dilluns, 30 de juny del 2008

Ànims Toni!!

(Traducción en castellano a continuación)

Actualització 03/07/2008 21:30

El funeral pel Toni tindrà lloc demà divendres a les 10:00 del matí a l'església de Sant Esteve de Granollers.




Sóc Meritxell, germana de Cristina (dona de Toni Garcia):

“Ahir a la tarda, el Toni va finalitzar la cursa més important de la seva vida. Aquesta marató ha durat 32 anys.

És molt poc temps, és molt Jove… sí, tot això ja ho se… però ell en va saber treure el màxim rendiment als 12.000 (aprox) dies que va viure i tots els que l’estimem vàrem saber treure profit.

Què he après de la marxa del Toni? Com deia Juanes en una cançó: La vida es un ratico! Així que disfruteu-la al màxim i viviu totes les experiències com si fossin les últimes i el més important: Repartiu Amor i molta Energia a la gent que estimeu!

No obstant us diré que ell segueix entre nosaltres. Hi ha una petita llum que brilla dins dels seus fills, que sens dubte, il·luminaran tot el que els envolta.

Toni, se que en aquest moment estàs en algun lloc participant en altres competicions, així que com deia Luis LLach en una de les seves caçons: Que tinguis sort i com sempre arribis a la final! Petons de la Txell.”




Actualització 02/07/2008 21:00h

Finalment el Toni no ha pogut superar la situació i ha mort aquesta tarda a l'hospital de Girona. Properament anunciarem les dates del funeral.
Gràcies per els incontables missatges de suport que ens heu fet arribar.
_____________________________________


El passat diumenge 29, al triatló B de Banyoles, el nostre company Toni Garcia Garcia, quan feia ja una bona estona que havia acabat, va patir una aturada cardiorespiratòria, produïda per una malaltia coronària, que desconeixia que patia. En aquest moments es troba al l'hospital de Girona, en estat de coma.
Aprofitem per donar tots els ànims possibles al Toni i a la família per una ràpida i total recuperació.





Rectificació (30/06/08 a les 16:12):
Actualment no se sap perquè va ser deguda l'aturada cardiorespiratòria, però sembla ser que té el cor bé, amb cap disfunció.
Els metges estan buscant que l'hi ha provocat l'aturada i fins a quin punt el pot afectar aquesta en les pròximes hores. En Toni segueix en coma, tot el club està molt afectat i pendent de les noticies que ens doni la família.
També agraïm les mostres de suport i els ànims que hem anat rebent de tot arreu i farem tot el possible per tramete-les al Toni i als seus familiars.
(part de la informació extreta del blog del Marc Rius)

BONA NIT A TOTHOM!
Soc la Cristina (dona del Toni)
Primer de tot, donar-vos les gràcies per tot el suport que ens esteu fent arribar a mí i a la meva família.
Moltes gràcies al Marc, al Leo, al Dani, al Carlos...bé, a tots que veu ajudar tant el Toni en aquells moments i que li veu fer companyia...
De moment, nomes queda esperar i resar, ja que de moment està "en coma" induit, si, però degut a que te febre molt alta, 39, i ahir a la nit i quest matí ha tingut "una crisis epileptica" i en el seu estat no li ha anat gens bé. Per aixó està sedat del tot amb respiració asistida i amb l'espera que li baixi la febre, que de moment, no li baixa de 38, 39....
Aquest vespre li han fet un escaner, té una lesió celebral disfusa, és a dir, li ha faltat oxigen al cervell i li ha quedat una lesió, pel que diuen ...no hi ha gaires esperançes....ara toca esperar.
UN PETÓ A TOTHOM I GRÀCIES PER TOT!!!!

Missatge del Carlos Macias, company de feina del Toni i membre del CTG(01/07/08 16:10)
He parlat amb la Cristina i em comenta que la febre l'hi a baixat i que avui volen intentar de posar-li algo de menjar per al funcionament dels òrgans.
Està reaccionant molt bé dins de les seves circumstàncies.


<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ánimo Toni (Castellano)

Actualitación 03/07/2008 21:30

El funeral por Toni serà mañana viernes a las 10:00 de la mañana en la iglesia de Sant Esteve de Granollers.


Soy Meritxell, hermana de Cristina (mujer de Toni Garcia):

“Ayer por la tarde, Toni finalizó la carrera más importante de su vida. Esta maratón ha durado 32 años.

Es muy poco tiempo, es muy joven… sí, todo esto ya lo sé… pero él supo sacar el máximo rendimiento a los 12.000 (aprox) dias que vivió y todos los que le queríamos supimos sacar provecho de ello.

Qué he aprendido de la marcha de Toni? Como decía Juanes en una canción: La vida es un ratico! Así que disfrutadla al máximo y vivid todas las experiencias como si fueran las últimas y, lo más importante: Repartid Amor y mucha Energía a la gente que amáis!

Sin embargo os diré que él sigue entre nosotros. Hay una pequeña luz que brilla dentro de sus hijos, que sin duda, iluminará todo lo que nos rodea.

