divendres, 18 de juliol del 2008

VII TRIATLÓ DE CANOVELLES

EL CTG TE UNA DESTACADA ACTUACIÓ AL TRIATLÓ DE CANOVELLES.
SANTI RIBOT ÉS SEGON, LAURA RIBOT GUANYA EN FEMINES, FERRAN CALERO I ALBERT RIBOT SON PRIMERS AMB INFANTIL I ALEVÍ RESPECTIVAMENT I PACO SAEZ TERCE AMB V1.
Dins els actes de la Festa Major de Canovelles es va cel·lebrar una nova edició del Triatló popular organitzat per el Club Atlètic Canovelles i dirigit per l'atleta local Alfonso Guillen, la competició es divideix amb tres formats depenent de les categories dels participants, el primer sector de natació es fa per sèries a les piscines municipals, un cop cronometrats els temps dels participants, es traslladen a la zona de Can Duran on es realitza els sectors de ciclisme Btt i cursa a peu.
En la categoria absoluta sobre unes distancies de 200m de natació, 13'4Km Btt i 6'2Km de cursa a peu, va guanyar Raul Serrano (B-B.Tri.L'Ametlla) amb 55'43m, segon va ser Santi Ribot (C.T.Granollers) amb 56'41m i tercer David Guillen (C.A.Canovelles) amb 56'48m.
Amb categoria femenina es va disputar la triatló sobre les distancies de 100m de natació, 9 Km ciclisme Btt i 2 Km de cursa, va guanyar la Laura Ribot (C.T.Granollers) amb 25'35m, segona Ana Olea (C.A.Canovelles) amb 26'14m i tercera Marta Capa (C.A.Canovelles) amb 29'49m.
Per el que fa el CTG, destaca la victòria per segon any consecutiu de Ferran Caleró amb Infantil i de l'Albert Ribot amb aleví ( tot i que l' Albert va córrer la prova amb els Infantils, una categoria per sobre la que l'hi corresponia), es varen completar els podis del CTG amb la tercera posició de Paco Saez amb V1, així doncs tots els components i participants del CTG varen tenir actuacions destacades, tant dintre les classificacions generals com en les seves categories.