diumenge, 13 de febrer del 2011

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DUATLÓ CARRETERA 2011 - EL PRAT DE LLOBREGAT

CAMPIONAT DE CATALUNYA PER EQUIPS DUATLÓ CARRETERA 2011 - EL PRAT DE LLOBREGAT
EXTRAORDINÀRIA ACTUACIÓ DEL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS QUE PUJA AL PODI CATALÀ

L'equip A en l'sprint final
Aquest dissabte 12-Feb-2011, s'ha celebrat a El Prat de Llobregat, el Campionat de Catalunya de Duatló de Carretera per equips, que ha reunit a 77 formacions d'arreu del territori Català , la cursa s'ha disputat en distancia "sprint", 5.000m. de cursa a peu, 20Km. de ciclisme en ruta i 2.000m. mes de cursa a peu, la modalitat per equips obligava a formar conjunts  d'un mínim de 4 participants que havien de mantenir la formació conjunta en el transcurs de tota la cursa.

El Club Triatló Granollers, ha presentat tres formacions masculines i una femenina, on podem destacar l'actuació de l'equip "A", format per, Albert Hernandez, Rafa Espinar, Joan Arànega, Marc RiusMarc Sanjaume i David Alarcón , que amb un temps de 57''55m., han aconseguit classificar-se com a tercers i obtenir una disputada posició de podi en aquest campionat Català, compartint el podi amb l'equip guanyador del C.N.Prat Triatló i els segons classificats que ha estat el C.N.Mataró, però per davant de formacions de molta entitat com la del C.N.Reus Ploms, C.N.Catalunya, Club VO2, entre altres.
L'equip femení del CTG en acció
L'equip B atacant
D'altra banda les formacions  "B" i "C"  s'han classificat en 15ena. i 45ena. posició. L'equip femení, format per C. Santa Teresa, M.Oliveros, M.Codina i Y.Lopez, també ha tingut una bona actuació assolint la 7a posició d'un total de 15 equip femenins.



1è.  CALLE-FAURIA-LOPEZ-TORRE-PEREZ-GARCIA, . C.N PRAT TRIATLÓ-A ABM 0:54:56
2º.   JUAREZ-ROCA-ROVIRA-PRAT-BRUCK-SOLER, . C.N.MATARÓ-A ABM 0:55:31
3è.  SANJAUME-HERNANDEZ-ESPINAR-RIUS-ALARCON-ARÀNEGA, C.TRIATLÓ GRANOLLERS-A ABM 0:57:55
L'equip C en plena remuntada
15è.  DIAZ-MARTINEZ-TORRES-REYES-REYES-MIRÓ, . TRIATLÓ GRANOLLERS-C ABM 1:02:09
47è.  SANDOVAL-HERNANDEZ-COLORADO-CARRILLO TRIATLÓ GRANOLLERS-B ABM 1:08:52
Amb aquest resultat el CTG es ratifica com el Club revelació de la temporada 2010-2011, on està situat tercer a la primera divisió de la lliga de Clubs de Duatló de Muntanya, on ha assolit posicions de podi en totes les curses disputades en aquesta temporada (8 Duatlons Btt) i ara ha aconseguit un podi a nivell Català en la disciplina de Duatló de carretera.