dimecres, 31 de desembre del 2008

IV - DUATLÓ MUNTANYA DE CABRILS

CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA 2008-2009
 
CARLES MACIAS GUANYA EN V1, SANTI RIBOT DE NOU ES QUART AMB V1 EL CTG PUNTUA I ÉS 8è PER CLUBS, COMPLETANT L' EQUIP AMB QUIM REIXACH.

El temporal de llevant que tots aquest dies ha afectat el litoral de la costa del nord-est de Catalunya i, de forma excepcional la costa brava i el maresme, no va fer suspendre el
quart duatló de muntanya de Cabrils.
Tot i el temporal que a les 10'00h. del matí del diumenge 28 de desembre de 2008 (dia dels Sant Innocents) queia sobre la zona de la competició, els jutges de la FCT, optaren per donar la sortida a la cinquena prova del Circuit de duatlons de muntanya d'aquesta temporada.
Un circuit de 5Km. inicials de cursa a peu, tot per pista, amb fort desnivell positiu en els primers 2 Km, tot seguit 22Km de Btt , amb la "famosa" pujada a "La Mútua" en els primers 4Kms, desprès tot pista i corriol , nivell tècnic baix però molt ple d'aigua i fang, que el feien pesat i relliscós, finalment 3Km. de cursa amb fort desnivell de pujada per pista i baixada per corriol.
 
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:
 
13è.General - Carles Macias 1'41''39h. (1è.V1)
25è.General - Santi Ribot 1'46''34h. (4at.V1)
50è.General - Quim Reixach 1'54''04h.
 
8è. per Clubs 5'22''17 amb els temps de C.Macias-S.Ribot-Q.Reixach
 
Sensacional cursa del Carles Macias , que reapareixia aquesta temporada i ho feia amb un extraordinari 13è lloc a la general i imposant-se a la seva categoria per davant del dominador actual en V1, el Jaume Soler del C.N.Reus Ploms. Macias va basar la seva victòria marcant el 12è millor parcial en Btt.
Per la  seva part el Santi Ribot amb el 25è. millor parcial amb Btt, repetia el 4at.V1 de Pallejà, continua escalant posicions en el Rànquing Absolut i es manté 3er a la categoria. va completar l' equip del CTG , el Quim Reixach que va estar millor que a Pallejà i va recuperant la forma, mica amb mica.
Per equips es repeteix per tercera vegada aquesta temporada la 8a posició, aquest resultat pren especial importancia perquè el CN.Barcelona i el C.Tri.Vilanova no han puntuat i la regularitat cobrarà especial importància el final del Circuit on només puntuaràn la meitat més un dels millors resultats.

Va guanyar el Duatló en Pau Zamora (B-B.Tri.L'Ametlla) amb 1'34''32h, segon sigué el Marcel Batlle de l'equip amfitrió  (Secció Tri.Piri) 1'36''06h. i tercer fou el Rafel Pares (C.Tri.Berga) 1'36''56h. 
En noies va guanyar amb autoritat Mercè Tusell (C.N.Reus Ploms) amb 2'01''44h,  segona va ser la Neus Cayla (C.N.Mataró) amb 2'08''23h i tercera fou la Silvia Hurtado (Sec.Tri.Piri) amb 2''11''12h.
També varen participar reconeguts triatletes com Santi Pellejero, Bernat Moragas , Robert Mayoral ,...entre altres, varen completar la prova 205 participants.