 Km. de cursa a peu inicials sortint de les pistes d' atletisme municipals, 17Km. Btt per pista i corriol , el 50% de cada i finalment 3Km. de cursa , sobre asfalt.
 
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS
 
  20è.General - Quim Reixach 1'32''17h.
  35è.General - Santi Ribot  1'34''48h. (5è.V1)
154è.General - Ramon Ulldemolins  1'55''25h.
180è.General - Enric Olive 1'59''31h.(40è.V1)
 
15è per Clubs 5'02''30h. amb els temps de Q.Reixach-S.Ribot-R.Ulldemolins
 
OBJECTIU ASSOLIT !!! avui el CTG havia de puntuar de totes-totes, per tenir aspiracions a mantenir la primera divisió Catalana de la modalitat i s'ha aconseguit. A més per devant de dos rivals com son el C.Triatló El Prat i el C.A.Can Mercader, així doncs el resultat d'avui essent molt discret, ha sigut molt valuós per el Club.
De les individualitats destacar avui com a millor del CTG, al Qumi Reixach, que ha mantingut la seva progressió de les darreres curses i marcant el 25è. millor parcial en Btt, finalment ha sigut 20è. de la General , el Santi Ribot avui ha patit mes del normal en el primer sector de cursa, desprès ha remuntat en Btt , fen el 29è. millor temps , capital ha sigut avui la participació en cursa del Ramon i l' Enric, tots dos es podien estrenar puntuant per el CTG aquesta temporada, qui s'ha estrenat ha sigut Ramon Ulldemolins com a tercer del CTG, i la tranquil·litat de "la jugada" d' avui, la ha aportat l' Enric Olivé, en el seu segon duatló d' aquest Circuit 2008-09.
 Ha guanyat el Duatló Pau Zamora (B.B.Tri.L' Ametlla) 1'23''52h. , segon el seu company d' equip Ferran Ros, 1'24''42h. i tercer un V1 de luxe , en Joan Roig (C.N.Vilafranca) 1'27''14h. , amb noies , ha guanyat de nou , Mercè Tusell (C.N.Reus Ploms) 1'43''05h. segona, del C.N.Mataró , Neus Cayla amb 1'48''09h. i tercera amb llicència de la FEEC, Regina Mola amb 1'53''33h, han completat la prova 270 duatletes , i n'han desqualificat a 4.

El CTG s'estrena en Triatló d'hivern


El passat diumenge 25, es va dur a terme el campionat d'Espanya de triatló d'hivern a l'Estació de Llanos del Hospital a Benasque. Aquesta prova consistia en 10km d'esquí de fons, 10 de bici tot terreny i 5 corrents tot sobre la neu. La forta nevada caiguda el dia abans va endurir molt la prova, i entre altres va obligar a reduir el sector de bici ja que aquest s'havia de fer tot arrossegant el cicle.

El CTG va presentar un equip masculí format per Marc Rius, Robert Díaz, Oscar Blanquez i Leo Aren, classificant-se en 14a posició per clubs. Per altre banda Mònica Solana, va estrenar-se amb el CTG aconseguint una 16a posició femenina. Per tots els integrants del CTG era la primera experiència en aquest tipus de prova i valoren molt positivament l'experiència, i pensen repetir en el pròxim campionat de Catalunya de triatló blanc aquest cop a Tuixén el 15 de febrer.

EL CLUB TRIATLO GRANOLLERS:
 
16è.General FEM - Monica Solana 2 '31 ''31h.
 
 71è.General - Marc Rius 2' 08 ''56h.
 85è.General - Robert Diaz 2' 18 ''23h.
 87è.General - Oscar Blanquez 2' 18'' 44h.
106è.General - Leo Aren 2' 37''07h.
 
14è. per CLUBS 6' 46'' 03h. amb els temps de M.Rius-R.Diaz-O.Blanquez.

La prova la va guanyar Imma Pereiro en dones i Victor Lobo en homes, i els millors club varen ser el C.N. Reus Ploms en categoria femenina i el Stadium Casblanca en masculina.