dissabte, 25 de setembre del 2010

IX - TRIATLÓ INFANTIL IGUALADA

ALBERT HERNANDEZ i ALBERT RIBOT REPRESENTEN EL CTG
En el marc dels 59º Jocs Escolars de l' Anoia, es va cel·lebrar amb èxit a Igualada la novena edició del Triatló Infantil, prova totalment consolidada en el calendari de proves de la FCT i que es es pot considerar de forma "oficiosa" el Campionat Català de Categories menors de la modalitat de Triatló, any a any els mes petits tenen un triatló pensat per ells i sempre amb les mateixes distancies i circuits on permet anar veient les evolucions de les futures promeses.
El CTG va tenir en l'Albert Hernandez i l'Albert Ribot els seus representants entre els 200 inscrits a les diferents categories, el primer ho va fer en categoria aleví i va disputar una proba sobre 50m. de natació, 2Km. de ciclisme i 1'6Km. de cursa, amb un temps de 17'48m. i el segon ho va fer en categoria cadet, sobre unes distancies de 75m. de natació, 6Km. de ciclisme i 3'2Km. de cursa a peu, en un temps de 37'35m.