dimecres, 12 de maig del 2010

V - NISSAN TITAN DESERT MARATHON MTB 2010

L'AJUNTAMENT DE GRANOLLERS REP ELS "CAMPIONS" DE LA TITAN 2010,  FAMILIARS I REPRESENTANTS DEL CTG 
El passat dimecres 12 de maig, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, junt em el Regidor d'esports Josep Maria Junqueras, varen rebre a l'ajuntament de la ciutat a Núria Lauco i Santi Ribot, amb motiu de la seva participació i resultats obtinguts a la V - TITAN DESERT 2010, on N.Lauco es va proclama CAMPIONA absoluta en dones i junt amb el Santi Ribot varen assolir també la victòria en la categoria de Duo-Mixto.
La recepció es va iniciar a les 19'00h. quan els homenejats, varen arribar a l'ajuntament acompanyats per els familiars mes propers, el president del Club Triatló Granollers, Francesc Rubio, l'entrenador del Club, Leo Aren i dos dels gerents de les firmes que varen patrocinar l'equip, els senyors, Joan Basoli (Basoli) i Angel Ausin (Aumartrans). Es va dispensar la assistència de Miquel Àngel Dominguez (Madform) que es trobava fora del país. 
Tot seguit es va obrir un torn de parlaments que varen recollir les càmeres de VOTV, en primera instància Josep Maria Junqueras, " ...va destacar l'esperit de superació i esforç que requereix afrontar aquest tipus de prova, va felicitar als esportistes i va destacar l'alt nivell esportiu que hi ha a Granollers en moltes disciplines diferents ...".  Desprès la Núria "... senyalava la importància de donar suport a l'esport femení i el que ha representat per ella tornar a guanyar la Titan ... ". Tot seguit el Santi " ... exposava la vinculació que hi ha entre plantejar-se reptes o objectius difícils a traves de l'esport, amb el comportament i actituds que son importants per tothom el afrontar altres aspectes de la vida ..."  i finalment l'alcalde Josep Mayoral " ...va destacar el marcat caràcter esportiu de la ciutat de Granollers i els seus vilatans, on en els darrers anys els esportistes en disciplines individuals estan destacant d'igual manera que els esports d'equip han fet tradicionalment a Granollers, també va vincular l'esperit de superació i esforç dels esportistes com a virtuts necessàries per tirar endavant, la societat, una ciutat, un país ..." . L'acte va concloure amb un intercanvi de presents, l'alcalde va fer entrega del llibre "Granollers l'encant" i la Núria i el Santi varen lliurar a les autoritats un dels trofeus que la Núria va guanyar en una de les etapes d' aquesta TITAN-2010.
Finalment sessió fotogràfica i entrevista per els mitjans. Va ser una FESTA.