diumenge, 30 de gener del 2011

NOTICIES CTG 30-GEN-2011 VI - DUATLÓ FOLGUEROLES

CIRCUIT CATALÀ I LLIGA DE CLUBS DUATLÓ MUNTANYA 2010-2011
VI - DUATLÓ MUNTANYA FOLGUEROLES
ALBERT SOLEY SUMA EL SISÈ PODI DE LA TEMPORADA EN SUB-23
EL CTG ES QUEDA  a 5 SEGONS DEL PODI

Avui diumenge 30-01-2011, s'ha disputat a Folgueroles la novena cursa del Circuit Català de Duatló Muntanya i Lliga de Clubs, sobre un traçat de 6Km. inicials de cursa a peu, 20Km. de ciclisme Btt i 3 Km. mes de cursa a peu per finalitzar.
La prova s'ha celebrat en un dia de fred i amb el terreny molt enfangat, en alguns trams s'ha trepitjat fins i tot neu.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:

12è.Gen. Marcel Gual, 1'48'15h.
20è.Gen. Albert Soley, 1'50''36h.(2º.Sub-23)
39è.Gen. Adrià Tous,    1'58''25h.
72è.Gen. Santi Ribot,   2'09''19h.(14è.V1)
77è.Gen. David Sandoval 2'10''01h.(15è.V1)
---           Carles Heredia  (retirat transmissió btt petada)

4ºClassificats per Clubs, 5'37''16h. , amb els temps, M.Gual+A.Soley+A.Tous

Avui el CTG ha tornat a tenir una molt bona actuació, liderada per Marcel Gual, el de Santa Eulàlia ha tornat a ser el millor del CTG, aconseguint la 12ª posició de la General. Gual tot i patir una forta rebrincada al peu la setmana passada a Vallirana, ha sabut recuperar-se per avui no fallar, com tampoc ha fallat l'Albert Soley tot i tenir una punxada a la Btt, ha reparat i ha sigut capaç d'entrar 20è. i aconseguir el seu sisè podi particular en la categoria sub-23. El de Bigues es consolida segon en la categoria, per darrera d'un Ever Alejandro Gomez (guanyador Circuit la temporada passada). Avui el tercer del CTG, ha estat l'Adrià Tous, el de Cardedeu es va incorporar al CTG  un cop ja iniciada la temporada i avui ha aconseguit puntuar per el Club per primera vegada.
La creu de la jornada han estat per Carles Heredia que ha trencat la transmissió de la Btt i ha abandonat i el Santi Ribot, que aquesta temporada esta patint de valent. Avui una forta punxada al bessó tot just a la sortida de la cursa, la relegat a la darrera posició a la T1, Ribot ha recuperat posicions en la Btt, entrant a la T2 conjuntament amb el David Sandoval, tots dos s'han mantingut a prop durant aquest darrer sector, entrant seguits a meta.
D'aquesta manera Ribot ha superat un altre "tie break" i es manté entre els 5 primers que lluiten pel Rànquing Absolut,  també ja s'han situat entre els 10 primers, Marcel Gual i Albert Soley.

Pel que fa a la lliga de Clubs el CTG avui ha assolit una nova 4ª posició, només a ''5 seg. del Club Triatló Sant Joan de les Abadesses i de poder sumar un nou podi, tot i això, el CTG es mantindrà en una extraordinaria tercera posició a la Lliga, només superat pel C.N.Reus Ploms i el CERRR Igualada, a falta de tres proves per tancar el Circuit.

Propera prova;  Òdena el proper diumenge 6-Feb-2011

Foto: Macel Gual, Albert Soley, Carles Heredia, Santi Ribot