dissabte, 30 de maig del 2009

ALBERT HERNÀNDEZ S'APROPA A HAWAI AMB UNA MOLT BONA MARCA A L' IRONMAN DE LANZAROTE

El triatleta del CTG Albert Hernàndez, va estar a prop d'aconseguir la seva classificació per l' Ironman de Hawai (Campionat del Mon). Aquesta es una fita que mai ha aconseguit cap triatleta Vallesà i actualment hi ha una forta disputa per saber qui pot ser el primer triatleta de la comarca en aconseguir un plaça per l'Ironman de més prestigi mundial i Campionat del mon. L'Albert Hernàndez amb 5 Ironmans ja disputats, havia preparat moltíssim la prova classificatoria que es va disputar a Lanzarote, un dels Ironmans mes durs del Circuit, i va aconseguir fer una excel·lent cursa i fer un temps molt bò de 10'43''52h. classificant se el 151è. de la general sobre un total de 1000 participants. Hernàndez dins la seva categoria va ser 23è. i 6è. espanyol, el tall per classificar se va ser 10'19''00h. ( + 24m.).
Per la seva banda Jordi Castany està ultimant la seva participació a l'Iroman de Frankfurt, amb l'objectiu de treure "un bitllet" per Hawai, Castany és l'actual recordman de la distancia del CTG i va ser el segon Vallesà en baixar de les 10 Hores.
L'Albert va fer la MARATÓ amb 3'23''47 ! va ser el 6è. Espanyol dins la seva categoria !
Swim Bike Run TOTAL

Hernàndez Faneca, Albert92/48/23 39/40- 44 01:07:54 06:00:49 03:23:47 10:43:52

L' Albert va tenir una progressió excel·lent !!! va sortir de la natació el 409è, en el sector ciclista es va posar 267è i en la Marató va finalitzar 151è de la General.
En la seva categoria va ser 92è. amb natació, va passar a el 48è. en el sector ciclista i en la marató finalment 23è. ( va invertir 10''22m. en les transicions).