Toni, sé que en este momento estás en algún sitio participando en otras competiciones, así que como decía Lluís Llach en una de sus canciones: Que tengas suerte y como siempre llegues a la final! Besos de Txell.”



Actualización 02/07/2008 21:00h
Finalmente Toni no ha podido superar la situación y ha fallecido esta tarde en el hospital de Girona. Proximamente anunciaremos las fechas del funeral.
Gracias por los incontables mensajes de soporte que nos habeis enviado.
_____________________________________


El pasado domingo 29, en el triatlón B de Banyoles, nuestro compañero Toni Garcia Garcia, cuando ya hacia un rato que había terminado, sufrió una parada cardiorespiratoria, producida por una enfermedad coronaria que desconocia que sufria. En estos momentos se encuentra en el hospital de Girona, en estado de coma. Aprovechamos para dar todos los ánimos posibles a Toni y a la família para una rápida y total recuperación.

Rectificación (30/06/08 a les 16:12):
Actualmente no se sabe a que se debió la parada cardiorespiratoria, pero parece que tiene el corazón bien, sin disfunciones. Los médicos estan buscando que le provocó el paro y hasta que punto este le puede afectar en las próximas horas. Toni sigue en comas, todo el club está muy afectado y pendiente de las notícias que de la família. También agradecemos las muestras de apoyo y los ánimos que hemos ido recibiendo y haremos lo posible para transmitirlas a Toni y su família. (parte de la información extraída del blog de Marc Rius)

Mensaje de Cristina (30/06/08 a las 23:00)
BUENAS NOCHES A TODOS!
Soy Cristina (la mujer de Toni). En primer lugar, dar las gracias por las muestras de apoyo que nos habéis hecho llegar a mi y a la familia. Muchas gracias a Marc, Leo, Dani, Carles... a todos los que ayudaron a Toni en aquellos momentos y le hicisteis compañía...De momento, solo nos queda esperar y rezar ya que en estos momentos se encuentra "en coma" inducido, debido al una fiebre muy alta, 39, y ayer noche y esta mañana ha sufrido "una crisis epiléptica" y en su estado no le ayuda. Por este motivo está sedado con respiración asistida y en espera del descenso de la fiebre, que por ahora no baja, 38, 39....Esta tarde le han echo un scaner, tiene una lesión cerebral difusa, Es decir: le ha faltado oxígeno al cerebro y se ha lesionado. Por lo que dicen... no hay muchas esperenzas... toca esperar.
Un beso a todos y muchas gracias por todo!!!!

Mensaje de Carlos Macias, compañero de trabajo de Toni y miembro del CTG(01/07/08 16:10)
He hablado con Cristina y me comenta que la fiebre ha bajado y hoy quieren intentar de poner algo de comida para el funcionamiento de sus órganos. Está reaccionando muy bien dentro de las circunstancias.

149 comentaris:

J.Ramon ha dit...

Bona Tarde,

Ahir vaig participar en la B de Banyoles i simplement donar-li tots els ànims del món perquè és recuperi aviat i torni a batallar en les triatlons. Ànims a la família i a tots els amics.

Salutacions,
J.Ramon

magopepo ha dit...

Mucho ánimo a todos, familia, amigos y, sobre todo, mucha suerte a Toni. Dios quiera que todo salga bien y la cosa quede en un susto.

Esperanzados saludos.

robert mayoral ha dit...

Només desitjar una recuperació ràpida i fer arribar mostres de suport i d'anim a la familia i amics/companys.... espero que es recuperi ben aviat i que pugui tornar a fer allò que més li agrada!

Eva ha dit...

Hola,

Ahir vaig estar a Banyoles, com el Toni i molts altres triatletes, i el que més desitgem tots és tornar-lo a veure recuperat! Anims Toni!!!

Eva

tri-famili ha dit...

Hola compamys, els amics del triatlo Girona Costa Brava , us volem donar anims a tots vosaltres i a la familia.

Xavi Fustis ha dit...

Molts ànims de tots el components del BB Triatló L´Ametlla V.
La gent ha quedat molt parada al coneixer la noticia.

Anims!!!

rivendel ha dit...

Vaig estar al tri fent fotografies i recolzant als amics i recordo haver animat a aquest noi. Vaig patir molt per tothom donada la calor intensa.
Desitjo que es recuperi molt aviat.

Anònim ha dit...

Anim Toni ara has de lluitar mes que mai !

Tots els que vivim el triatlo estem amb tu no ens fallis !

Molts anims !

David ha dit...

Ánimo chaval, no dejes de luchar, ahora más que nunca, agárrate a la vida y no la sueltes, por tu familia y por toda la familia del triatlón.

David
Diablillos de Rivas

Santi ha dit...

Donar tots els ànims al Toni, família i companys per una ràpida i total recuperació.

pablo73 ha dit...

Mucho animo, el parcial mas duro es este, hay que salir adelante, tú, la familia y el equipo.

Anònim ha dit...

Vaig estar d'acompanyant del meu xicot aquest diumenge a Banyoles i m'ha afectat molt aquesta notícia.
Vull donar-vos molts i molts ànims!! Recupera't Toni!

Anònim ha dit...

