dissabte, 5 de juliol del 2008

II - TRIATLÓ INFANTIL CIUTAT DE GAVÀ

ELS INFANTILS DEL CTG VAREN RETRE HOMENATGE AL TONI GARCIA AMB UNA EXCEL·LENT ACTUACIÓ A GAVA I AMB SENYALS DE RECORD MOLT EMOTIVES. EL CLUB AMFITRIÓ VA DEDICAR UN MINUT DE SILENCI ABANS DE L' ENTREGA DE PREMIS EN PRESÈNCIA DE JOAN MAYOL MEMBRE DE LA FEDERACIÓ I SELECCIONADOR CATALÀ.





Gavà va acollir per segon any una extraordinària prova de triatló infantil organitzada per el Club Triatló Gavà el qual va cuidar els mes mínims detalls i assolí de nou un èxit rotund.
La prova es va haver de suspendre el mes de abril per un temporal de pluja i es va cel·lebrar definitivament el passat dissabte 5 de juliol, amb la participació de 150 nens, repartits en cinc categories (prebenjamins, benjamins, alevins, Infantils i cadets).
La prova es feia pels voltants de la zona esportiva de La Bòbila, primer el sector natació a la piscina coberta, tot seguit el sector ciclista a l'avinguda de Joan Carles I, tallada al trànsit i finalment per la mateixa avinguda, enllaçant amb l'entrada a l'estadi de La Bòbila on els participants finalitzaven les seves curses donant una volta completa.

EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS;

Jordi Carrasco 1è.INF.M
Laura Ribot 1era.INF.F
Albert Ribot 3è. ALV.M

Els representants del CTG van tenir actuacions brillants, el Jordi Carrasco va ser el clar dominador d'inici a fi de la prova Infantil, va sortir primer de l'aigua i va mantenir sempre la primera posició, la Laura va sortir segona noia de la piscina i ja es va situar primera en el sector ciclista, incrementant l'avantatge a les seves perseguidores en el darrer sector i entrant sola a meta, per la seva part l' Albert va sortir 10è. de l'aigua, però una rapida transició i una remuntada en el sector ciclista espectacular, el va situar segon, en la cursa a peu va patit molt per mantenir a distancia a dos perseguidors un representant del Gavà i l'altre del Castellfollit, en el darrer 100m. l'Albert va cedir una posició però va mantenir la tercera plaça. Va ser molt emotiu quant a la seva entrada a meta l' Albert (12 anys) va mirat el cel i va aixecar les mans senyalant allà dalt , quant creuà la meta esclat a plorar i va dedicar el seu podi a el Toni.
Els tres representants del CTG van lluïr braçalets negres al braç.
El president del Club Triatló Gavà s'adreçà expressament a nosaltres per donar-nos ànims i el condol per la mort de el Toni i just abans de l' entrega de premis es decretà un minut de silenci en la seva memòria, amb tots els representats del Gava Triatló amb peu i amb presencia de Joan Mayol membre de la FCT i seleccionador català.

Per segon any consecutiu un "10" per el Club Triatló Gavà.