dijous, 19 de març del 2009

CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ MUNTANYA 2008-2009. EL CTG ES CINQUÈ A LA LLIGA DE CLUBS DE PRIMERA DIVISIÓ CATALANA PER SEGONA TEMPORADA SEGUIDA.



El diumenge 15-Mar-2009, es va tancar a Vilanova i la Geltrú la setena edició del Circuit Català de Duatlo de Muntanya i tercera edició de la LLiga de Clubs no hi ha cap dubte que es el Circuit mes dur i llarg que es fa d' aquesta disciplina esportiva, en aquesta ocasió han sigut 12 curses, que han suposat uns 100Km de cursa a peu i 275Km de ciclisme en Btt, repartit,  des del mes de novembre fins el març, en un hivern que climatologicament ha endurit molt les proves, que de per si ja ho son, aquesta temporada, el fred, el fang, la neu, la pluja i el vent, ha estat present d'una forma o altra en cada cursa, que ha posat a prova a tots els participants, tot plegat no ha frenat el nivell de participants en les diferents proves, el contrari, el nombre de participants ha sigut mes alt que mai i el nivell també.

CLASSIFICACIÓ FINAL LLIGA DE CLUBS - PRIMERA DIVISIÓ -

1 - BB.TRIATLÓ L' AMETLLA     355 punts.

2 - CN.REUS PLOMS                347    "
3 - C.TRI.ST.J.ABADESSES      320    "
4 - C.N.EL PRAT TRI.                296    "
5 - C.TRIATLÓ GRANOLLERS   270    "
6 - SEC.TRI.PIRI                       269    "
7 - C.A.CAN MERCADER          262    "
8 - C.N.VIC ETB                        261    "
9 - C.N.RUBÍ                             255   "   BAIXA CATEGORIA
10- C.N.BARCELONA                  45   "   BAIXA CATEGORIA

Impressionant actuació del B.B.Triatló l'Ametlla, que ha aconseguit imposar-se al C.N.Reus Ploms, amb un duel el més alt nivell que ha durat fins la darrera prova. El Reus Ploms que continua sense poder guanyar en aquesta disciplina, les dues anteriors temporades, varen ser també segons, per darrera el C.T.Sant Joan Abadesses, que aquest any han estat tercers, el quart i cinquè lloc, es repeteixen els de la passada temporada C.N.Prat Triatló i Club Triatló Granollers.

El CTG aquesta temporada ha tingut un molt bon rendiment, tot i patir la no participació de Rafel Bosch (campió Catalunya V1 la passada temporada,) i la marxa de Miquel Comella al C.N.Caldes (també Campió Catalunya V1 2005), i veure com tots els quatre primers Clubs es reforçaven en noves incorporacions de nivell per dir algunes de destacades, Pau Zamora passava del C.N.Barcelona al B.B.Tri L'Ametlla i  Joaquim Salmeron al C.N.Prat Triatló tal com dèiem tot i això, el CTG amb l'única incorporació del Quim Reixach que ha donat un excel·lent rendiment, 

s'ha aconseguit mantenir la posició de la passada temporada.

 

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS HA TINGUT REPRESENTACIÓ EN LES 12 PROVES I HA PUNTUAT EN 10.

CARLES MACIAS HA SIGUT DECISIU AMB LES SEVES PARTICIPACIONS I 5 PODIS.

MONTSE OLIVEROS ÚNICA REPRESENTANT FEMENINA EN UNA PROVA, VA SER 5ena. A ST.J.ABADESSES.

 

Vallfogona      8è.  S.Ribot-C.Danti-E.Pratginestos (R.Ulldemolins,J.Bosch)

Viladecavalls  8è.  S.Ribot-E.Pratginestos-A.Hernandez (R.Ulldemolins)

Balaguer        0     S.Ribot-C.Dantí

Pallejà         10è.   S.Ribot-Q.Reixach-J.Bosch (J.Canto,D.Sandoval,I.Vicente)

Cabrils           8è.  C.Macias-S.Ribot-Q.Reixach

Folgueroles    6è.  C.Macias-S.Ribot-Q.Reixach (C.Danti,D.Sandoval,E.Olive,C.Heredia)

Vallirana        0     S.Ribot-Q.Reixach

Mataró         15è.  Q.Reixach-S.Ribot-R.Ulldemolins (E.Olive)

Calaf             4at.  C.Macias-S.Ribot-Q.Reixach

L' Ametlla      3è.   C.Macias-Q.Reixach-S.Ribot (C.Danti,A.Perez.E.Olive,D.Sandoval)

St.J.Abades.  6è.   C.Macias-S.Ribot-Q.Reixach (I.Vicente,M.Oliveros)

Vilanova Gel.  8è.  S.Ribot-Q.Reixach-J.Bosch.