Molta sort company i molta força no deixis de lluitar, i molts anims per tots els membres de C.T.G i sobretot per la familia.

Xavi Serrano.

Anònim ha dit...

Toni, company, lluita i no et rendeixis!!


Els aficionats al triatló et desitjem lo millor!!

Anims a familia, amics i equip, i no perdeu l'esperança!!


una abraçada


Joan

TortugaVeloz ha dit...

Participé en este triatlón y quiero dar un montón de animos a la familia de Toni y por supuesto decirle a él que no deje de luchar ni un solo segundo, de todo corazón espero que su recuperación sea total y lo más rápida posible !

Abel ha dit...

En nom de la família i de tots els membres del CTG, moltes gràcies pels missatges de suport i ànim.

Us mantindrem informats.

Abel Simona
President CTG

Furacán ha dit...

Me uno a los mensajes de apoyo. En mi nombre y en el de mis compañeros de club: Mucha suerte Toni! ojalá todo se pueda resolver de la mejor manera posible.
Y mucho ánimo a su familia, amigos y compañeros. Toda la familia del triatlón está con vosotros en estos difíciles momentos.

un abrazo a todos!

Anònim ha dit...

anims toni desde el triatlo sabadell t'enviem molts anims aquesta es la cursa mes important de la teva vida i has de lluitar amb totes les teves forses , molts anims a tu i a la teva familia i força!!!!!!1

Anònim ha dit...

Molts ànims per al Toni i la familia, espero de tot cor que al final tot quedi en un gran ensurt i els deixis a tots parats amb una recuperació espectacular!!

Salut i sort!!

jordi

Ishtar ha dit...

Mucha fuerza, Toni!!!!

magopepo ha dit...

Hola, Cristina. Antes que nada, reiterarte todo mi apoyo, mis mejores deseos para Toni. Seguro que al final la cosa sale bien.

Ten en cuenta que esperanzas hay siempre, siempre, siempre.

Otra cosa es que a veces los médicos prefieran ser muy cautos, curarse en salud, por si las cosas se tuercen que nadie les pueda recordar lo que dijeron, che, líos e historias. Tú ni caso, a quien te diga que no hay esperanzas, ni caso. Toni es un tipo fuerte, te tiene a ti, tiene un montón de amigos y saldrá de esta. Y, además, saldrá bien. Seguro.

Un beso, con todo el ánimo que quepa entre Valencia y Granollers.

P.D.: siempre, siempre, siempre...

gladiadores ha dit...

En representació del Prat-Triatló, tots els ànims i la força pel Toni, familia i amics.

Esperem que tot acabi en un ensurt, i de totes totes que farem el possible per a que s'aclarin responsabilitats i serveixi per a que no torni a pasar.

Victor.

amaia ha dit...

Tots els membres del club Gavàtriatló, alguns de nosaltres estavem el diumenge a Banyoles, desitgem de tot cor que el Toni es recuperi. Molta força!

Club GavàTriatló

Anònim ha dit...

Desde Sabadell molts ànims i força per sortir d´aquesta situació.
Segur que tot anirà bé.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Vaig estar també a la triatló de Banyoles, i només volia dessitjar molta sort al Toni i sobretot molt ànims a la seva familia en aquests dificils moments.
Segur que sortirà d'aquesta i ben aviat el tornarem a veure en altre prova de la triatló.

Una abraçada

Samuel ha dit...

¡¡Anim a Toni i a la seva familia!!
¡¡Anim Club Triatlo Granollers!!
Desde el Club Triatlo Vallirana, us volem donar tot el nostre suport esteu en el nostre pensament.
Molta força per a tots i dieu-li que necesitem competir amb ell a les proximes triatlons.
¡¡Una forta abraçada!!

Anònim ha dit...

Tots els ànims i desitjos del món concentrats per la recuperació d'aquest esportista.
Ànims;
Carles.

Anònim ha dit...

Molts ànims al Toni i Familia.
Et desitgem una ràpida recupereació!
Secció de triatló del CNT

Anònim ha dit...

Endavant Toni que segur que aquesta cursa la guanyes. Un abraçada molt gran a tots els familiars, amics i companys del club.

Joan
CTVallirana

Vanhuys ha dit...

Muchos ánimos desde Guadalajara, todos los deportistas de la ciudad os deseamos a la familia y a Toni toda la suerte del mundo para una satisfactorio recuperación.

Anònim ha dit...

La sandra i el Jordi del CNTerrassa desitgem de tot cor que es recuperi el Toni el més aviat possible. Molts ànims i suport a la familia, amics i companys!!!

anar fent ha dit...

Molts ànims pel Toni, familia i companys.

SANTI PONS ha dit...

Anims Toni, no et rendeixis!

J.Ramon ha dit...

Bona Nit!

MOLTS ÀNIMS Cristina i la resta de familiars i amics, de la meva parella (Merce) desde les terres de l'ebre i jo mateix desde Barcelona.
Vinga Toni que organitzarem una Triatló per les fantàstiques terres ebrenques i la gaudirem tots plegats.
Una Abraçada ben Forta.
J.Ramon Hernández

Ironcraig ha dit...

