TRIATLÓ DE MUNTANYA MARINA D' EMPURIABRAVA

SANTI RIBOT I LAURA RIBOT GUANYEN DOS PODIS PER EL CTG

SANTI RIBOT REPETEIX EL PODI DEL 2008, EN

UNA EXTRAORDINÀRIA REMUNTADA EN EL SECTOR BTT

LAURA RIBOT DEBUTA EN DISTANCIA "SPRINT", ON HA HAGUT DE PATIR PER FINALITZAR LA PROVA I PUJAR EL PODI

JORDI CANTÓ GUANYA EN EL SEU GG:EE I ADRIÀ VALLS ES CINQUÈ JÚNIOR

El passat 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, es va celebrar

la desena edició del Triatló de Muntanya d' Empuriabrava, amb distancia "sprint" , 750m. de natació , en un dels principals canals d' aquest peculiar urbanisme que te aquesta població de l' Empordà, tot seguint 20km. de ciclisme btt i finalment 5Km de cursa a peu per el passeig marítim; la convocatòria va reunir a 237 participants.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:

27è. General, Jordi Canto 1'13''49h.

42è. General, Santi Ribot 1'15''18h. (3è-V1)

123è. General, Adria Valls 1'28''32h. (5è-JNM)

199è. General, Laura Ribot 1'58''13h. (2à-CDF)

CTG 11è. per Clubs 3'57''39h. amb els temps de J.Canto-S.Ribot-A.Valls

Jord

i Cantó, va ser el més ràpid del CTG a Empuriabrava, va marcar el 13è. millor temps en el sector de natació que l'hi va permetre arribar a la T1 amb posicions avança

des, desprès de cedir alguna

plaça en el sector BTT, va tornar a remuntar posicions en els darrers 5.000m. de

cursa a peu , per entrar a meta el 27è. i guanyar en el seu GG.EE (25-29), en aquestes alçades de temporada ja podem dir que Cantó es consolida com el triatleta mes regular del Club en aquesta temporada amb distancia "sprint" .

Era la primera vegada que pare i filla compartien la línia de sortida d'un Triatló, Santi Ribot amb 46 anys i Laura Ribot amb 15 anys.

Santi Ribot, va re-editar la tercera posició aconseguida en el 2008, en categoria Master-40, Ribot de nou va protagonitzar una cursa de menys a mes; en el primer sector de natació tot i rebaixar en mes d' un minut el seu registre de l'any passat, va sortir en la posi

ció 119è, però tot seguit va marcar el 17è. millor parcial en els 20Km de btt, Ribot no va cedir cap posició en tot aquest sector, sempre va avançar adversaris, tot i això va iniciar els 5Km. finals de cursa a peu amb 5ena. posició de la seva categoria i va ser en els darrers 2.500m. on va superar a dos dels seus contrincants directes de la categoria , aconseguint la tercera posició en V1. i guanyar en el seu GG.EE.

La Laura Ribot, era la primera vegada que afrontava un triatló en distancia sprint, la Federació Catalana, no dona autorització fins el 15 anys ( primer any de Cadet) així dons la Laura, ha estat la Triatleta mes jove del CTG amb afrontar un triatló "sprint" i siguen també la triatleta mes jove dels inscrits en aquest prova.

La Laura va fer el seu millor sector en la natació on va sortir de l' aigua en 12èna. posició de las 22 noies i primera de la seva categoria, però va anà perdent posicions en el sector ciclista i finalment va patir força per completar els 5Km. de cursa a peu , tot i això, no es va rendir i desprès de 1'58''13h. de cursa, va tenir el premi de pujar el podi de Cadets, com a segona classificada i haver superat el seu primer Triatló sprint.

Adrià Valls, continua la seva progressió com a Júnior, un cop mes va quedar palès que on ha avançat mes ha estat en el sector natació, en aquesta ocasió a Empuriabrava, reduïnt en més de 2 minuts el registre de la temporada passada. Per altra banda va patir força en els sector ciclista i de cursa a peu on va cedir força posicions, tot i això i globalment l'evolució ha estat positiva.
Es varen disputar la victòria a l'sprint, Jordi Van Hedel (C.N.Sabadell) 1'5''55h, Joan Oliveras (C.N.Olot) 1'5''56h. i Sebastià Catllà (P.C.Bonavista) 1'5''57h.
En noies es va imposar Ruth Ubia (C.N.Sabadell) amb 1'22''19h, seguida de Teresa Aguilo (C.N.Sitges) 1'22''32h. i de Cristina Prat (Ind.) 1'23''35h.
Els jutges varen desqualificar a 4 triatletes, va haver-hi 9 retirats i varen finalitzar la prova 201 participants.