EL CTG HA SUMAT 10 PODIS EN AQUEST CIRCUIT, 1 PER EQUIPS, 8 EN V1 I 1 EN V2.

El CTG sempre ha assolit un important numero de podis en aquesta disciplina i tot i reduir-se aquesta temporada, els representants del CTG han pujat 10 vegades el podi.

 

Vallfogona    S.Ribot 3è.V1

Cabrils         C.Macias 1è.V1

Folgueroles  C.Macias 3è.GG.EE , S.Ribot 2on.GG.EE (Camp.CAT. GG.EE)

Calaf           C.Macias 1è.V1

L' Ametlla    C.Macias 1è.V1, S.Ribot 3è.V1 , A.Perez 3è.V2, C.Macias-S.Ribot-Q.Reixach, 3è.CLUBS (Camp.CAT.Categories)

St.J.Abade. C.Macias 3è.V1

 

SANTI RIBOT FINALITZA TERCER EN EL RÀNQUING ABSOLUT I ACONSEGUEIX EL DOBLET EN LA CATEGORIA.

http://www.triatlo.org/competicions/listrnk.aspx?id=V&mod=1

Aquesta temporada ha guanyat el Rànquing Absolut , Ferran Ros (B.B.Triatló L'Ametlla) ha sigut la revelació de la temporada aconseguint resultats capdavanters i una

 extraordinària regularitat, no l'hi ha posat fàcil, Joaquim Salmeron (C.N.Prat Triatló) que l'any passat va guanyar i aquesta temporada ha liderat aquest Rànquing fins la darrera prova, que ha cedit en favor de F.Ros, per la seva part Santi Ribot  un any mes la bona regularitat i resultats el situen finalment a la tercera posició del Rànquing Absolut, la temporada passada va ser segon i la temporada 2004, també tercer.

 Finalment apuntar que S.Ribot, ha aconseguit un fet únic, completant

 totes les proves de les 7 edicions del Circuit Català de Duatló, estan totes set temporades entre els deu primers del Rànquing Absolut i en les temporades 2003, 2004, 2008 i 2009 també en el podi del Circuit en la seva categoria V1.

CIRCUIT CATALÀ DUATLO MUNTANYA I LLIGA DE CLUBS 2008-2009. IV - DUATLO MUNTANYA VILANOVA I LA GELTRÚ


EL CTG NO FALLA A VILANOVA I MANTÉ LA PRIMERA DIVISIÓ CATALANA DE LA MODALITAT

Diumenge 15-Mar-2009, a Vilanova i la Geltrú, es va tancar el Circuit Català i lliga de Clubs de Duatló Muntanya 2008-2009, en la cursa que ha estat mes rapida de la temporada, ja que per motius d' obres l'organització es va veure obligada a modificar el lloc de la zona de transicions i retallar part dels traçats dels sectors de cursa i btt, finalment 4Km de cursa inicials (2 voltes de 2.000m.) en una zona urbana i 100% asfalt, 16Km de btt, amb molta pedra i una volta de 2.000m el sector final a peu, climatologicament, novetat !!! , aquesta temporada que ha fet de tot, encara no havia hagut "calor", tothom en body.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS

20è.Gen. Santi Ribot  1'13''12h. (5è.V1)

23è.Gen. Quim Reixach 1'13''39h.

48è.Gen. Jordi Bosch  1'18''16h.

 

 8è. CTG per CLUBS  3'45''07h amb els temps de S.Ribot-Q.Reixach-J.Bosch.

El CTG tot i tenir els deures fets i a falta  d'una cursa tenia clares opcions a poder mantenir la primera divisió de la modalitat, però no podia arriscar que els seus rivals directes fessin un resultat extraordinari i donessin la sorpresa, ja que les puntuacions eren favorables el CTG, però molt ajustades, però els tres representants del CTG varen fer una bona cursa, i varen classificar el CTG per davant de tots els rivals directes, de tal manera que encara varen incrementar el seu avantatge.

Va guanyar la cursa, un irreductible Sebastia Catllà (P.C.Bonavista) amb 1'06''31h., seguit de Pere Amado (C.T.St.Joan Abadesses) amb 1'07''10h. i tercer, Andres Barbero (C.A.Can Mercader) a 1'm. d'Amado.

En noies va guanyar Mercè Tusell (C.N.Reus Ploms) amb 1'21''45h, seguida de la seva companya d'equip Mireia Santesmasses 1'24''53h i completà el podi, Dolors Serral (C.T.St.J.Abadesses) 1'28''39h.