VIII - DUATLO DE MUNTANYA L'AMETLLA DEL VALLÈS

CIRCUIT CATALÀ DE DUATLÓ DE MUNTANYA 2008-2009
CAMPIONAT DE CATALUNYA PER CATEGORIES
4a.PROVA DUATLON XALLENGUE OPEN-MASSI

El passat 8-Feb-2009, es va celebrar la vuitena edició del ja "clàssic" i durissim Duatló de l'Ametlla del Vallès, 10è. prova del Circuit Català, Campionat de Catalunya per Categories i 4ta. i darrera prova de l' OPEN Xallengue MASSI.
221 inscrits, per afrontar els 7 Km. inicials de cursa a peu, seguit el sector btt amb 21Km amb la pujada a Puigracios , i finalment 3Km. mes de cursa baixant per el torrent de la mina.
Els participants es varen trobar encara restes del temporal de vent de fa 15 dies, arbres caiguts el mig del circuit, però ben senyalitzats i amb el seu entorn net, també varies zones de fang acumulat per les pluges dels dies anteriors i molt fred, al matí a l'Ametlla hi havia 0º.
Hi va haver alguns incidents amb el marcatge del traçat que van fer que alguns duatletes es perdessin , entre ells i curiosament el Santi i l'Aureli , que son de l' Ametlla es van veure  perjudicats per aquest fet, i van perdre força temps i posicions en el sector BTT, però ni l'un ni l'altre es van rendir, tot i l'enrabiada, van saber sobreposar-se a aquesta situació adversa i tots dos van tenir el premi del podi, SI SENYOR !!!

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS 3è.CLASSIFICAT PER EQUIPS

El CTG va treure el geni a l'Ametlla i es va reivindicar com equip de primera divisió de la modalitat, assolint el primer podi de la temporada per equips, amb els temps de Carles Macias, Quim Reixac i Santi Ribot.
Els duatletes del Granollers van lluitar com mai per aconseguir una bon resultat quant ja només quedaran dues proves per tancar aquest duríssim Circuit (12 Curses) , el CTG desprès de la 4ta. posició de Calaf , de la setmana anterior aconseguida per la mateixa tripleta d'avui , Macia-Reixac-Ribot, ja donava el primer avis seriós, de fer-se forts a la primera divisió Catalana i  avui SIIIIIIIIII ! TERCERS , i estant molt aprop de aconseguir-ho quant només resten dues proves.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS:

16è.General - Carles Macias 1' 53''38h. (1è.V1)
 22è.General - Joaquim Reixach 1' 55''54h.
 32è.General - Santi Ribot 2'01''55h. (3è.V1)
 42è.General - Carles Danti 2'04''03h. (4at.V1)
116è.General - Aureli Perez 2'25''34h. (3è.V2)
119è.General - Enric Olive 2'26''00h. (22è.V1)
128è.General - David Sandoval 2'28''48h. (25è.V1)

TERCERS PER EQUIPS  5'51''27 amb els temps de C.Macias-Q.Reixach-S.Ribot

Varen superar l'equip del ROCA-BIKES per 0''37 seg. El podi estava en joc, quan han sortit junts de la T2 el Rafa (Roca.Bikes) i el Santi (CTG), finalment el Santi ha agafat avantatge suficient per guanyar el podi a favor del CTG, un altre rival directe a la divisió de Clubs, el C.N.Vic ha quedat
a ''50seg. del CTG i darrera, Reus Ploms, El Prat i Secció Triatló Piri , avui el CTG ha estat FANTÀSTIC !!!

CARLES MACIAS CAMPIÓ CATALUNYA V1, SANTI RIBOT 3è. i CARLES DANTI 4at.

La competició d'avui valia per adjudicar el Campionat de Catalunya per categories. Els veterans del CTG, han tornat a demostrar un any mes que en la categoria V1-Màster 40, son els clars dominadors d'aquesta modalitat a nivell Català i portant 7 anys mantenint aquest lideratge.
En aquesta ocasió han ocupat dues places del podi, Carles Macias, primer i Santi Ribot, tercer, darrera d'ells Carles Dantí ha sigut 4at, ha anat de poc que no es fa un podi complet del CTG en V1.

DOBLET DE MACIAS I RIBOT:

Els dos duatletes veterans del CTG, han aconseguit un doblet en les dues proves que eren Campionat de Catalunya per veterans, Carles Macias , va ser 3è. a Folgueroles el Campionat Català GG.EE (Grups edat 40-44) i Santi Ribot va ser segon (Grup edat 45-49), avui a l' Ametlla el Carles Macias ha guanyat i el Santi Ribot ha sigut tercer en V1.

AURELI PÉREZ:
En Categoria V2, Aureli Pérez ha aconseguit entrar el podi com a tercer , desprès d'haver-se perdut quant dominava la prova en la seva categoria , l' Aureli tambá suma un nou podi als que ha aconseguit en edicions anteriors , tant en el Duatló de L'Ametlla , com en el Campionat Catalá de Categories.

SANTI RIBOT  ENTRA EN EL "TOP TEN" MASSI CHALLENGUE DUATLON SERIES , 8è.GENERAL
Actualment Santi Ribot es el membre del CTG, més ben posicionat a tots els circuits i categories de Duatló de Muntanya, Ribot, ha sortit avui com 11è. classificat de l' Open Massi , desprès de les competicions de Vallfogona, Folgueroles i Calaf, per optar el podi final que era reservat per els 10 primers havia de fer una bona cursa i puntuar millor que alguns dels seus adversaris situats a davant seu. I així ha estat, finalment Ribot s'ha classificat 8è. de la General Absoluta d' aquest Open.
Quant es quart en el Ranking Absolut del Circuit Català (avui pot recuperar la tercera posició depenent dels punts aconsaguits) i tercer en la Categoria V1.

CLASSIFICACIÓ FINAL I DEFINITIVA OPEN MASSI:

QUATRE  DUATLETES DE LA COMARCA DINS EL "TOP TEN" DEL MASSI DUATHLON CHALLENGE XC QUE GUANYA JOAN FREIXA DE L' INVERS DITEC TRIATLO VILANOVA.

Quatre duatletes de la comarca s'ha classificat dins el TOP TEN del Circuit Massi de Duatlons de Muntanya (Vallfogona,Folgueroles,Calaf i L'Ametlla), Ferran Ros (B.B.Triatló L'Ametlla) ha sigut segon, David Bayes (B.B.Triatló L'Ametlla) ha sigut 7è. , Santi Ribot (Club Triatló Granollers) ha estat 8è. i Miquel Comella (C.N.Caldes) ha sigut 10è. , sobre un total de 276 participants ; els tres primers s'han repartit 300eu., 200eu. i 100eu. respectivament i fins el 10è. han tingut una bossa d'obsequis de la casa MASSI i BUFF.