dissabte, 2 d’octubre del 2010

EPILOGUE MEDITERRANÉEN

ALEIX BARRUFET  DEL CTG DEBUTA A FRANÇA EN LA DISTANCIA HALF IM

L' Aleix va obtenir un meritori registre de 5'33'37h. en el Triatló Epilogue Mediterranén celebrat a França,
la prova inclosa dins les series O3 Triatló que es disputen en el el país veí, es corresponia a la distancia
de mig Ironman ; l' Aleix va tenir un dia complicat per ser el del seu debut en la distancia, on va haver
d' afrontar unes condicions metereologiques força adverses, principalment el fort vent que va bufar des de
l' inici de la prova, tot això no va impedir que l' Aleix aconseguís el seu objectiu de ser FINISHER.

divendres, 1 d’octubre del 2010

El CTG se la juga al Triatló de Calafell

La classificació per equips a la tercera divisió està molt ajustada entre 4 equips i es disputen pujar a segona la vinent temporada. Són el C.N.Vic, el VO2 de Cabrera, el Puigcerdà i el Triatló Granollers.
Tots quatre equips presenten triatletes a la prova, i el VO2 per ara és el favorit per ser el millor en aquesta prova, però Granollers i Puigcerdà són els favorits per obtenir la segona plaça de la classificació general, tenint en compte que el Vic gairebé té la 1a plaça de la general assegurada.





El VO2 també és el millor equip sense cap tipus de dubte amb nivell per estar lluitant a primera, però la poca regularitat dels seus triatletes més bons, Pellejero, Moragues i Parreño els obliga a no dependre d'ells mateixos i són dels quatre equips els que ho tenen pitjor.
El Vic, amb bons triatletes i bona regularitat té l'ascens assegurat.
El Puigcerdà també amb un parell de triatletes força bons els ha faltat regularitat que també els obliga a jugar-s'ho tot a l'última jornada.
El Granollers, l'equip en principi més feble, ha estat el més regular tot i la seva disparitat de resultats, i gràcies a la gran quantitat de triatletes ha pogut anar sumant punts amb molt de valor per la lluita final.


A més a més Albert Hernandez i Carles Serrano participaran a la Challenge Calella. Per en Carles serà el primer IronMAN que afrontarà, l'Albert tot el contrari, és un dels membres del CTG que més experiència té sobre aquesta distància.
L'Albert tot i no tenir un objectiu concret intentarà baixar de les 9h30 i d'aquesta manera tenir de nou el millor temps comarcal de la distància.