diumenge, 1 de febrer del 2009

I - DUATLÓ DE MUNTANYA DE CALAF

CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA 2008-2009
CIRCUIT MASSI DUATHLON CHALLENGE XC

Novena prova del Circuit Català i tercera del Challenge MASSI, Calaf s'ha estrenat a el Circuit Català de duatlons, amb pluja i molt fang, que ha obligat a l' organització a retallar 4 Km. del sector ciclista, totalment impracticables, finalment 6 Km inicials de cursa a peu, 16Km de Btt
i 3Km. mes de carrera a peu.

CARLES MACIAS GUANYA AMB V1 , SANTI RIBOT ES CINQUÈ V1 , COMPLETA L' EQUIP QUIM REIXACH , FEN QUE EL CTG FACI LA MILLOR ACTUACIÓ DE LA TEMPORADA, QUARTS PER CLUBS I EL CTG GAIREBÉ ES RATIFICA MATEMÀTICAMENT COM EQUIP DE LA PRIMERA DIVISIÓ CARA A LA PROPERA TEMPORADA.

11è.General - Cales Macias 1'20''40h. (1è.V1)
22è.General - Santi Ribot  1'22''48h. (5è.V1)
24è.General - Joaquim Reixach  1'23''14h.

4ats.per Clubs 4'06''42h. amb els temps de C.Macias-S.Ribot-Q.Reixach.

El CTG va estar molt aprop del podi, els tres representants del CTG van sortir a totes per
defensar la primera divisió catalana de la modalitat i ho van aconseguir.
Un dia de pluja i molt fang, com a Folgueroles, no va impedir que els representants del CTG obtinguessin el millor resultat de la temporada.
En Carles Macias va ser 11è. de la General, guanyant amb V1 i sumant el tercer podi de la temporada per ell, Macias va marcar el 10è. millor parcial amb Btt.
Per la seva banda Santi Ribot que va entrar a la T1 ,el 32è. va marcat el 16è. millor parcial també en BTT i va entrar a la T2 a un minut i mig de Macias i segon V1, però es va enfonsar en el darrer sector a peu cedint el podi de la seva categoria. El Quim Reixach desprès de tenir la seva millor actuació la setmana anterior a Mataró, dues caigudes l'hi van impedir estar més amunt a la classificació.

SANTI RIBOT CONTINUA LLUITANT PER BUSCAR UN LLOC EN EL PODI DEL CIRCUIT CATALA 2008-2009 I ESTAR EN EL TOP TEN DEL CIRCUIT MASSI.

La temporada de duatló va avançant i endurint-se, però també es van definint els llocs capdavanters dels diferents Circuits, tan el Català, portem 9 duatlons sobre 12 a disputar, com el MASSI que en portem 3 sobre 4, la propera Duatló, la de l'Ametlla del Vallès la setmana vinent , tancarà el Circuit MASSI , que premiarà els 10 primers de la general Absoluta.
Pel que fa en el Circuit Català, la lluita per estar entre els tres primers sembla que serà molt dura i fins al final.

A Calaf, va guanyar el Duatló, Pau Zamora (B.B.Tri.L'Ametlla) amb 1'11''42h, seguit de Joan Freixa (Inverse Ditec T.Vilanova) i tercer Erik Diaz (C.N.Reus Ploms) 1'15''36h, amb noies va guanyar Mireia Santesmasses (C.N.Reus Ploms) 1'35''24h seguida de la seva companya de Club, Judit Casas 1'39''05 , tercera va ser, del Club Triatló St.J.Abadesses, Dolors Serral 1'42''09h.