Molta sort i molta força pel Toni. DE part meva i tos els companys del Triatló-Carinyena BCN.
Vem veure el que va passar i ens va impactar molt la situació.

jag75 ha dit...

ànims, molts ànims a tots: parella, familiars, amics...
espero que al final ens pugueu donar una bona notícia i que sigui bastant aviat.

jag75

Anònim ha dit...

Jo vaig ser a Banyoles i vaig viure molt de prop tot el que va passar i la veritat és que tota la gent que hi era va fer tot el que devia perquè en Toni sortís endavant. De part de la Secció de Triatló del Club Natació Catalunya donem ànims i recolzament a en Toni i a la seva família en aquest moments delicats, desitgem que pugui sortir d’aquest mal tràngol i que es pugui recuperar completament sense seqüeles.

Unknown ha dit...

Anit recordava el que en [b]Toni García [/b] em va dir fa uns anys:

"[i]Ens uneix l'amor que sentim per l'esport i per la Natura[/i].

Sí company, això ens unia i ens segueix unint.

Pensem que som forts, resistents i en realitat som molt vulnerables. Allò que ens fa realment indestructibles és el que duem dins i tot allò de positiu que som capaços de regalar als altres.

Una abraçada molt forta valent. Sóc amb tu, al teu costat.

Màrius.

gabi ha dit...

Toni, aquesta cursa l'has de guanyar!! així guanyarem tots, has de tornar a creuar la linia d'arribada, allà hi serem tots.
Anims i força per aquesta lluita, tot el recolzament del món a la familia i amics.
Aupa CTG, una abraçada de tot el Triatlo l'Ametlla
Gabi

Núria ha dit...

No sóc de cap Club de triatlo, pero conèc el Toni i l'hi desitjo que es recuperi el més aviat possible i molts records per la seva dona i fill, familiars i amics.
Una ex-companya de feina.
Nuria Vila

francescB ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
francescB ha dit...

Conec en Toni des que erem ben jovenets de can colapi, i malgrat hem perdut molt el contacte sempre el tinc present quan penso en aquells anys. Estic segur que s'en sortirà. Força i ànims a la família i amics més propers. Endavant !

f ballús

Anònim ha dit...

Just acabava d'arribar a meta, en Marc m'abraçava per felicitar-me quan el meu pare em diu que hi ha un noi del club que està al terra. Anem cap allà i en Toni ja estava sent atès pels infermers de l'ambulància. No hi ha paraules. Em vaig quedar dee pedra. No sabia que fer.
Jo no sóc creient, només crec amb les forces d'en Toni per sotir d'aquesta.
Jo crec que si intenten donar-li menjar és per baixar la sedació per repetir les proves. Espero que aquestes surtin millor, segur que si.
Tinguem esperances i ANIMS CRISTINA I FAMÍLIA!
Jud

JORDI ALVAREZ ha dit...

Tots els seus amics i els amics de la familia desitjem que es recuperi i que tot vagi molt bé. Aqui estem per el que necessiteu familia. Us estem esperant amb els braços ben oberts. Jordi álvarez i amics.

Jordi Español ha dit...

Molts ànims també de part dels membres del C. Triatló Cingles de Bertí.

Esperem que tot quedi en res.

Anònim ha dit...

Des de la secció de triatló del CN Terrassa volem enviar el nostre desig de recuperació cap al Toni i recolzament cap a la família en aquest ensurt que ben aviat quedarà tan sols en això.

Mes que mai, Salut

Anònim ha dit...

Ànims tant pel Toni, com per la Cristina i familia, i la resta del CTG.
Salut!!

wallace78 ha dit...

Mucho ánimo desde Euskadi de parte de todo el tecnun.com triathlon..

Aupa Toni!!!

Jaime Menendez de Luarca ha dit...

Animo Toni, ,cuando te recuperes, nos vemos nadando pedaleando y corriendo!!!

Unknown ha dit...

No tengo palabras, para expresar la tristeza que me recorre.
Suerte Toni alla donde estés y mi mas profundo apoyo a la familia y amigos

Anònim ha dit...

Ànims a tota la familia del Club Triatló Granollers, poques són les paraules i les forces que us enviem desde aquí!!! Que l´esperança i els pensaments positius no decaiguin!!! Una forta abraçada a tots, en especial a la Familia del Carles. Xavi Llobet. Triatleta

Plani ha dit...

Lo siento muchisimo. Mi mas sentido pesame.

No se que decir en este momento.

Mucha fuerza y muchos animos!

Anònim ha dit...

Un sentit condol per a la familia. Un dia trist per a tota la familia del Triatló.

J.Ramon ha dit...

No puc expressar el que sento ara mateix llegint aquestes últimes línees, no potser!!!!El meu més sentit condol per a tota la familia i amics, ho sento molt, de tot cor.
Molta Llum Toni!!!
Molta Força i Ànims per a la família.
Una Abraçada Ben Forta,
J.Ramon Hernández

Jaime Menendez de Luarca ha dit...

