dimarts, 9 de desembre del 2008

II - DUATLÓ MUNTANYA BALAGUER

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ MUNTANYA 2008-2009
 
EL CTG NO PUNTUA A BALAGUER , LA PARTICIPACIÓ DE S. RIBOT I C. DANTÍ INSUFICIENT PER TREURE UN BON RESULTAT PER EQUIPS.
 
Aquest diumenge 23-Nov-2008 , l' Ajuntament de Balaguer i el Club esportiu Pedala.cat (ttp://www.pedala.com/duatlo/ ) amb el vist i plau de la FCT, ha celebrat la tercera
prova del Circuit Català de Duatló de Muntanya d'aquesta temporada, amb aquesta prova ja s'ha cobert el primer quart d'aquest Campionat.
La prova s'ha estructurat amb un tram inicial de 6'5Km, 75% corriol amb forts desnivells, amb sortida i arribada en l'espectacular marc dels voltants de el Convent de les  Avellanes  http://www.lleidatur.com/cat/religios_noguera.html
Aquí es feia la T1 , per fer 21'5Km. de BTT ,trenca cames i  trepidants , amb 300m. de desnivell positiu i 500m. de desnivell negatiu, també 80% corriol , que requeria un pilotatge de la Btt molt rigorós en les traçades i canvis de direcció constants, fins arribar a Balaguer on es feia la T2 , amb 3Km. de cursa a peu per el nucli antic de la capital de la Noguera, pujant les escales que arriben a l' església de Sta.Maria.
 
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:
36è.General - Santi Ribot 2'09''16h.
38è.General - Carles Dantí  2'09''37h.
 
El CTG va perdre una bona oportunitat per puntuar per Clubs, el Santi i el Carles varen tenir bones actuacions , però va faltar un tercer membre del CTG a meta.
Dos dels rivals directes es varen trobar amb la mateixa situació , el BB-Tri.l'Ametlla i la Secció Triatló Piri , amb nomes dos participants tampoc varen poder treure un bon resultat.
Destacar el parcial de Btt del Carles Dantí, 27è, que va arribar a superar a el Santi Ribot que va fer el 31è, Dantí va arribar primer a la T2 i en el transcurs del darrer sector, es varen intercanviar de nou les posicions. Senyalar que Carles Dantí ja ha entrat a la categoria V1.
 
Va guanyar el Duatló Eduard Barceló (C.N.Reus Ploms) 1'51''38h. , segon Sebastià Catllà (P.C.Bonavista) a ''5seg. i tercer Gabriel Crosas (C.T.S.J.Abadesses) 1'54''20h. , amb noies ha guanyat Mireia Santesmases (C.N.Reus Ploms) amb 2'29''47h. , segona Maria Fargues (C.Pedala.Cat) 2'36''28h. i tercera Angels Barbe (IND) 2'47''00h.
Hi va haver 168 inscrits , 151 Finisher i 7 retirats.