dimecres, 7 de gener del 2009

La Traça Catalana 2009


El passat diumenge 4 de Gener, a l'estació d'esquí de Les Angles, comarca del Capcir a la Catalunya Nord, es va desenvolupar La Traça Catalana, cursa d'esquí de muntanya.
La sortida es donava a les 8:30 al peu de l'estació (1.600 metres), i pujaven a través de les pistes fins el Mont Llaret (2.376 mts), allà sortien ja de les pistes i baixaven fins el Refugi de la Balmeta (2.000 mts) on tornaven a posar les pells, per enfilar primer el Petit Peric  i llavors el Peric (2.810 mts) aquest últim ja amb l'ajuda de grampons.
Baixaven de nou fins la Balmeta per posar les pells de nou i pujar novament a Mont Laret. Allà baixaven de nou cap a l'estació i acabaven remontant fins la part intermitja de l'estació a més de 2100mts.

La prova la va guanyar Marc Pinsach en homes, i Gema Arro en dones. Jose Marin del CTG, representant el C.E.Parets. va acabar la dura prova en 4h19min.



En Joe i en Marc Rius, varen seguir la prova i especialment en Jose de molt aprop, la Susana l'Arnau i la Jud van pujar a l'arribada a 2.100 metres.
Si si, l'Arnau amb 8 mesos a més de 2.100mts!!!! Aquest sortirà com el pare... un cafre!!!

PD
Jose gràcies per convidar-nos a dinar :p, i perdona per la putada final, obrint la nova pista de les Angles!!!! Ja saps l'aventura és l'aventura!!!!

Les opinions del propi Jose:
Per la part tècnica de la cursa, dir que el recorregut va ser molt dur, però molt maco, uns 2.000 mt positius acumulats  i 1.500 negatius, 6 canvis de pells i un fred important (-8 a la sortida) que va fer molt dura tota la prova, això sumat a que se'm va congelar la boquilla del camelback (sort del Marc i el Joe) i la meva preparació especifica 0, van endurir una mica més la prova, però al final molt content tot plegat de veure a l'arribada al meu petit, amb la Susana, la Jud el Joe i el Marc, ara doncs pensant en nou material i noves fites.

Salutacions a tothom i aprofitem aquest any que hi neu !!
Jose