diumenge, 25 d’octubre del 2009

VIII - TRIATLÓ INFANTIL D'IGUALADA

LAURA RIBOT GUANYA A IGUALADA I SUMA EL SEGON PODI DE LA TEMPORADA EN EL DARRER TRIATLÓ DEL 2009.
El Triatló Infantil d' Igualada es la darrera prova del calendari Oficial de la Federació Catalana de Triatló - 2009.
Laura Ribot es va imposar en categoria Cadet Femení en el Triatló d' Igualada, amb un temps de 38,51m. , sobre unes distancies de 75m. de natació (piscina poliesportiu Les Comes), 6,3Km. de Ciclisme i 3'2Km. de Cursa a peu.
La Laura va prendre la sortida amb la màxima categoria d'aquesta cursa, amb els Cadets, amb un total de 17 participant masculins i 3 femenins.
La Laura va sortir 10a de l'aigua i primera noia, en la primera transició va perdre una posició en la seva categoria femenina, però ràpidament la va recuperar en el sector ciclista i es distancià molt a les seves rivals (3 voltes en un circuit de 2'1km.).
En el darrer sector de cursa a peu ( 2 voltes de 1'6Km.) va mantenir la seva posició a la general, entrant en meta 14a General i 1a noia. Les altres noies no van completar la cursa.
La Laura Ribot tanca el seu primer any de Cadet, amb la segona posició en el Triatló Sprint d' Empuriabrava, on va debutar en aquesta distancia i amb la victòria d'Igualada.