IV - DUATLÓ DE MUNTANYA DE FOLGUEROLES

CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA 2008-2009
IV - DUATLÓ DE MUNTANYA DE FOLGUEROLES

CAMPIONAT DE CATALUNYA GG.EE (GRUPS EDAT)

EL CTG ACONSEGUEIX EL MILLOR RESULTAT DE LA TEMPORADA A FOLGUEROLES AMB DOS PODIS , AMB ELS VETERANS "QUE NO FALLEN "
CARLES MACIAS, TERCER CLASSIFICAT (GG.EE, 40-44)
SANTI RIBOT, SUBCAMPIÓ CATALUNYA (GG.EE, 45-49)

El panorama a Folgueroles a les 9'00h. del mati , del diumenge 11-Gen-2009 , era de boira baixa, -2º graus , molt fred , fang , glaç , aigua i neu.
El Pep de la Mora (C.N.Vic) anunciava amb el micro a els participants que el circuit tant de cursa , com de btt era un fanga total , fins i tot va dir que els que havien marcat el circuit el dia abans , en el Km 9 de BTT (els que duien v break) no tenien frens'.
Tot seguit es donava la sortida a la sisena prova de la temporada del Circuit Català de Duatló Muntanya que arriba al seu equador , en aquesta ocasió hi havia amb joc el Campionat de Catalunya per GG.EE (tall d'edat cada 5 anys), també servia per puntuar a el Challenge Duatlón Massi , en aquest cas era la segona de quatre proves que estan ficades dins el Circuit Català.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:

21è.General - Carles Macias 1'58''02h. ( 3è.GG-EE 40-44)
 32è.General - Santi Ribot  2'02''21h. ( 2on.GG-EE 45-49)
 39è.General - Joaquim Reixach 2'05''09h. ( 5è.GG-EE 35-39)
 52è.General - Carles Danti 2'11''12h. ( 8è.GG-EE 40-44)
115è.General - David Sandoval  2'31''14h. ( 15è.GG-EE 40-44)
140è.General - Enric Olive 2'39''51h. ( 21è.GG-EE 40-44)
153è.General - Carles Heredia 2'46''01h. ( 34è.GG-EE 35-39)

6è. per CLUBS, 6'05''32h., amb els temps de C.Macias-S.Ribot-J.Reixach.

El CTG va obtenir el millor resultat de la temporada que dona series aspiracions a poder mantenir la categoria de la primera divisió catalana , el CTG va puntuar per davant de Sec.Triatló Piri i del C.N.Rubí. No varen puntuar dos rivals directes mes per la lluita de la divisió, el C.N.Barcelona , que certifica el seu descens i C.A.Can Mercader, just a la meitat del Campionat la situació del CTG es favorable, però caldrà no baixar la guàrdia

Destacar que el CTG va participar amb un equip molt complert que assegurava puntuar i tots els components de l'equip varen completar la cursa.
De les actuacions individuals destacar un nou podi de Carles Macias (3è.V1 i 3è.GG-EE), el Santi Ribot (5è.V1 i 2on.GG-EE) tots dos varen destacar en el sector BTT, marcant el 22è i 25è millors parcials, el Quim Reixach continua la seva progressió i ja encadena tres curses seguides enfilant-se amunt a la classificacions.
El Carles Dantí també ha tornat amb força i va tenir una bona actuació, el David Sandoval que debutava en aquesta disciplina, l'Enric Olivé que reapareixia amb aquesta temporada amb duatló de muntanya i el Carles Heredia varen completar l'equip del CTG.

Va guanyar el duatló Francesc Freixer (C.N.Vic-ETB) 1'41''23h. , segon Joan Freixa (InverseDitec.T.Vilanova) 1'44''35h. i tercer Pau Zamora (B-B.Tri.L'Ametlla) 1'48''07h. , amb noies el C.N.Reus Ploms va aconseguir el "ple", primera M.Tusell 2'11''18h, segona Mireia Santesmasses 2'29''49h. i tercera Judit Casas 2'30''06h ; varen completar la prova 209 duatletes.