Me fui a nadar esta tarde pensando que Toni saldria. Lo ha hecho, pero hacia otro camino. Un abrazo enorme para todos los compañeros de Toni y su mujer. Pensare en ese triatleta al que no conoci en la proxima salida de un triatlón

Unknown ha dit...

Os dono el meu sentit condol a la familia i molta força per superar aquets moments tan durs. Un company de la feina.

Unknown ha dit...

Santi del CNC

Es una llastima i un sentit dia de dol tambe per tota la familia del Triatlo. En aquests moments de tristor, lo unic que penso puc fer es enviar un petit missatge de anims a la familia i escriure amb majuscules com HO SENTIM TOTS.

Com a membre del Triatlo Club Natacio Catalunya el mes sentit condol als amics i familiars aixi com als companys del Granollers.

Anònim ha dit...

Animos y un fuerte abrazo a toda la familia y amigos

Luis Recuenco
Prat Triatlo

JORDI ALVAREZ ha dit...

Després d'uns dies de lluita totalment injusta, el TONI GARCIA ens ha deixat. Allà on estiguis pensa que et portarem sempre amb nosaltres, als nostres cors i et recordarem no només com a una excel·lent persona, un bon amic, un pare exemplar o un fill model...el sentiment que tenim vers a tu va més enllà. Els teus amics que no t'oblidan mai.

Kevin "lotioplanxa" ha dit...

Després de lo espantats que estàvem el diumenge a Banyoles, veient el que li estava passant a en Toni, tenia una petita esperança que se n'acabaria sortint, però ha escollit marxar. Un cop molt dur per tot el mon del triatló.

El meu pèsam a tota la família i companys del Club Triatló Granollers

Dani Canadell

Carlos Serrano ha dit...

Todas nuestras condolencias y fuerzas a la familia y compañeros desde el C.T. Cáceres

Carlos Serrano

rivendel ha dit...

El meu condol a la Seva dona i la seva familia. Quins moments mes tristos.

rivendel ha dit...

Hi han molts missatges d'ànims i de condol que van deixant els triatlets i corredors de l'associacio www.corredors.cat i que es impossible de reproduïr aquí.
De partd'ells i elles una abraçada a la familia.

Anònim ha dit...

una forta abraçada, i tots els ànims possibles per la seva familia, i els seus amics

Joan Marc Fons
CN Reus Ploms

robert mayoral ha dit...

Descansi en pau! una abraçada per tots els companys de club i fiag arrribar les condolencies a la seva familia i als seus!!!
Robert Mayoral
CN Reus Ploms

Talin ha dit...

Un fuerte abrazo para toda la familia y amigos.
Talín

Ishtar ha dit...

Mucho ánimo y fuerza para su mujer, su familia, sus amigos y sus compañeros de club en mi nombre y el de mis compañeros del Club Ecosport Triatlón Alcobendas.

Núria ha dit...

No tinc paraules per un moment com aquest. El meu mes sentit condol a la familia i amics. El meu cor esta amb vosaltres.
Nuria Vila
Una ex-companya de feina.

Miquel Morales ha dit...

Toni descansa en pau. Es la pitjor de les notícies que podiem rebre avui.
El meu suport i ànims a la familia, amics i companys del CTG.

Joan Roigé ha dit...

Rebeu tots el més sincer condol.
Descansi en pau.

RASPA ha dit...

Una fortisima abraçada a la seva dona, al seu petit, a la seva familia i a tots els que el vau gaudir al vostre costat.

Toni DEP

Anònim ha dit...

En aquests moments tant tristos nomes us puc oferir el meu condol, ja que no tinc ni anims per donar !

Descansi en pau !

Anònim ha dit...

No us sentiu sols perque no ho esteu.

Estem amb vosalatres i us fem costat.

El meu condol, i una abraçada molt forta a tots.

Jordi Español ha dit...

Dia enormement trist per l'esport. Estem tots amb la familia i els amics del Toni, pel que necessiteu.

pablo73 ha dit...

Que locura llorar por alguien a quien no conozco.
Todo mi fuerza a la familia y a los compañeros que son de verdad quienes le vais a echar de menos.

Toni, descansa en paz.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Us envie el condol més sincer. Bon viatge, company!. RIP

Anònim ha dit...

Desde el Club Triatlón Aguaverde de Madrid queremos enviar nuestro pésame a toda la familia, amigos y compañeros de Toni. Mucho ánimo y fuerza.

Carmen Blasco
Presidente CT Aguaverde

magopepo ha dit...

Vaya noticia mala y triste para empezar el día. Lo siento mucho.

Familiares, compañeros, amigos, Cristina, todos, sabed que no sufrís solos su pérdida. Que no sois islas perdidas, que todos estamos con vosotros, que formamos un inmenso archipielago llamado humanidad que hoy está triste.

Desconsolados saludos.

jag75 ha dit...

un dia inmensament trist per a tots.
molts ànims es aquests moments tant durs.
jag75

Anònim ha dit...

Desde Granada mi pésame, mis ánimos y fuerzas a la familia para seguir adelante.

Lo siento mucho!!

dlirio

Fran ha dit...

