dissabte, 27 de febrer del 2010

DUATLÓ PER EQUIPS EL PRAT DE LLOBREGAT - CAMPIONAT DE CATALUNYA


El passat dissabte 27 de febrer es va disputar el III DUATLÓ VALBUENA PER EQUIPS DEL PRAT que,alhora era Campionat Nacional de Catalunya de Duatló per equips.
Era la primera vegada que el nostre club prenia part en una competició com aquesta.En aquest cas la particularitat rau en el fet que els clubs hi participen amb equips de, com a màxim, 5 components que han de fer els 3 segments junts. Dels components dels equips els 3 primers en arribar a la meta marquen el resultat final.

El CTG va presentar 3 equips masculins a la prova que comptà amb 79 equips masculins i 12 femenins.




Al tractar-se d'una cursa en format contrarellotge els equips anaven sortint cada minut i això feu que el resultat fos francament espectacular.

Per la nostra part els resultats foren molt satisfactoris assolint les següent posicions:
15 ens: Rius - Franco - Espinar - Cantó - Martinez 00:59:12
30 ens: Serrano - Reyes - Díaz - Teixidó - Alonso 01:02:38
41ens: Iglesias - Torres - Sandoval - Colorado - Valls 01:04:23

No deixeu de mirar-vos les nostres fotos!
I aquí també podeu trobar bones fotos del duatló.

diumenge, 21 de febrer del 2010

III- DUATLÓ D'IGUALDA

El passat dissabte 21 de febrer es va disputar el III Duatló d'Igualada, amb la destacada participació d'Ivan Raña, que va dominar clarament i Roger Roca i Xavi Llovet que va jugar-se les tercera i quarta plaça a l'sprint.
En dones Montse Martínez va dominar la prova des d'un bon principi i es va imposar amb una gran autoritat.

Per part del CTG van participar 7 duatletes, amb participació en múltiples categories.
El més destacat va ser en Llorenç Lopez-Urizarna, que va fer segon de la categoria cadet, tot i els problemes que va tenir en perdre un pedal de la bicicleta quan encara li quedava la meitat del circuita recórrer, i acabar la prova pedalant amb una sola cama.
També la quarta plaça en V1, d'Albert Hernández i 21è de la general, es converteix en una de les millors participacions d'aquest ateleta en una prova d'aquestes característiques.
Per altra banda destacada participació dels altres joves del club, Gerard Colorado que va ser 11è Junior i Adrià Valls 13è Sub23.
També vàrem gaudir de la participació de l'ateleta paralímpic Toni Franco, que juntament amb Albert Hernandez i Marc Rius han permès puntuar com a 11è millor club de 29 participants i així començar la lluita per la permanència a la categoria.
Toni Alonso completava l'equip amb una bona estrena.