diumenge, 20 de juliol del 2008

XXXI Cross Popular MARATA 2008

LAURA RIBOT DEL CTG GUANYA PER QUARTA VEGADE EL CROSS DE MARATA
ROGER FARNES PRIMER LOCAL PER SEGON ANY SEGUIT.
La Laura Ribot va sumar la quarta victoria en el cros de Marata , la tercera en categoria Infantil i una mes que te com aleví , en aquesta ocasió l'hi va supossar una cursa molt comode i es per això que fent el pitjor registre dels darrers tres anys va guanyar igualment el no tenir les adversaries habituals que sol tenir en aquesta cursa , la Laura suma la segona victoria de la setmana despres de guanyar el Triatló de Canovelles el dimecres.
A el XXXI Cros de Marata sobre el circuit tradicional i trencacames de 4.960m. també hi varen participar per part del CTG , Josep Teixidor amb 21'13m. , Roger Farnes amb 20'11m. (primer corredor local per segont any seguit ) i Santi Ribot amb 19'47m.
La cursa la va guanyar Mostafa El Manoir (C.A.Canovelles) amb 17''49m. , aquest atleta de no mes 15 anys es va impossar a els seus companys de Club Toni Torres que va ser segon amb 17''30m. i Alfonso Guillen , tercer amb 17''49m.
Varen participar mes de 100 atletes , que varen gaudir d'una excel.lent organització i un habient molt familiar , ja tipic d'aquesta cursa popular.