Lo siento en el alma! Un fuerte abrazo a su familia, amigos y compañeros... hoy es uno de esos días que jamás tendría que existir! Dicen que la muerte es el descanso de los guerreros... descansa en paz!
Francisco Herrera.
Club Natació Prat Triatló.

Doble o Nada ha dit...

Desde Canarias mi más sentido pesame para la familia y amigos.

Anònim ha dit...

Mi pésame a la familia de Toni!!!

Anònim ha dit...

Una abraçada desde Girona.
Ara és moment de ser forts i lluitar, com segurament en Toni feia en els triatlons..... Agafeu el seu exemple

Anònim ha dit...

El més sincer condol a la família i amics del Toni, així com també a tots aquells que vivim l'esport com a part de nosaltres mateixos...

Una abraçada molt forta!!!

De ben segur que a partir d'ara en properes competicions tots tindrem un record per al Toni, que ens ha deixat fent allò que li agradava

Anònim ha dit...

En saber la noticia se'ns ha trencat el cor!!avui és un dia trist per tots els que els compartiem aquest esport amb el Toni !!Us oferim el nostre condol, una abraçada i molts ànims a tota la familia i amics!!! Club Natació Terrassa

gladiadores ha dit...

En nom de tota la familia triatletica del Prat-Triatló, el nostre més sincer condól a familiars i amics del Toni.

Al juliol del 1996 a l'equip del Prat vàrem perdre un gran amic i company durant un entrenament, i mai l'hem oblidat. Tampoc oblidarem al Toni.

Molts ànims en aquest dia tan trist per a tots.

Anònim ha dit...

desde valencia, mi mas sentido pesame, y animos a todos los que hemos quedado a este lado, toca luchar y recordar para salir adelante

dep. toni

imadariaga ha dit...

Mi mas sincero pésame para la familia y amigos desde Bermeo Bizkaia
Ibon Madariaga

daniel leiva posadas ha dit...

toni ,me parece tan injusto todo esto ,se me hace poco tener que escribir un comentario asi ,por que...me cuesta asimilarlo ! muchos animos a tu familia. ESTO NOS PODRIA A VER PASADO A CUALQUIERA DE NOSOTROS !un abrazo muy grande amigo! descansa ya amigo ,ya has hecho mucho aun siendo tan joven!!

Anònim ha dit...

molts anims a la famailia del toni, no olvidarem mai aquests dies de lluita que has brindat i la força que has demostrat, sempre estaras entre nosaltres .
oriol llobet triatlo sabadell

Anònim ha dit...

Això que ha passat no tindria que haver passat mai, no es just, ara l'única cossa que podem fer es pregar pel nostre amic Toni i que descansi en pau, una abraçada i molts ànims a la familia i als nostres companys i veïns dels C.T.G.

Xavi Serrano B.B Triatló l'Ametlla

anar fent ha dit...

Transmeto, des d'aquí, els meus condols a la família i companys d'en Toni Garcia.

Anònim ha dit...

El meu sentit condòl a la Família i club triatló granollers.
Desde el Club Natació Terrassa us donem el nostre recolzament i una forta Abraçada!
descansa en pau Toni! no t oblidarem!

Angel Salgado ha dit...

DEP...una forta abraçada a la familia, aquests seran uns dies tristos i la pròxima arribada anira dedicada al TONI alla on sigui.

davidiego ha dit...

Un abrazo a toda la familia y amigos.

140.6 ha dit...

Sol puedo y quiero manifestaros mi apoyo y mis mas sinceras condolenciacias.

---José miguel Romero ----

tri-famili ha dit...

ESTIC TRIST, ÉS UN DIA MOLT DUR PER LA SEVA GENT, ANIMS A LA FAMILIA, DE TOTA LA GENT DE GIRONA.

SOC UN MENBRE DEL TRIATLO GIRONA COSTA BRAVA

Anònim ha dit...

El més sincer condol per la familia i amics.
R.A

Anònim ha dit...

Ho sento de tot cor!! Ànims a tota la familia del Toni: Cristina i nens!!! Al equip del Triatló Granollers!!! Em sap molt de greu!!! Hi han circumstàncies de la vida que mai entendre´m... Xavi Llobet. Triatleta.

Anònim ha dit...

Nomès us voliem donar el nostre condol a la familia i ánims a tot el club. Des de el Triatló Stikaful sempre tindreu companys en qui recolzar-vos donat que en moments com aquests no hi han rivals per ningú. De ben segur que tots el tindrem dintre nostre en les properes triatlons.

1 abraçada molt gran i ánims a tots

TortugaVeloz ha dit...

Una noticia terrible, que todos lamentamos y sentimos profundamente. Un enorme abrazo a a toda su familia y muy especialmente a su mujer e hijo. Hoy es un dia realmente triste para todos nosotros.

Furacán ha dit...

Siento muchísimo este fatal desenlace. Estas cosas nunca deberían suceder.
Mucho ánimo para toda su familia y amigos, especialmente a Cristina y a su hijo.
Toni estará siempre en nuestro recuerdo.

Un abrazo.

TriSident ha dit...

DESDE TRISIDENTS LES NOSTRES CONDOLONCIES MES SINCERES.

AMB VOSALTRES PEL QUE NECESITEU.

