dissabte, 11 d’octubre del 2008

II - MILLA URBANA DE GRANOLLERS

FERRAN CALERO I LAURA RIBOT VAREN PUJAR EL PODI I ALBERT RIBOT CINQUÈ VAREN SER ELS REPRESENTANTS DEL CTG A LA SEGONA EDICIÓ DE LA MILLA.

El Club Atletisme Granollers va organitzar per segon any  "La Milla", 1.609,40 m, una distancia que ja es fa servir amb nombroses proves d' atletisme de caràcter public en diferents ciutats , per tal de poder mostrar una competició d' atletisme curta, fora de les instal·lacions habituals on es fan aquest tipus de prova i posar el contrapunt a les clàssiques proves de 5.000, 10.000, mig marató o marató que tant popular han fet l'atletisme.
En aquesta edició va reunir mes de 500 atletes en les diferent categories, a la prova d'èlit es varen imposar Rosa Morató amb 4'58m. i Victor Montaner amb 4'13m, tots dos varen establir record de la prova.

ELS INFANTILS DEL CTG VAREN SER EL CAP DAVANT DE LES SEVES RESPECTIVES SERIES I CATEGORIES
Ferran Calero amb 5'09m. va ser 3è. amb Cadet M.
Laura Ribot amb 6'26m. va ser 3era. amb Cadet F.
Albert Ribot amb 6'25m. va ser 5è. amb Infantil M.

diumenge, 5 d’octubre del 2008

Barcelona Triathlon

El passat diumenge 5 d'octubre es va celebrar el Barcelona Triathlon, que va consistir varies curses de diferents distancies i formats on hi varen participar al voltant de 2600 corredors.
La prova principal era la XXè TRIATLÓ CIUTAT DE BARCELONA que consistia en un triatló de distància olímpica.

XIII - TRIATLÓ LLARGA DISTANCIA HOME DE FERRO 2008 EIVISSA

COPA D' ESPANYA DE TRIATLÓ DE LLARGA DISTANCIA.
EXTRAORDINÀRIA ACTUACIÓ DE RAFA ESPINAR DEL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS
EN UNA PROVA ESTATAL D' ALT NIVELL I AMB UNA NODRIDA PARTICIPACIÓ INTERNACIONAL.
Rafa Espinar va sortir dels 4Km. de natació en la posició 53è, tot seguit va afrontar el sector ciclista de 120 Km. on va remuntar força posicions, fent el 36è millor parcial, per finalitzar els 30Km finals de cursa a peu en un excel·lent temps de 2'01''29h. essent el "9è" millor parcial en aquest sector, finalment Espinar amb un temps total de 6'41''43h ser 23è de la classificació general Absoluta i el 14è espanyol.