IX - DUATLÓ DE L'AMETLLA DEL VALLÈS (1)

EL CTG COMENÇA EL 2010 AMB TRES PODIS
NÚRIA LAUCO i SANTI RIBOT GUANYEN EN VF-1 i V1 RESPECTIVAMENT
AURELI PEREZ ES TERCER EN V2 , EL CTG ES QUART PER EQUIPS
El passt 3 de gener de 2010, es va cel·lebrar a l'Ametlla del Vallès la IX edició d' aquest duatló, que era la sisena prova del Circuit Català i lliga de Clubs 2010.
Aquest duatló es diferencia per haver d'afrontar un llarg i dur sector de cursa a peu de 7Km al començament, 21 Km en Btt, amb la pujada a l'ermita de Puigraciós i una baixada força tècnica
per pista i corriol que es van intercalant constantment, finalment son 4Km més de cursa a peu , que arriben a la zona de meta, desprès de baixar per el torrent de la Terrera i haver travessat el riu en més d'una ocasió.
CLUB TRIATLÓ GRANOLLERS
5è.General - Santi Ribot 2'09''28h.(1è.V1)
26è.General - Carles Dantí 2'15''52h.( 5è.V1)
39è.General - Xavi Reyes 2'19''07h.
54è.General - David Sandoval 2'24''11h.(14è.V1)
77è.General - Núria Lauco 2'28''01h.(1è.VF1)
94è.General - Toni Alonso 2'32''44h.
100è.General - Aureli Perez 2'35''49h. (3è.V2)
112è.General - Carles Heredia 2'40''07h.
4ats. per CLUBS CTG, 6'44''27h. amb els temps de Santi Ribot - Carles Dantí - Xavi Reyes

EL DESCUIT D'UN CONTROL PROVOCA EL DESCONCERT EN EL PRIMER SECTOR DE CURSA I UN COP D'EFECTE A LA CLASSIFICACIÓ GENERAL.
Un control posat per l'organització en el Km 5 del primer sector, no va senyalitzar un canvi de sentit i en aquest punt, com que hi havia marques i senyals de la cursa (que eren de la tornada del sector BTT), els participants van continuar més d'un Km cara amunt, fins a trobar un senyal/control, que clarament indicava que la direcció era equivocada.
En aquesta situació hi va haver corredors que varen actuar tal com marca el reglament de la FCT (Quan un corredor es perd, ha de tornar enrera fins trobar el punt on s'ha equivocat), i n'hi va haver d'altres que van fer un traçat alternatiu per tornar a la zona de boxes i iniciar el sector Btt. Tot això va provocar desconcert i va generar una situació de cursa atípica, fins a tal punt que el Santi Ribot va entrar a boxes per fer la T1 i agafar la BTT en 7è lloc de la General. En el sector Btt es va arribar a posar lider absolut,
finalment però, va perdre una posició a mans d'Andrés Barbero poc abans d'entrar a la T2, on va entrar segon.
En el darrer sector de cursa a peu es va ressentir de la lesió que es va fer la setmana anterior i va perdre 3 posicions més, per entrar a meta 5è de la general i 1r V1.
Per la seva banda la Núria Lauco no va tenir un bon dia, va iniciar el sector de cursa a peu molt bé, però es va veure immersa en la situació que hem descrit, tot i que a la classificació femenina no va quedar afectada finalment perquè totes les favorites van prendre la mateixa decisió hi van arribar juntes a la T1, va ser en el sector Btt on es van marcar les diferències i van ser la Mercè Tusell i la Núria Lauco que van despenjat a les seves adversàries. Però primer una punxada a la roda del davant i desprès una caiguda, li van restar molt temps que ja no va poder recuperar.
Tot i això va ser 5a de la general femenina i 1a VF1, per davant de la Isabel Eizmendi, rival directa a la categoria i també en el Rànquing.
Amb els resultats de l'Ametlla, tant la Núria Lauco com el Santi Ribot, mantindran el liderat del Circuit Català en la seva Categoria, la Núria també mantindrà el primer lloc a el Rànquing Absolut Femení i el Santi pot ser en el 5è.
L'Aureli Perez, va arrodonir l'actuació del CTG essent el tercer en la categoria V2, l'Aureli va fer una bona sortida i va anar junt amb el Santi fins el punt on hi va haver l'enrenou. En aquell moment de cursa el primer del CTG ja era el Xavi Reyes que estava millorant la seva ja bona actuació de la setmana anterior a Cabrils. Tot feia pressagiar que el CTG podia treure finalment un bon resultat aquesta temporada, ja que Carles Dantí també estava aprop d'ells, finalment els parcials de Btt i el darrer sector de cursa a peu van situar a tothom en el seu lloc a la classificació general. El Carles Dantí va superar al Xavi Reyes en el sector Btt, per entrar segon del CTG i el Xavi Reyes finalment va ser tercer amb els millor parcial en el darrer sector a peu. Molt bona actuació del David Sandoval que va destacar en el sector Btt. El debutant Toni Alonso i el Carles Heredia amb una nova participació en el Circuit Català van completar l'equip del CTG.
Va guanyat la Cursa Andrés Barbero (Club Triatló Vallirana) en 2'06''25h. , seguit de Ever Gomez (CERRR Strantds Triatlhon) en 2'08''30h i tercer Francisco Perez (FECC) en 2'08''50h.
En noies el Reus Ploms va fer el triplet, primera va ser Mercè Tusell en 2'13''55h, segona Nuria Picas 2'16''55h i tercera Montse Martínez 2'22''51h.
Van completar la prova 140 participants.