diumenge, 15 de febrer del 2009

I DUATLO VILANOVA I LA GELTRÚ. CLASSIFICATORI CAMPIONAT D' ESPANYA DE DUATLÓ

COMENÇA LA TEMPORADA DE DUATLÓ CARRETERA
EL CTG FA TRES TOP "10" EN GRUPS D'EDAT

Quan encara estem completant el Circuit Català de Duatló de Muntanya, la FETRI (Federació Espanyola de Triatló), ha col·locat en el calendari Català una prova de duatló de carretera, classificatoria per el Campionat d' Espanya de la modalitat.
És la primera vegada que es celebren proves classificatories per optar a poder disputar el Campionat Estatal d'aquesta modalitat, així doncs ha estat a Vilanova i la Geltrú on s'ha disputat aquesta primera prova de la temporada, sobre distancia sprint (5Km-20Km-2'5Km).

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS;

26è.General Jordi Cantó 01.03.44h. ( 7è. GG.EE 25-29)
  28è.General Jordi Bosch 01.03.58h. ( 8è. GG.EE 25-29
   37è.General Ramon Cardó 01.04.28h.  (10è. GG.EE 30-34)
  73è. David Alarcon 01.10.55h.  (19è. GG.EE25-29)

El CTG ha tingut quatre representans en aquesta competició , tots es han competit en GG.EE , la qual cosa ha comportat que no es puntués per Clubs, en aquesta ocasió i al ser un Campionat de caràcter estatal , només es podia puntuar per el Club participant en la categoria d'èlit.
Del CTG destaquem a Jordi Cantó, Jordi Bosch i Ramon Cardó, tots tres han estat dins els deu millors del seu GG.EE i a la part alta d'aquesta competició per Grups d'edat, per la seva banda David Alarcon ha completat l'equip del CTG, essent 19è. del seu GG.EE, han completat la cursa 102 Duatletes.

Tindrem d' esperar a que es celebrin les altres proves Estatals, per conèixer els classificats per el Campionat d' Espanya, que es farà a Vigo el 25-Abr-2009.

TRIATLÓ BLANC DE TUIXEN 2009. CAMPIONAT CATALUNYA TRIATLÓ HIVERN.

MÒNICA SOLANAS ÉS CINQUENA EN CATEGORIA FEMENINA. ROBERT DÍAZ I OSCAR BLANQUEZ COMPLETEN L' EQUIP DEL CTG.

Desprès de dos anys seguits suspenent la prova per falta de neu el passat15-Feb-2009, es va poder celebrar a Tuixent, el Campionat Català de la modalitat de Triatló "Blanc".
Fou una carrera única, sobre unes distancies de 10 Km d'esquí de fons, 5 Km de ciclisme en Btt i 5Km de cursa a peu , tots els sectors coberts de neu d'una bona qualitat que varen permetre una correcta pràctica d'aquesta modalitat esportiva, amb una xifra record de numero d'inscrits a la línia de sortida i quan feia pocs dies que a Benasque s'havia fet el Campionat Estatal de la modalitat, en aquella ocasió en unes condicions climatològiques molt adverses.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:

53è.General - Robert Diaz  1'20''58h.
56è.General - Oscar Blanquez 1'23''48h.
  5a.General - Monica Solanas  1'28''06h.

MONICA SOLANAS 16è. en el Camp.ESP i 5a. en el Camp.CAT.

Mònica Solanas va tornar a ser la mes destacada del CTG, fa pocs dies va ser 16ena al Campionat Estatal i a Tuixent va aconseguir una meritòria 5ena. posició, darrera "l'armada" del Reus Ploms i per davant de totes les participants amb llicència de FEEC.
Pel que fa a l'equip masculí, la baixa a última hora de Marc Rius, no permetia al CTG optar a la classificació per Clubs i deixava el 14è millor equip d'Espanya de la modalitat (Benasque-2009) fora de concurs. Però els altres dos membres del CTG que ja havien puntuat a Benasque , Robert Diaz i Oscar Blanquez, varen deixar constància de que el CTG és competitiu en qualsevol modalitat. L'Oscar va destacar en el sector d'esquí  i el Robert en el ciclista i de cursa, el que va fer intercanviar les posicions en el transcurs del triatló, per acabar tots dos amb posicions molt properes com va succeir en el Campionat d' Espanya 85è. i 87è.

Es va proclamar campió Català de la modalitat, el consumat especialista de la modalitat  i veterà - 1 , Xavier Cadena (C.N.Reus Ploms) amb 54''17m, seguit d'un altre expert, com és Sebastià Catllà (P.C.Bonavista) 55''00m. , va tancar el podi Carles Gamisans , company de Club de Catllà i també V1 ( dos V1 en el podi català de Triatló Blanc, però es que amb els 11 primers n'hi ha 8 de V1).
Amb noies el podi va ser tot del Reus Ploms però la Campiona, també va ser una VF-1, Anna Serra amb 1'11''54h es va imposar a Lina Paivi 1'13''30h. i a Beth Serrano 1'13''39h.
Varen completar ela prova 101 participants.