dissabte, 5 de juliol del 2008

II - TRIATLÓ INFANTIL CIUTAT DE GAVÀ

ELS INFANTILS DEL CTG VAREN RETRE HOMENATGE AL TONI GARCIA AMB UNA EXCEL·LENT ACTUACIÓ A GAVA I AMB SENYALS DE RECORD MOLT EMOTIVES. EL CLUB AMFITRIÓ VA DEDICAR UN MINUT DE SILENCI ABANS DE L' ENTREGA DE PREMIS EN PRESÈNCIA DE JOAN MAYOL MEMBRE DE LA FEDERACIÓ I SELECCIONADOR CATALÀ.





Gavà va acollir per segon any una extraordinària prova de triatló infantil organitzada per el Club Triatló Gavà el qual va cuidar els mes mínims detalls i assolí de nou un èxit rotund.
La prova es va haver de suspendre el mes de abril per un temporal de pluja i es va cel·lebrar definitivament el passat dissabte 5 de juliol, amb la participació de 150 nens, repartits en cinc categories (prebenjamins, benjamins, alevins, Infantils i cadets).
La prova es feia pels voltants de la zona esportiva de La Bòbila, primer el sector natació a la piscina coberta, tot seguit el sector ciclista a l'avinguda de Joan Carles I, tallada al trànsit i finalment per la mateixa avinguda, enllaçant amb l'entrada a l'estadi de La Bòbila on els participants finalitzaven les seves curses donant una volta completa.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS;

Jordi Carrasco 1è.INF.M
Laura Ribot 1era.INF.F
Albert Ribot 3è. ALV.M

Els representants del CTG van tenir actuacions brillants, el Jordi Carrasco va ser el clar dominador d'inici a fi de la prova Infantil, va sortir primer de l'aigua i va mantenir sempre la primera posició, la Laura va sortir segona noia de la piscina i ja es va situar primera en el sector ciclista, incrementant l'avantatge a les seves perseguidores en el darrer sector i entrant sola a meta, per la seva part l' Albert va sortir 10è. de l'aigua, però una rapida transició i una remuntada en el sector ciclista espectacular, el va situar segon, en la cursa a peu va patit molt per mantenir a distancia a dos perseguidors un representant del Gavà i l'altre del Castellfollit, en el darrer 100m. l'Albert va cedir una posició però va mantenir la tercera plaça. Va ser molt emotiu quant a la seva entrada a meta l' Albert (12 anys) va mirat el cel i va aixecar les mans senyalant allà dalt , quant creuà la meta esclat a plorar i va dedicar el seu podi a el Toni.
Els tres representants del CTG van lluïr braçalets negres al braç.
El president del Club Triatló Gavà s'adreçà expressament a nosaltres per donar-nos ànims i el condol per la mort de el Toni i just abans de l' entrega de premis es decretà un minut de silenci en la seva memòria, amb tots els representats del Gava Triatló amb peu i amb presencia de Joan Mayol membre de la FCT i seleccionador català.

Per segon any consecutiu un "10" per el Club Triatló Gavà.

dilluns, 30 de juny del 2008

Ànims Toni!!

(Traducción en castellano a continuación)

Actualització 03/07/2008 21:30

El funeral pel Toni tindrà lloc demà divendres a les 10:00 del matí a l'església de Sant Esteve de Granollers.




Sóc Meritxell, germana de Cristina (dona de Toni Garcia):

“Ahir a la tarda, el Toni va finalitzar la cursa més important de la seva vida. Aquesta marató ha durat 32 anys.

És molt poc temps, és molt Jove… sí, tot això ja ho se… però ell en va saber treure el màxim rendiment als 12.000 (aprox) dies que va viure i tots els que l’estimem vàrem saber treure profit.

Què he après de la marxa del Toni? Com deia Juanes en una cançó: La vida es un ratico! Així que disfruteu-la al màxim i viviu totes les experiències com si fossin les últimes i el més important: Repartiu Amor i molta Energia a la gent que estimeu!

No obstant us diré que ell segueix entre nosaltres. Hi ha una petita llum que brilla dins dels seus fills, que sens dubte, il·luminaran tot el que els envolta.

Toni, se que en aquest moment estàs en algun lloc participant en altres competicions, així que com deia Luis LLach en una de les seves caçons: Que tinguis sort i com sempre arribis a la final! Petons de la Txell.”




Actualització 02/07/2008 21:00h

Finalment el Toni no ha pogut superar la situació i ha mort aquesta tarda a l'hospital de Girona. Properament anunciarem les dates del funeral.
Gràcies per els incontables missatges de suport que ens heu fet arribar.
_____________________________________


El passat diumenge 29, al triatló B de Banyoles, el nostre company Toni Garcia Garcia, quan feia ja una bona estona que havia acabat, va patir una aturada cardiorespiratòria, produïda per una malaltia coronària, que desconeixia que patia. En aquest moments es troba al l'hospital de Girona, en estat de coma.
Aprofitem per donar tots els ànims possibles al Toni i a la família per una ràpida i total recuperació.





