CIRCUIT CATALÀ DUATLÓ MUNTANYA I LLIGA CLUBS 2010-2011

EXTRAORDINÀRIA ACTUACIÓ DEL CTG A LA TERCERA PROBA DEL CIRCUIT
         MARC SOLE ASSOLEIX EL PODI ABSOLUT COM A TERCER
                 SÍLVIA CORBERA ES TAMBÉ TERCERA EN VF1
                           EL CTG ES TERCER PER EQUIPS
El Club Triatló Granollers va tenir una destacada actuació a la tercera prova del Circuit Català de Duatló de Muntanya i lliga de Clubs,
desprès d'aconseguir ja bons resultats a Vallfogona i Viladecavalls, ha estat a Balaguer (21-Nov-2010), on s'han concretat els "podis".
La cursa es va celebrar sobre un traçat diferent a les anteriors edicions, el primer sector , dues voltes per la llera del riu i el casc antic de la ciutat, amb fort desnivell positiu, total 7Km. Tot seguit 22Km. de Btt, amb molt corriol estret i força tècnic, demanava un bon pilotatge de la btt, finalment 3Km més de cursa a peu seguint el mateix circuit de les primeres voltes.
EL CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS
   3è.Gen. Marc Sole 1'58''50h.
  20è.Gen. Marc Sanjaume 2'11''14h.
  29è.Gen. Marcel Gual 2'13''58h.
  30è.Gen. Santi Ribot 2'14''06h.(6è.V1)
123è.Gen. Sílvia Corbera 3'28''45h. (.VF1)
   3è.class. per Clubs 6'24''02h.  Marc Sole - Marc Sanjaume - Marcel Gual
MARC SOLE ACONSEGUEIX EL SEU PRIMER PODI ABSOLUT EN UNA PROBA D'UN CIRCUIT CATALÀ DE LA FCT.
Extraordinària cursa de Marc Solè, que ja ha destacat en les dues anteriors proves, en aquesta ocasió va arribar a liderar la cursa situant-se a la primera posició durant el primer sector. Finalment va entrar 2º a la T1, amb la Btt va passar a la tercera posició, però va saber aguantar aquest lloc, no perdent mai l'estela dels dos primers, finalment, Solé va tornar a repetir el segon millor parcial en la darrera cursa a peu, entrant tercer absolut a meta.
Per darrera Marc Santjaume que va destacar un cop més en els sectors de cursa a peu, marcant el 8è i 10è millor parcials, i finalment entrant junts a meta Marcel Gual i Santi Ribot, que varen estar a un bon nivell.
Els 4 representants del CTG, varen estar entre els 30 primers i aconseguiren la tercera posició per Clubs, finalment Sílvia Corbera donava el primer podi femeni de la temporada en el CTG , sumant-se als bons resultats de l'equip, i va demostrar un cop més tenir un esperit "finisher" com ningú , finalitzant tercera de la seva categoria de veteranes.
                      EL CTG LIDER PROVISIONAL A LA LLIGA DE CLUBS PRIMERA DIVISIÓ 2010-2011
M.SOLE, M.SANJAUME, S.RIBOT, S.CORBERA I A.SOLEY OCUPEN LLOCS DESTACATS A LES SEVES CATEGORIES.
Amb els resultats de Vallfogona , Viladecavals i Balaguer el CTG es situa com a lider provisional de la Lliga de Clubs 2010-2011
Així mateix el CTG situa a 3 representants entre els 10 primers del Rànquing Absolut,  Marc Sole es col·loca segon , Marc Santjaume quart i Santi Ribot desè http://www.triatlo.org/competicions/listrnk.aspx?id=V&mod=1
I pel que fa a categories, Marc Solé es lider Absolut i Marc Sanjaume es tercer.
Santi Ribot és 2º en Veterans-1, Sílvia Corbera 3ª en Veteranes-1 i Albert Soley es 4º en Sub-23.

Propera prova Viladrau, la setmana vinent.