No hi ha Nadal sense Sant Esteve, i no hi ha Sant Esteve sense el tradicional Crematorrons del CTG.
Ja fa mooolts anys (2) que els membres del CTG celebrem el Sant Esteve quedant per córrer sortint de l'aparcament de Marata i anant fins a Cànoves. Surten uns 12 kilòmetres i pico, però el millor és l'esmorzar de després!
Que fa fred? Doncs, si, que plou, molt bé... però que ningú em toqui el crematorrons del CTG.

V-DUATLÓ MUNTANYA VILA DE PALLEJÀ

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ MUNTANYA 2008-2009

V-DUATLÓ MUNTANYA VILA DE PALLEJÀ

MONTSE OLIVEROS 6ena.ABF, SANTI RIBOT 4at. AMB V1 ,  EL CTG ES 10è. EN CLUBS.

El passat diumenge 21 de desembre de 2008, es va celebrar a Pallejà la quarta Duatló del Circuit Català 2008-2009, desprès de haver ajornat el duatló de la setmana anterior a Sant Joan de les Abadesses, per la nevada que va deixà impracticable el recorregut de la prova, avui a Palleja , les inscripcions s'han tancat al limit que permetia l' organització 305 participants; la competició ha estat sobre 5 Km. inicials de cursa a peu , 30% asfalt i 70% muntanya, degut que la sortida es donava en un cèntric carrer de la vila, tot seguit 20Km. Btt , amb 10% asfalt , la resta pista i corriol , amb la pujada fins els repetidors de senyals TV i Radio situats en el punt mes alt del terme municipal, finalment 2 Km. de cursa a peu 100% asfalt.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS

33è.  Gen. Santi Ribot 1'45''16h. (4at.V1)
57è.  Gen. Joaquim Reixach 1'49''47h.
78è.  Gen. Jordi Bosch 1'53''40h.
  118è. Gen. Jordi Canto 2'03''06h. ABM 02:03:06
  136è. Gen. David Sandoval 2'05''41h (26è.V1)
  204è. Gen. Ismael Vicente 2'18''53h.

6ena.  Gen.F. Montse Oliveros 2'20''09h.
El CTG 10è. amb els temps de S.Ribot-J.Reixach-J.Bosch

De la cursa de Pallejà destacar la sisena posició de la Montse Oliveros en el seu debut defensant els colors del CTG; les noies del Club varen deixar escapar una  bona ocasió per ser primeres i sumar els primers punts i podi de la temporada; per el que fa els nois varen entrar plagats a la T1 , el Santi, el Jordi C. , el Jordi B. i el Quim , en el sector Btt el Santi  va marcar el 29è. millor parcial, i va ser el primer del CTG amb arribar a meta , la seva regularitat el situa 7è. el Rànquing Absolut i es manté 3è. el Circuit en la seva categoria, Quim Reixach que sortia d' una lesió va estar per sota el seu nivell habitual , en la seva primera cursa de la temporada , va ser el segon del CTG a meta, el tercer Jordi Bosch , també reapareixia després de lesionar se a Vallfogona , varen completar l' equip del CTG , el Jordi Canto , David Sandoval i Ismael Vicente, tots ells en la seva primera prova de la temporada.
Aquesta lliga 2008-09, el CTG tindrà dificultats per mantenir la primera divisió Catalana, de la modalitat , desprès de 4 proves , sumen dos 8ens. llocs i un 10è. i una prova sense puntuar , en aquest moments son 8ens. i estan a un pas del descens , nomes puntuar en totes les duatlons que queden podrà donar opcions a els nois del  CTG a salva la categoria.

Va guanyar el Duatló Andres Barbero (C.A.Can Mercader) 1'35''12h. , segon Ferran Ros (B-B.Tri.L'Ametlla) 1'35''51h. , i tercer Gabriel Crosas (C.T.S.J.Abadesses) 1'36''05h. , amb noies , primera va ser Mercè Tusell (C.N.Reus Ploms) 1'50''43h. seguida de la seva companya de Club , Judit Casas 2'03''35h. i tercera, Maria Fargues (C.E.Pedala.CAT.Balaguer) amb 2'05''55h. ; varen completar la prova 285 duatletes.