Richard Calle ha dit...

Un día molt trist per el triatló... recolzament i molts anims a la família i amics d'en Toni.

Anònim ha dit...

Un dia molt trist, ànims a la família i als amics, molta força per tirar endavant que és el que ell segur que vol.
Sempre et portarem a la memòria Toni.
Un amic.

SANTI PONS ha dit...

Es un dia molt trist pel mon del triatlo ... una forta abracada a tota la familia d'en Toni i als companys del Club triatlo Granollers! Descansa en pau Toni!

Anònim ha dit...

Sentimos un gran dolor por la perdida de un amigo que no pudimos conocer. Este sabado en Zumaia, propondre a la organización de la prueba, 1 minuto de silencio por Toni y llevare un lazo negro en su honor.
Un abrazo y animos a la familia y amigos.
Errenteriko familia.

rogero ha dit...

des de la garriga vull donar tot el meu suport a la família, amics i al ctg per ajudar en aquests difícils moments. Un cop dur i que ens marcarà a tots amb un gran record. una forta abraçada...

Piri ha dit...

El més sincer condol des de la SECCIÓ TRIATLÓ PIRI de Vilassar de Mar.
Molts ànims i una forta abraçada tan la família del Toni com tot el CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS.

Javato ha dit...

Mucho animo a toda la familia, compañeros y amigos.

Descanse en paz alla donde estes.

Javier de Pedro

PAPERMAN ha dit...

Mi más sentido pésame a la familia, esposa,hijo y amigos de Toni. Una tragica noticia que conmociona al mundo del triatlon y a nadie deja indiferente.Aunque no llegue a conocer a Toni me he quedado helado al enterarme de la noticia.
Muchos ánimos a todos sus seres queridos!

Iván Valencia (CN.Prat-Triatlo)

Ironxevi ha dit...

Desde Girona, i com a membre del tri. Girona Costa Brava, i del Atletisme Girona, el nostre condol per la familia i per als companys.

Fins sempre, Toni

Anònim ha dit...

Nuestra mas sincero pesame desde Euskal Herria.
Musu eta besarkada bat Euskal Herritik.

Koaxi triatloi taldea

Anònim ha dit...

Molts ànims i el nostre condol més sincer en aquest desgraciat moment.
Francina i Ramon i tot el Club Triatló Sabadell.

Anònim ha dit...

Perder a un amigo y compañero tan joven y en circunstancias no esperadas es un palo gigantesco, desde aqui nuestro mas sentido pésame a su familia y compañeros y esperamos que sobrelleven este dolor tan grande de la mejor forma posible.

Bárbara/Simon (Abadesses)

Anònim ha dit...

Mi mas sincero pesame para la familia y amigos de todo corazon!!, descansa en paz toni, al menos terminaste haciendo algo con lo que disfrutabas.

serbio ha dit...

Mi más sentido pésame para todos los familiares y compañeros. Esto no debería pasar nunca.

Muchísimo ánimo desde el Club de triatlón ARMADILLOS, de Madrid.

Anònim ha dit...

Desde Olot i com a membre del C.N.Olot, el nostre condol per la família i per els companys del Toni, fets com aquest no haurien de passar.

Robert

Anònim ha dit...

Hola Toni,yo siempre te decia antes de que fichases por el club triatlón de granollers que te vinieras con nosotros al Club d'Atletisme a4 el km de Les Franqueses, tu me decias el asfalto te machacaba mucho y que preferias a montaña y que estabas disfrutando mucho con con este nuevo reto,el triatlón... esto es una simple anecdota y la escribo por que realmente no se que decirte y que hoy cuando me han dado esta noticia en el Gim me he quedado sin palabras.
Un abrazo Pepe Fuentes

Jordi ha dit...

Us demano força per a superar aquest mal tràngol. Us trasmeto tot el meu amor i us faig arribar el meu més profund còndol. Molts ànims que segur que està competint en un altre lloc i donant-vos carinyo a tots els que l´estimaveu.

Oscar 1977 ha dit...

El meu condol a la esposa, fills, familiars, amics i companys d'aquest esportista. Em sap molt de greu. Força per tirar endevant...

Ironcraig ha dit...

Una abraçada ben forta per els familiars i amics d'en Toni de part de tots els companys del Triatló Carinyena BCN.

edwin celis ha dit...

Mis mas sentidas condelencias a la familia de Toni, sin conocerlo y enterarme de este accidente ne la vida de un triatlonista, me conmueve, y me identifico por que soy corredor y a cualquiera de nosotros nos puede pasar, que Dios les bendiga y les de la fortaleza para seguir adelante en la carrera de la vida, desde Guatemala Centroamerica, con todo respeto Edwin Celis

Anònim ha dit...

He llorado porque me imagino el dolor de su mujer como si fuera mio,porque mi marido tb es triatleta y se que podria ser él....losiento de corazon...todo mi animo y mi mas sentido pesame.

nando75 ha dit...

Mi más sincero pésame para la familia de este gran deportista que nos ha dejado. Como no puedo desplazarme hasta su tierra, hoy no saldré a entrenar en su memoria.