Rectificació (30/06/08 a les 16:12):
Actualment no se sap perquè va ser deguda l'aturada cardiorespiratòria, però sembla ser que té el cor bé, amb cap disfunció.
Els metges estan buscant que l'hi ha provocat l'aturada i fins a quin punt el pot afectar aquesta en les pròximes hores. En Toni segueix en coma, tot el club està molt afectat i pendent de les noticies que ens doni la família.
També agraïm les mostres de suport i els ànims que hem anat rebent de tot arreu i farem tot el possible per tramete-les al Toni i als seus familiars.
(part de la informació extreta del blog del Marc Rius)

BONA NIT A TOTHOM!
Soc la Cristina (dona del Toni)
Primer de tot, donar-vos les gràcies per tot el suport que ens esteu fent arribar a mí i a la meva família.
Moltes gràcies al Marc, al Leo, al Dani, al Carlos...bé, a tots que veu ajudar tant el Toni en aquells moments i que li veu fer companyia...
De moment, nomes queda esperar i resar, ja que de moment està "en coma" induit, si, però degut a que te febre molt alta, 39, i ahir a la nit i quest matí ha tingut "una crisis epileptica" i en el seu estat no li ha anat gens bé. Per aixó està sedat del tot amb respiració asistida i amb l'espera que li baixi la febre, que de moment, no li baixa de 38, 39....
Aquest vespre li han fet un escaner, té una lesió celebral disfusa, és a dir, li ha faltat oxigen al cervell i li ha quedat una lesió, pel que diuen ...no hi ha gaires esperançes....ara toca esperar.
UN PETÓ A TOTHOM I GRÀCIES PER TOT!!!!

Missatge del Carlos Macias, company de feina del Toni i membre del CTG(01/07/08 16:10)
He parlat amb la Cristina i em comenta que la febre l'hi a baixat i que avui volen intentar de posar-li algo de menjar per al funcionament dels òrgans.
Està reaccionant molt bé dins de les seves circumstàncies.


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ánimo Toni (Castellano)

Actualitación 03/07/2008 21:30

El funeral por Toni serà mañana viernes a las 10:00 de la mañana en la iglesia de Sant Esteve de Granollers.


Soy Meritxell, hermana de Cristina (mujer de Toni Garcia):

“Ayer por la tarde, Toni finalizó la carrera más importante de su vida. Esta maratón ha durado 32 años.

Es muy poco tiempo, es muy joven… sí, todo esto ya lo sé… pero él supo sacar el máximo rendimiento a los 12.000 (aprox) dias que vivió y todos los que le queríamos supimos sacar provecho de ello.

Qué he aprendido de la marcha de Toni? Como decía Juanes en una canción: La vida es un ratico! Así que disfrutadla al máximo y vivid todas las experiencias como si fueran las últimas y, lo más importante: Repartid Amor y mucha Energía a la gente que amáis!

Sin embargo os diré que él sigue entre nosotros. Hay una pequeña luz que brilla dentro de sus hijos, que sin duda, iluminará todo lo que nos rodea.

Toni, sé que en este momento estás en algún sitio participando en otras competiciones, así que como decía Lluís Llach en una de sus canciones: Que tengas suerte y como siempre llegues a la final! Besos de Txell.”



Actualización 02/07/2008 21:00h
Finalmente Toni no ha podido superar la situación y ha fallecido esta tarde en el hospital de Girona. Proximamente anunciaremos las fechas del funeral.
Gracias por los incontables mensajes de soporte que nos habeis enviado.
_____________________________________


El pasado domingo 29, en el triatlón B de Banyoles, nuestro compañero Toni Garcia Garcia, cuando ya hacia un rato que había terminado, sufrió una parada cardiorespiratoria, producida por una enfermedad coronaria que desconocia que sufria. En estos momentos se encuentra en el hospital de Girona, en estado de coma. Aprovechamos para dar todos los ánimos posibles a Toni y a la família para una rápida y total recuperación.

Rectificación (30/06/08 a les 16:12):
Actualmente no se sabe a que se debió la parada cardiorespiratoria, pero parece que tiene el corazón bien, sin disfunciones. Los médicos estan buscando que le provocó el paro y hasta que punto este le puede afectar en las próximas horas. Toni sigue en comas, todo el club está muy afectado y pendiente de las notícias que de la família. También agradecemos las muestras de apoyo y los ánimos que hemos ido recibiendo y haremos lo posible para transmitirlas a Toni y su família. (parte de la información extraída del blog de Marc Rius)

Mensaje de Cristina (30/06/08 a las 23:00)
BUENAS NOCHES A TODOS!
Soy Cristina (la mujer de Toni). En primer lugar, dar las gracias por las muestras de apoyo que nos habéis hecho llegar a mi y a la familia. Muchas gracias a Marc, Leo, Dani, Carles... a todos los que ayudaron a Toni en aquellos momentos y le hicisteis compañía...De momento, solo nos queda esperar y rezar ya que en estos momentos se encuentra "en coma" inducido, debido al una fiebre muy alta, 39, y ayer noche y esta mañana ha sufrido "una crisis epiléptica" y en su estado no le ayuda. Por este motivo está sedado con respiración asistida y en espera del descenso de la fiebre, que por ahora no baja, 38, 39....Esta tarde le han echo un scaner, tiene una lesión cerebral difusa, Es decir: le ha faltado oxígeno al cerebro y se ha lesionado. Por lo que dicen... no hay muchas esperenzas... toca esperar.
Un beso a todos y muchas gracias por todo!!!!

Mensaje de Carlos Macias, compañero de trabajo de Toni y miembro del CTG(01/07/08 16:10)
He hablado con Cristina y me comenta que la fiebre ha bajado y hoy quieren intentar de poner algo de comida para el funcionamiento de sus órganos. Está reaccionando muy bien dentro de las circunstancias.