diumenge, 21 de febrer del 2010

III- DUATLÓ D'IGUALDA

El passat dissabte 21 de febrer es va disputar el III Duatló d'Igualada, amb la destacada participació d'Ivan Raña, que va dominar clarament i Roger Roca i Xavi Llovet que va jugar-se les tercera i quarta plaça a l'sprint.
En dones Montse Martínez va dominar la prova des d'un bon principi i es va imposar amb una gran autoritat.

Per part del CTG van participar 7 duatletes, amb participació en múltiples categories.
El més destacat va ser en Llorenç Lopez-Urizarna, que va fer segon de la categoria cadet, tot i els problemes que va tenir en perdre un pedal de la bicicleta quan encara li quedava la meitat del circuita recórrer, i acabar la prova pedalant amb una sola cama.
També la quarta plaça en V1, d'Albert Hernández i 21è de la general, es converteix en una de les millors participacions d'aquest ateleta en una prova d'aquestes característiques.
Per altra banda destacada participació dels altres joves del club, Gerard Colorado que va ser 11è Junior i Adrià Valls 13è Sub23.
També vàrem gaudir de la participació de l'ateleta paralímpic Toni Franco, que juntament amb Albert Hernandez i Marc Rius han permès puntuar com a 11è millor club de 29 participants i així començar la lluita per la permanència a la categoria.
Toni Alonso completava l'equip amb una bona estrena.