Descanse en paz

foqueta27 ha dit...

Una forta abraçada des de Banyoles. En aquests moments tant difícils les paraules sobren.

Anònim ha dit...

Desde la secció de triatló del Club Natació Montjuïc volem donar el nostre mes sincer condol a la familia d'en Toni i al CTG.
Descansi en pau.

Albert Medina i reste de triatletes del Club Natació Montjuïc.

Carlos ha dit...

Muy duro, muy, muy, muy duro.........tengo un nudo en el estómago al enterarme ahora mismo de la noticia..........siento muchísimo lo sucedido......no se que más decir.......solo que esto no es justo, que e s muy, muy, muy duro..........¡DE CORAZÓN LO SIENTO MUCHÍSIMOOOOOOOOOOOOOOOOO!.

RAUL GOMEZ ha dit...

Mi mas sincero pesame a la familia de Toni!!!
Ha sido un gran palazo,muy joven y mucha vida por delante!!!
Deseo mucha fuerza para su esposa, que la necesitara y mucho apoyo de los suyos!!!
No hay palabras para semejante batacazo en la familia de toni!!
Un abrazo de los componentes de Roca Running Tri Igualada !!!

antonio dieguez ha dit...

Mi mas sentido pesame.
Lo siento mucho.
No se que se puede decir en una situacion asi...
Es injusto que pasen estas cosas.
Un abrazo muy fuerte a la familia y amigos.

Byk ha dit...

Una forta abraçada desde La Sénia, ho sento en l'ànima!! Sigueu forts.

Anònim ha dit...

La notícia que ahir varem llegir és just la que no voliem ni imaginar.

Des del Club Natació Barcelona us volem fer arribar una forta abraçada.

Ànims.

Unknown ha dit...

Una forta abraçada companys !!!
Pel que necessiteu, estem amb vosaltres
C.N. Mataró

Anònim ha dit...

la veritat, no sé què dir, diumenge vaig ser a Banyoles, i la situació ja em va deixar tocat, ara enfonsat. Només puc dir que descansi en pau, i molts i molts ànims per la familia. Allà a on sigui en Toni, segur que ja està entrenant de nou per a la propera cursa.

Una abraçada i tota la força per a la familia i amics.

Jaume ha dit...

Des de Mallorca, ànim a la família. Aquests coses són injustes. Esper que els familiars i amics puguin aprofitar la força de qui ens ha deixat i sortir endavant de molts problemes.

Barón de Benta'ko Erreka ha dit...

Un fuerte abrazo a los familiares y a todos sus amigos.
Descanse en paz.

almi ha dit...

Un misatge d'anims per tota la familia i els seus amics/companys del Toni.

Jordi

Anònim ha dit...

Heridas en el corazón que los humanos no entendemos... Animos y Toni, a seguir siendo feliz.. nos veremos todos ahi donde estes.. Un abrazo que traspase distancias para tu familia..

Anònim ha dit...

RAbia, rabia, rabia, y más rabia... cuando un deportista nos deja de semejante manera, no puedo más que sentir rabia, ante semejante injusticia.
Mi más sentido pésame, ánimos a la familia

jose maria ha dit...

Una forta abraçada als familiars. Espero que us doni força tota la gent que sent la mort del Toni.

Anònim ha dit...

M'uneixo a tots vosaltres en moments tan durs com aquests.

Una forta abraçada.

Lali Vidal ha dit...

Sento molt el que ha passat;
Ànims als companys, amics i família del Toni

Eulalia Vidal
Cn Reus ploms

Pau ha dit...

Molts ànims a tots, com a molts, la notícia m'ha afectat en la mateixa mesura que si el coneguéssim, és un company més de batalla.

Anònim ha dit...

No puedo dejar de pensar en una persona tan alegre a la que le gustaba tanto el deporte, su familia y sus amigos. Todos hemos perdido a un gran amigo, pero principalmente un marido y gran padre. Cristina mucho ánimo y adelante, un abrazo para Roger y Marc y ánimos a toda la familia y amigos.

Javi Tercero

Dani ha dit...

Hi ha coses que mai arribarem a entendre perque rebassen els límits del que no és just...; tristement la vida està plena d'injustícies i aquesta ens ha colpejat molt durament a tota la família del triatló, independentment que molts de nosaltres no vam arribar a conèixer a l'amic Toni... Ara més que mai, però, ens sentim units a la seva família i als companys del Triatló Granollers; ara és quan més toca ser forts i continuar amb aquesta cursa, la cursa de la vida... Molts ànims i una forta abraçada, amics i familiars d'en Toni!.
Triatló Cariñena - BCN

Anònim ha dit...

HOLA,soc de l atmella,soc amiga de la germana d en toni.i ja que no m he pogut posar en contacte amb ella,desde aqui li vui fer arribar una forta abraçada a ella i a tota la seva familia.anims!!!

Dani ha dit...

Hola. Sento molt el que li ha passat al vostre company. Acabo d´arribar del IM GERMANY i ho he vist al blog del meu equip. Una abraçada a tots. La vida és realment injusta a vegades... Dani Vilanova (BB Triatló L´Ametlla)