diumenge, 15 de febrer del 2009

TRIATLÓ BLANC DE TUIXEN 2009. CAMPIONAT CATALUNYA TRIATLÓ HIVERN.

MÒNICA SOLANAS ÉS CINQUENA EN CATEGORIA FEMENINA. ROBERT DÍAZ I OSCAR BLANQUEZ COMPLETEN L' EQUIP DEL CTG.

Desprès de dos anys seguits suspenent la prova per falta de neu el passat15-Feb-2009, es va poder celebrar a Tuixent, el Campionat Català de la modalitat de Triatló "Blanc".
Fou una carrera única, sobre unes distancies de 10 Km d'esquí de fons, 5 Km de ciclisme en Btt i 5Km de cursa a peu , tots els sectors coberts de neu d'una bona qualitat que varen permetre una correcta pràctica d'aquesta modalitat esportiva, amb una xifra record de numero d'inscrits a la línia de sortida i quan feia pocs dies que a Benasque s'havia fet el Campionat Estatal de la modalitat, en aquella ocasió en unes condicions climatològiques molt adverses.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:

53è.General - Robert Diaz  1'20''58h.
56è.General - Oscar Blanquez 1'23''48h.
  5a.General - Monica Solanas  1'28''06h.

MONICA SOLANAS 16è. en el Camp.ESP i 5a. en el Camp.CAT.

Mònica Solanas va tornar a ser la mes destacada del CTG, fa pocs dies va ser 16ena al Campionat Estatal i a Tuixent va aconseguir una meritòria 5ena. posició, darrera "l'armada" del Reus Ploms i per davant de totes les participants amb llicència de FEEC.
Pel que fa a l'equip masculí, la baixa a última hora de Marc Rius, no permetia al CTG optar a la classificació per Clubs i deixava el 14è millor equip d'Espanya de la modalitat (Benasque-2009) fora de concurs. Però els altres dos membres del CTG que ja havien puntuat a Benasque , Robert Diaz i Oscar Blanquez, varen deixar constància de que el CTG és competitiu en qualsevol modalitat. L'Oscar va destacar en el sector d'esquí  i el Robert en el ciclista i de cursa, el que va fer intercanviar les posicions en el transcurs del triatló, per acabar tots dos amb posicions molt properes com va succeir en el Campionat d' Espanya 85è. i 87è.

Es va proclamar campió Català de la modalitat, el consumat especialista de la modalitat  i veterà - 1 , Xavier Cadena (C.N.Reus Ploms) amb 54''17m, seguit d'un altre expert, com és Sebastià Catllà (P.C.Bonavista) 55''00m. , va tancar el podi Carles Gamisans , company de Club de Catllà i també V1 ( dos V1 en el podi català de Triatló Blanc, però es que amb els 11 primers n'hi ha 8 de V1).
Amb noies el podi va ser tot del Reus Ploms però la Campiona, també va ser una VF-1, Anna Serra amb 1'11''54h es va imposar a Lina Paivi 1'13''30h. i a Beth Serrano 1'13''39h.
Varen completar ela prova 101 participants.